Το κορίτσι από την Αργεντινή που την 'έφερε' στον Απατεώνα του Tinder

H Valeria Calpanchay ευτυχώς υποψιάστηκε από νωρίς ότι κάτι δεν πήγαινε καλά μαζί του.

Γράφει: Ραφαέλλα Ράλλη 18 Φεβρουαρίου 2022

Οσοι παρακολούθήσαμε τον Απατεώνα του Tinder αναπόφευκτα σκεφτήκαμε πολλά πράγματα, εκ των οποίων τα ίδια τα θύματα, αλλά και το τωρινό status του Simon Leviev. Στις απάτες που έχουν να κάνουν με την αποπλάνηση ή τον έρωτα, η εξαπάτηση είναι διπλά επώδυνη, τόσο οικονομικά όσο και συναισθηματικά. Οι γυναίκες που έπεσαν στην παγίδα του Leviev, ο οποίος παρίστανε τον πλούσιο κληρονόμο ενός μεγιστάνα των διαμαντιών, δεν είναι ούτε πιο ανόητες, ούτε πιο αθώες, ούτε αξίζουν λιγότερο ή περισσότερο σεβασμό από εκείνες που, για τον ένα ή τον άλλο λόγο, δεν την πάτησαν. 

Η περίπτωση της Valeria Calpanchay

Τις τελευταίες ημέρες, ήρθε στο προσκήνιο η ιστορία της Valeria Calpanchay, μίας γυναίκας από την Αργεντινή που ζει στη Γερμανία από το 2018 που επίσης γνώρισε τον Simon Leviev (Shimon Hayut) μέσω του Tinder. Σύμφωνα με την εφημερίδα The Mirror, η Calpanchay θυμήθηκε το περιστατικό όταν είδε το ντοκιμαντέρ και επιβεβαίωσε το κακό προαίσθημα που είχε για εκείνον κατά τη διάρκεια του ραντεβού τους.

Το προφίλ του Leviev που "φώναζε" πολυτέλεια και χλιδή της είχε φανεί ύποπτο, επειδή σύμφωνα με τα λεγόμενά της "οι εκατομμυριούχοι δε δείχνουν τα χρήματά τους στο Tinder, δεν είναι απαραίτητο. Σε κάθε περίπτωση, προσπαθούν να τα κρύβουν για να μην προσελκύουν τα βλέμματα". Οι δυο τους στο μεταξύ, συναντήθηκαν σε ένα αποκλειστικό ξενοδοχείο.

>Διάβασε ακόμη: Κάποια πράγματα που μάθαμε από τον 'Aπατεώνα του Tinder' στο Netflix

Η Calpanchay είπε ότι ο Leviev ήταν ιδιαίτερα ομιλητικός και ότι, παρόλο που του άρεσε να μιλάει για τον εαυτό του, κατάλαβε ότι ήθελε να παρουσιαστεί ως μυστηριώδης τύπος, αλλάζοντας θέμα όταν τον ρωτούσε για την καταγωγή του. Ωστόσο, αυτό που της προκάλεσε μεγαλύτερη ανησυχία ήταν οι κλήσεις στις οποίες απαντούσε, όπου μιλούσε για μεταφορές εκατομμυρίων δολαρίων.

Το εύλογο ερώτημα

Μάλιστα - και αυτό θα έπρεπε να αποτελεί σημάδι και για τα υπόλοιπα κορίτσια- της μίλησε για άλλες κοπέλες, καυχιόταν ότι του στέλνουν φωτογραφίες τις οποίες έδειξε στη Βαλέρια: "Δε θα εμπιστευόμουν κάποιον που δείχνει προσωπικές φωτογραφίες άλλων κοριτσιών". Το σχέδιο του Leviev απέτυχε παταγωδώς, αφού μετά το πρώτο ραντεβού τους, την προσκάλεσε σε πάρτι στο σπίτι του στο Μόναχο και η Valeria αρνήθηκε. Ο Leviev της απάντησε "νόμιζα ότι ήσουν πιο αυθόρμητη", αλλά εκείνη διατηρώντας τις αμφιβολίες της, προτίμησε να παραμείνει σπίτι της. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι φοβόταν o Alfred Hitchcock

Και ο μέτρ του σασπένς είχε τις δικές του στιγμές αγωνίας.

Κι όμως, ο αριθμός τηλεφώνου στο Fallout είναι αληθινός

Αν μάλιστα τον καλέσεις, αυτό που ακούς είναι αρκετά τρομακτικό...

Γραφει Γιαννης Σπανος

O Pierce Brosnan επιστρέφει ως κατάσκοπος στο θρίλερ In The Wind

Ένας μοναχικός, πρώην κατάσκοπος, βγαίνει από την κρυψώνα του με αφορμή τον αινιγματικό νέο γείτονά του.

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.