O μοναδικός χαρακτήρας του La Casa de Papel που δεν έπρεπε να πεθάνει

Όχι, αγαπητή Tokyo, δεν αναφερόμαστε σε εσένα φυσικά.

Γράφει: Ραφαέλλα Ράλλη 08 Ιανουαρίου 2022

Μετά από 5 σεζόν, το La Casa De Papel μας άφησε χρόνους, για πολλούς μάλιστα έπρεπε να το είχε κάνει πολύ νωρίτερα. Για κάποιους άλλους πάλι, άφησε ένα είδος πικρίας με τη λήξη του, διότι σταμάτησε την πορεία ενός αγαπημένου ήρωα πολύ νωρίτερα από ό,τι θα έπρεπε. Και από ό,τι φαίνεται, συμφωνεί μαζί τους και ο ίδιος ο δημιουργός της σειράς, Alex Pina. 

Οι σχετικές δηλώσεις

Σε μια συνέντευξη για λογαριασμού του CNN Βραζιλίας στην οποία συμμετείχαν αρκετοί ηθοποιοί της σειράς, ο Pina έγινε πιο συγκεκριμένος και εξήγησε ότι μετάνιωσε που σκότωσε τoν Moscow, το χαρακτήρα που υποδυόταν ο Paco Tous.

Το πρόωρο τέλος

Σε περίπτωση που δε σε βοηθά η μνήμη σου, ο λόγος για τον πατέρα του Daniel Ramos, γνωστού και ως Denver, ο οποίος πέθανε στη δεύτερη σεζόν αφού δέχτηκε 3 σφαίρες στην κοιλιά από αστυνομικό. Εκείνη την εποχή υπήρχαν όντως λόγοι για να εξουδετερωθεί ο πρώην ανθρακωρύχος που έγινε διαρρήκτης, διότι αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ωστόσο ο Pina συνειδητοποίησε ότι ακόμη κι έτσι έπρεπε το La Casa de Papel να αξιοποιήσει καλύτερα το ρόλο του.

>Διάβασε ακόμη: Η εξήγηση πίσω από το φινάλε του La Casa de Papel

"Ήταν ένας χαρακτήρας με μεγάλες κωμικές δυνατότητες που, κατά τη γνώμη μου, είχε ακόμα πολλά να δώσει", εξήγησε, ενώ διευκρίνισε ότι αν γνώριζε εκ των προτέρων την επιτυχία της σειράς, θα τον είχε κρατήσει ζωντανό.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο μόνος λόγος που μπορεί να απαλύνει τη λύπη του είναι ότι πιθανότατα η μοίρα του πατέρα του Daniel δεν εξαρτώταν εξ ολοκλήρου από τον ίδιο. Άλλωστε, εκείνη την περίοδο, ο Paco Tous συμμετείχε σε μία ακόμη σειρά, οι υποχρεώσεις της οποίας τον κρατούσαν μακριά από τα γυρίσματα. Μπορούσε δηλαδή να αφιερώσει έτσι κι αλλιώς, λιγότερο χρόνο από ό,τι το υπόλοιπο cast. Τις περισσότερες φορές, ο Tous πήγαινε στο set για να πει τις ατάκες του και να ξαναφύγει σχεδόν αμέσως, γεγονός που προβλημάτιζε εύλογα την παραγωγή ανεξάρτητα από την υγεία του. 

 

 


 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Η επιστροφή της Jennifer Aniston στον κινηματογράφο έχει κάτι από τα παλιά

Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το remake της ταινίας "9 to 5".