Ποια είναι η πραγματική Anna Sorokin του Inventing Anna

Η λαμπερή ζωή της Anna Sorokin στη Νέα Υόρκη, τα μεγαλεπίβολα σχέδιά της και η κατάληξή της στη φυλακή.

Γράφει: Esquire Editors 14 Φεβρουαρίου 2022

Συνήθιζε να αφήνει φιλοδωρήματα των 100 δολαρίων στα πολυτελή εστιατόρια που έπαιρνε το δείπνο της ή στα ξενοδοχεία που επέλεγε να μένει, ακόμα και για ασήμαντα πράγματα, όπως το να ζητήσει μία πληροφορία ως προς το πού να διασκεδάσει το βράδυ. Πολλοί έλεγαν για την Anna Delvey (Anna Sorokin) (από το Inventing Anna) πως ήταν μία χρυσή κληρονόμος αριστοκρατικής γερμανικής οικογένειας, όπου ο πατέρας της είχε επιχειρήσεις με πετρέλαια, ή μάλλον με αντίκες ή καλύτερα ήταν διπλωμάτης. Όποιον κι αν ρωτούσες, θα άκουγες μία διαφορετική ιστορία για τη socialite της Νέας Υόρκης που γνώριζε τους πάντες και εμφανιζόταν στα πιο in πάρτι της πόλης.

Μία Γερμανίδα κληρονόμος από τη Ρωσία

Από το 2013 μέχρι το 2017, που ξεσκεπάστηκε η απάτη, η Sorokin έμενε στη Νέα Υόρκη άρτι αφιχθείσα από το Παρίσι, όπου δούλευε στο περιοδικό Purple και είχε υιοθετήσει το όνομα Delvey. Φτάνοντας στο Μανχάταν, είχε καταφέρει να διεισδύσει στις παρέες με τα πλουσιόπαιδα της Upper East Side, ακόμα και με CEO μεγάλων εταιρειών, πουλώντας το παραμύθι πως ενώ είχε μεγάλη περιουσία, το ποσό των 60 εκατομμυρίων που κατείχε, θα ερχόταν στον έλεγχό της, αφού έκλεινε τα 25. Μια ιστορία πολύ πιστευτή στους κύκλους, όπου είχε κατορθώσει να γίνει η ψύχη του πάρτι. Στην πραγματικότητα, όμως, η Anna Sorokin, που είναι το πραγματικό της όνομα, μεγάλωσε στη Ρωσία, με πατέρα οδηγό φορτηγών και μητέρα νοικοκυρά. Σε ηλικία 16 ετών, η οικογένειά της μετακόμισε στη Γερμανία, από όπου και αποφοίτησε, ενώ στη συνέχεια, ταξίδεψε στο Λονδίνο για να παρακολουθήσει μαθήματα στο πανεπιστήμιο Central Saint Martins. 

H συνέχεια στο HarpersBazaar.gr

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.