Πότε έρχεται τελικά το φινάλε του Peaky Blinders

Επιτέλους έχουμε επιβεβαιωμένη ημερομηνία από το BBC.

Γράφει: Ραφαέλλα Ράλλη 16 Φεβρουαρίου 2022

Η αναμονή κράτησε πάρα πολύ, αλλά το BBC μέσω tweet επιβεβαίωσε επίσημα ότι η έκτη και τελευταία σεζόν του Peaky Blinders πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 27 Φεβρουαρίου. Ενδεχομένως, η ανακοίνωση να είχε καθυστερήσει κι άλλο αν δεν είχε βάλει το χεράκι του ο σκηνοθέτης της σειράς. 

Μία πιθανή γκάφα

Συνήθως τέτοιου είδους ανακοινώσεις πραγματοποιούνται μέσω του επίσημων λογαριασμών της εκάστοτε σειράς στο Twitter ή το Instagram, αλλά αυτή τη φορά οι fans έμαθαν για την πιθανή ημερομηνία μέσω μίας συνέντευξης του σκηνοθέτη της σειράς Anthony Byrne στους Sunday Times. Το LadBible αναφέρει ότι το άρθρο, το οποίο φαίνεται να έχει τροποποιηθεί στο διαδίκτυο, αποκάλυπτε ότι η έκτη και τελευταία σεζόν θα έφτανε στις οθόνες μας στις 27 Φεβρουαρίου χωρίς να υπάρχει σχετική τοποθέτηση από την πλευρά του καναλιού. 

>Διάβασε ακόμη: 10 άχαστες ταινίες με τον Cillian Murphy

Οι ελλιπείς πληροφορίες

Γενικότερα πάντως υπάρχει ένα πέπλο μυστήριου γύρω από την τελευταία σεζόν του Peaky Blinders. Η πέμπτη σεζόν ξεκίνησε με δύο επεισόδια που κυκλοφόρησαν μέσα σε δύο βράδια και στη συνέχεια προβαλλόταν ένα νέο επεισόδιο κάθε εβδομάδα. H αλήθεια είναι ότι για την ώρα δε γνωρίζουμε ακόμα πολλά για την έκτη, ενώ δεν είναι καθόλου απίθανο να συνέβη αλλαγή σχεδίου από την πλευρά της παραγωγής όταν ο Steven Knight δημοσιοποίησε την πρόθεσή του να δημιουργήσει μια ταινία Peaky Blinders. 

Αυτό που ξέρουμε ωστόσο με σιγουριά είναι ότι η σειρά θα καλωσορίσει μερικά νέα πρόσωπα, όπως ο πρωταγωνιστής του The Irishman, Stephen Graham και ο νεοφερμένος στο County Lines, Conrad Khan. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.