Ο Adrien Brody έζησε το όνειρό του στο Peaky Blinders

O Luca Changretta έκανε τη διαφορά για τον ίδιο και τη μετέπειτα πορεία του ως ηθοποιός.

Γράφει: Ραφαέλλα Ράλλη 10 Φεβρουαρίου 2022

Ο πρωταγωνιστής του Peaky Blinders, Adrien Brody, ο οποίος υποδύθηκε τον Luca Changretta στο δράμα του BBC, αποκάλυψε ότι ήταν όνειρό του να υποδυθεί το συγκεκριμένο ρόλο. 

Ο Brody εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην τέταρτη σεζόν της σειράς και δήλωσε στο The Hollywood Reporter ότι το να υποδυθεί τον Luca ήταν "τόσο διασκεδαστικό", ακριβώς επειδή ο ρόλος γράφτηκε ειδικά γι' αυτόν.

"Υποθέτω ότι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό, ειδικά όταν πρόκειται για κάποιον τόσο καταξιωμένο και ταλαντούχο όπως ο Steve Knight, ο οποίος έγραψε ένα ρόλο που ανταγωνίζεται τους περισσότερους γκανγκστερικούς χαρακτήρες που έχουμε δει. Ονειρευόμουν κι εγώ να παίξω αυτόν τον χαρακτήρα", ανέφερε χαρακτηριστικά ο 48χρονος ηθοποιός για να προσθέσει: "Δε θα ονειρευόμουν απαραίτητα να το γράψω αυτό, να το πω έτσι, αλλά ονειρευόμουν να βρω, ένα ρόλο που να μοιάζει με το Luca Changretta. Και ήταν τόσο διασκεδαστικό να το κάνω. Ένιωσα ευπρόσδεκτος. Το να μπαίνεις σε μία σειρά που αγαπάς, με σπουδαίο σενάριο και τόσους πολλούς εξαιρετικούς ηθοποιούς να συμμετέχουν είναι συναρπαστικό".

>Διάβασε ακόμη: Οι πολυαναμενόμενες σειρές του Netflix για το 2022

Ο ρόλος του Luca Changretta

Ο Brody πρόσθεσε ότι ο ρόλος αυτός αύξησε την αυτοπεποίθησή του και άνοιξε το δρόμο για άλλους ρόλους, όπως αυτόν στην ταινία Clean, στην οποία ο Brody υπογράφει τη μουσική, ενώ έχει βάλει το χέρι του και στο σενάριο.

Ο χαρακτήρας του Changretta στο Peaky Blinders είναι ο κακός της υπόθεσης που απασχολεί τους πάντες στις τρεις τελευταίες σεζόν. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα μαφιόζο από τη Νέα Υόρκη που έχει βεντέτα εναντίον της συμμορίας του Tommy Shelby (Cillian Murphy), γεγονός που αποδεικνύεται σημαντική απειλή. 

Μερικές ακόμη πληροφορίες

Στο μεταξύ, η έκτη και τελευταία σεζόν του Peaky Blinders, αναμένεται να κυκλοφορήσει και να προβληθεί στο BBC αργότερα μέσα σε αυτόν το μήνα, αλλά παραδόξως, η ακριβής ημερομηνία δεν είναι ακόμη γνωστή.

Ο Murphy πρόσφατα δήλωσε ότι τα επεισόδια της νέας σεζόν είναι αρκετά σκοτεινά, διευκρινίζοντας παράλληλα ότι δεν αποκλείεται εντελώς το ενδεχόμενο ο Shelby να καταφέρει να λυτρωθεί επιτέλους. Πρόσθεσε επίσης ότι η έκτη σεζόν δημιούργησε ένα "λαμπρό φόρο τιμής" στην Helen McCrory, η οποία υποδύθηκε τη "μητέρα" της συμμορίας Polly Gray αλλά δυστυχώς απεβίωσε το 2021.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Dear God, the Parthenon is still broken, το πρώτο φωτογραφικό βιβλίο του Γιώργου Λάνθιμου

Στην εισαγωγή του Dear God, the Parthenon is still broken υπάρχει ένα ακυκλοφόρητο ποίημα της Patti Smith το οποίο έγραψε με έμπνευση την ταινία.

Ήξερες πως ο Freddie στο Ripley είναι το non-binary παιδί του Sting;

Tο Eliot Sumner είναι o σικάτος φίλος του Dickie και ένας πολύ καλός λόγος επίσης να δεις τη σειρά στο Netflix.

Γραφει Γεωργια Πρεζα

Το 'Landmarks II - Το Σινεμά στο Κέντρο' συνεχίζεται στα ιστορικά σινεμά της Αθήνας

4 ιστορικά σινεμά στο κέντρο της Αθήνας, 4 θεματικές προβολές, 13 ταινίες για την Αθήνα.

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.