Κι αν το Hellbound είναι το επόμενο Παιχνίδι του Καλαμαριού;

Η επέλαση της Νότιας Κορέας στο Netflix συνεχίζεται.

Όποιος έχει παρακολουθήσει το χαμό που προκάλεσε το "Παιχνίδι του Καλαμαριού", δεν πρέπει να ξαφνιάζεται που το Netflix ρίχνει στην αρένα μία ακόμη σειρά με καταγωγή από τη Νότια Κορέα. Για την ακρίβεια μόλις κυκλοφόρησε το trailer της σειράς με στοιχεία θρίλερ Hellbound, που φέρει την υπογραφή του σκηνοθέτη του Train to Busan and Peninsula, Yeon Sang-ho. 

Η πλοκή

"Θα ήθελα να σας καλωσορίσω όλους στο νέο κόσμο. [...] Το απόλυτο χάος καταστρέφει τον κόσμο", αναφέρει το voice over στο trailer και μας προετοιμάζει ψυχολογικά για όλα όσα πρόκειται να ακολουθήσουν.

Καθώς απόκοσμα όντα εμφανίζονται ξαφνικά στη Σεούλ για να καταδικάσουν κάποιους να ζήσουν στην κόλαση, η πόλη βιώνει μία εκτεταμένη υστερία καθώς μια μυστηριώδης θρησκευτική ομάδα, η Νέα Αλήθεια (The New Truth), με επικεφαλής τον ηγέτη τους Jung Jin-soo (Yoo Ah-in), αυξάνει τη δυναμική της βασιζόμενη στην ιδέα της θείας δικαιοσύνης.

Κι αν το Hellbound είναι το επόμενο Παιχνίδι του Καλαμαριού;

Η σειρά ακολουθεί τον διευθυντή ενός σταθμού ονόματι Bae Young-jae (Park Jung-min), το δικηγόρο Min Hey-jin (Kim Hyun-joo), τον ντετέκτιβ Jin Kyung-hoon (Yang Ik-june) και άλλους καθώς προσπαθούν να βρουν τι κρύβεται πίσω από όλα αυτά τα περίεργα περιστατικά.

> Διάβασε ακόμη: 8 σειρές του Netflix για τις οποίες θα μιλούν όλοι τους επόμενους μήνες

Μάλιστα, στο trailer βλέπουμε τους πρωταγωνιστές να μάχονται με τα υπερφυσικά όντα καθώς η μυστηριώδης οργάνωση New Truth στέκεται εμπόδιο στο δρόμο τους.

Η πρεμιέρα του Hellbound έχει προγραμματιστεί για τις 19 Νοεμβρίου στο Netflix.

Να πέσει το trailer: 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Κλείνουν οριστικά οι κινηματογράφοι Πάλας και Αλεξάνδρα;

Δυσοίωνες ειδήσεις που αφορούν δύο ιστορικές αίθουσες της Αθήνας θορύβησαν τους κατοίκους της πόλης τελευταία με τα δεδομένα, ωστόσο, να μην είναι τελεσίδικα.

Η αληθινή ιστορία πίσω από το The Sympathizer του HBO

Η σειρά βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ μυθιστόρημα του Βιετναμεζο-αμερικανού, Viet Thanh Nguyen.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Δε θα ξεχάσουμε ποτέ το Mezzanine των Massive Attack

Το magnum opus της κολεκτίβας από το Μπρίστολ γίνεται σήμερα 26 χρονών!

Στον φανταστικό κόσμο της Kandè ζουν πλάσματα σκοτεινά

Το video clip του νέου της single Fury of War έχει κάτι μεταφυσικό.

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.