Μία πρώτη ματιά στην 5η σεζόν του Cobra Kai

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ολοκληρωθεί.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 04 Ιανουαρίου 2022

Το Cobra Kai αποτελεί την πιο καυτή επιλογή του (ελληνικού) Netflix αυτή τη στιγμή, με άπαντες να παρακολουθούν τα επεισόδια της 4ης σεζόν που έκανε πρεμιέρα πριν μερικές ημέρες. Αυτό, πέρα από μία ακόμη απόδειξη της δυναμικής της σειράς, επιβεβαιώνει πως η νοσταλγία για το Karate Kid θα υπάρχει πάντοτε, σε τέτοιο μάλιστα βαθμό που θα μπορεί να μυήσει και νέες γενιές θεατών.

Προς ικανοποίηση των fans του Cobra Kai, το Netflix ανακοίνωσε πως οι ήρωές της θα επιστρέψουν για μία πέμπτη και τελευταία (;) σεζόν. Ασφαλώς, αυτό δεν αποτελεί καμία έκπληξη και είναι μάλλον τα πρώτα -αναγκαία- καλά νέα που χρειαζόμασταν στην αυγή του 2022.

Πότε θα κάνει πρεμιέρα η S05;

Αν ανήκεις στην κατηγορία των superfans της σειράς, θα γνωρίζεις πως οι δημιουργοί της τηρούν πάντοτε ένα πολύ σφιχτό και ακριβές πρόγραμμα παραγωγής, κάτι που σημαίνει πως ποτέ δε μεσολαβεί -τουλάχιστον όχι μέχρι τώρα- πάνω από ένα έτος μεταξύ των σεζόν.

> Διάβασε ακόμη: 12 ταινίες δράσης για το 2022

Ο (σεναριογράφος, σκηνοθέτης και παραγωγός) Jon Hurwitz έχει αποκαλύψει πως τα γυρίσματα για τη S05 μάλιστα έχουν ολοκληρωθεί. Αυτά μας οδηγούν στο συμπέρασμα πως τα επόμενα επεισόδια έρχονται είτε προς τα τέλη του 2022 είτε με το ξεκίνημα του 2023.

Μία πρώτη ματιά στην 5η σεζόν του Cobra Kai
ΠΕΜΠΤΗ ΣΕΖΟΝ COBRA KAI 3
ΠΕΜΠΤΗ ΣΕΖΟΝ COBRA KAI 1

Τι να περιμένουμε;

Η πλοκή δεν είναι κάτι δύσκολο να προβλεφθεί, δεδομένου του φινάλε του τέταρτου κύκλου. Πιθανότατα θα υπάρξει ένα road trip του Johnny και του Miguel στο Μεξικό - κάτι σαν το ταξίδι του Daniel και του Mr. Miyagi. 

> Διάβασε ακόμη: 30 σειρές που πρέπει από τώρα να μπουν στη λίστα σου για τη νέα χρονιά

Την ίδια στιγμή, ο Terry Silver επιστρέφει στις κακές συνήθειες του Karate Kid III, φιλοδοξώντας μάλλον να εξελιχθεί στον βασικό villain. Οι σκληροπυρηνικοί του saga πάντως, εύχονται σε μία εμφάνιση-έκπληξη της Hilary Swank ως Julie Pierce (The Next Karate Kid).

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.