Μία εξωπραγματική Maserati για τον Denver του La Casa de Papel

Ο Ισπανός ηθοποιός Jaime Lorente πατά γκάζι με την υπέροχη και ολοκαίνουρια Maserati Levante Hybrid Fuoriserie.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 10 Δεκεμβρίου 2021

Ο Jaime Lorente ενσαρκώνει ξανά τον Denver στο β' μέρος της 5ης σεζόν του La Casa de Papel. Επίσης ετοιμάζεται να γίνει πατέρας. Σύντομα θα υποδυθεί τον θρυλικό πολίστα Pedro García Aguado στην ταινία '42 seconds' και πριν μερικές ημέρες παρουσίασε το βίντεο κλιπ του νέου του τραγουδιού. Όλα αυτά, πριν κλείσει τα 30 (παρεμπιπτόντως αυτό συμβεί στις 12 Δεκεμβρίου). Τι λείπει; Μα φυσικά ένα επικό αυτοκίνητο. Κάπου εδώ μπαίνει στην κουβέντα η Maserati.

Θα μπορούσαμε με μία ψύχραιμη παρατήρηση να πούμε πως ο Jaime Lorente έχει καβαλήσει το κύμα και απολαμβάνει την επιτυχία του. Και πολύ καλά κάνει.

Μία εξωπραγματική Maserati για τον Denver του La Casa de PapelMaserati

Ο Ισπανός ηθοποιός γνωρίζει καλά πώς να χαίρεται τη ζωή και γι' αυτό αποτελεί ένα από τα πιο φρέσκα πρόσωπα της Maserati, που τον επέλεξε για την παρουσίαση της Levante Hybrid Fuoriserie, του πρώτου ηλεκτροκίνητου SUV του θρυλικού ιταλικού brand. 

Με essence από Bella Italia και το βλέμμα στο μέλλον

Το μοντέλο που οδηγεί ο Lorente είναι συμβολικό. Είναι βαμμένο σε μπλε και κίτρινο (το χαρακτηριστικό giallo της Maserati), στα χρώματα δηλαδή της Μόντενα, πόλης όπου βρίσκονται τα headquarters της εταιρείας.

> Διάβασε ακόμη: Μία βόλτα στη λαμπερή ιστορία της Maserati

Στην οροφή δεσπόζει η επιβλητική τρίαινα: Το χαρακτηριστικό έμβλημα γεννήθηκε το 1914 κι έγινε διάσημη μέσα από τρομερά ρεκόρ τη δεκαετία του 1920 – όπως εκείνο του Baconin Borzacchini, ο οποίος κατάφερε να αγγίξει τα 248 (!) χλμ/την ώρα στο τιμόνι μίας Maserati.

ΧΑΙΜΕ ΓΙΟΡΕΝΤΕ ΜΑΖΕΡΑΤΙ 1Maserati

Λίγα χρόνια αργότερα άρχισε να συνδέει το όνομά της όχι μόνο με την ταχύτητα αλλά και την πολυτέλεια, χωρίς βέβαια να χάσει ποτέ το αγωνιστικό της προφίλ (για παράδειγμα, οι νίκες της στην Ιντιανάπολις το 1939 και το 1940 έχουν μείνει μυθικές), κάτι που ισχύει ασφαλώς μέχρι και σήμερα.

> Διάβασε ακόμη: Ο στόλος της Rolls-Royce για το 2022 θα είναι ο κορυφαίος της ιστορίας της

Πλέον όμως, η Maserati κοιτά με θάρρος, στυλ και αυτοπεποίθηση το μέλλον, με την Levante Hybrid Fuoriserie να αποτελεί μία από τις ναυαρχίδες της για τη νέα εποχή.

Η Levante Hybrid πατά γερά πάνω στους δύο άξονες της πολυτέλειας και των επιδόσεων. Και το κάνει με στυλ, εντελώς ηλεκτρική αλλά πάντοτε διαθέτοντας τον αλάνθαστο βρυχηθμό της Maserati. 330 άλογα, 240 χλμ/ώρα και 0-100 σε 6'' είναι μόνο κάποια από τα χαρακτηριστικά της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

5 πράγματα που θα αυξήσουν το πάθος στη σχέση σου

Μην αγχώνεσαι για τίποτα. Σου έχουμε τη λύση ακόμα και αν νομίζεις πως το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Ο Novak Djokovic αφήνει σιγά σιγά τη ρακέτα και πιάνει το κρασί

Μία νέα καριέρα περιμένει τον Nole όταν και αν αποφασίσει να αποσυρθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Λίγη ακόμη Sydney Sweeney στη Χαβάη δεν έβλαψε κανέναν

Την είδαμε να κρέμεται ανάποδα από την οροφή αυτοκινήτου. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Κι αν ο Elon Musk εγκαταλείψει την Tesla;

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.