Ταινίες του Netflix για τον Μάρτιο

Ξέρουμε ποιες ταινίες θα δεις αυτόν το Μάρτιο στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming.

Μετά τον ομολογουμένως πολύ δυνατό Φεβρουάριο, ο Μάρτιος στο Netflix συνεχίζει με τους ίδιους ρυθμούς ώστε να εξασφαλίσει το γεγονός ότι θα το τιμήσουμε δεόντως τα βράδια που θα μείνουμε στο σπίτι ή χωρίς καλή παρέα. Πέρα λοιπόν, από τις πρωτότυπες σειρές με τις οποίες πρόκειται να εμπλουτίσει το περιεχόμενό του, τσέκαρε παρακάτω όλα όσα έρχονται λοιπόν μέσα στον επόμενο μήνα όσον αφορά στις πρωτότυπες ταινίες του Netflix.

ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ NETFLIX   

Κόντρα στον Πάγο - Against The Ice (02/03)

Ψάχνοντας στη Γροιλανδία έναν χαμένο χάρτη, δύο άντρες πρέπει να παλέψουν για να επιβιώσουν. Βασισμένο στην αληθινή ιστορία μιας πολικής αποστολής της Δανίας, το 1909.

 

Σαββατοκύριακο στην Κροατία - The Weekend Away (03/03)

Όταν η κολλητή της εξαφανίζεται σε ένα ταξίδι μόνο για κορίτσια στην Κροατία, η Μπεθ σπεύδει να ανακαλύψει τι έγινε. Όμως κάθε στοιχείο οδηγεί σε μια νέα εφιαλτική πλάνη.

 

>Διάβασε ακόμη: Full frontal, η επιστροφή

 

Καημένη - Meskina (04/03)

Η πληγωμένη και άνεργη 30χρονη Λέιλα προσπαθεί να ξαναβρεί τον εαυτό της και ψάχνει την ευτυχία, ενώ η οικογένειά της προσπαθεί να τη ζευγαρώσει ξανά.

 

Μια Αισθησιακή Γυναίκα - Autumn Girl (08/03)

Στην Πολωνία του '60, η ηθοποιός Καλίνα Γεντρούσικ σημειώνει τεράστια επιτυχία, αλλά η καριέρα της ξαφνικά απειλείται από έναν αξιωματούχο τον οποίο απέρριψε ερωτικά.

 

Ο Βομβαρδισμός - The Bombardment (09/03)

Τον Β' Π.Π., η μοίρα φέρνει κοντά διάφορους κατοίκους της Κοπεγχάγης, όταν μια βόμβα πέφτει κατά λάθος σε ένα σχολείο γεμάτο παιδιά. Από αληθινά γεγονότα.

 

Επιχείρηση Άνταμ - The Adam Project (11/03)

Όταν το ταξίδι του στον χρόνο τον φέρνει τυχαία στο 2022, ο πιλότος μαχητικού Άνταμ Ριντ συνεργάζεται με τον 12χρονο εαυτό του σε μια αποστολή διάσωσης του μέλλοντος.

 

Η Μέριλιν Έχει Μαύρα Μάτια - Marilyn's Eyes (15/03)

Το φαγητό ενώνει δύο δημιουργικά άτομα σε μια ψυχιατρική κλινική. Καθώς δίνουν σάρκα και οστά σε ένα φανταστικό εστιατόριο, πρέπει να βρουν μια συνταγή για τις πληγές.

 

>Διάβασε ακόμη: Barb Wire, το story της ταινίας που τελείωσε την καριέρα της Pamela Anderson

 

Ρούμπι η Διασώστρια - Rescued by Ruby (17/03)

Κυνηγώντας το άπιαστο όνειρό του να μπει σε Ομάδα Αστυνομικών Σκύλων, ένας αστυνομικός συνεργάζεται με ένα τετράποδο αουτσάιντερ: την έξυπνη αλλά άτακτη σκυλίτσα Ρούμπι.

 

Windfall (18/03)

Ένας άντρας κάνει διάρρηξη στο εξοχικό ενός δισεκατομμυριούχου, αλλά η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, όταν ο αλαζόνας πλούσιος κι η γυναίκα του καταφθάνουν απρόσμενα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όλα όσα γνωρίζουμε για τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά φέρει την υπογραφή των δημιουργών του Westworld.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Στo Sugar του Apple TV+, ο Colin Farrell μας μυεί στο καλό ουίσκι

Σε αυτήν τη noir σειρά, ο δημοφιλής ηθοποιός υποδύεται έναν σκληροτράχηλο ντετέκτιβ.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όλοι μιλούν για το The Sympathizer με τον Robert Downey Jr.

Το νέο συναρπαστικό κατασκοπευτικό θρίλερ του HBO από ό,τι φαίνεται τα έχει όλα και κυρίως, έναν αγνώριστο Robert Downey Jr..

Γραφει Παυλος Κρουστης

Ο David August έρχεται τον Μάιο στην Αθήνα

Ο καινοτόμος παραγωγός πρόκειται να μας προσφέρει μια συναρπαστική οπτικοακουστική εμπειρία, μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ,VĪS.

Minecraft με Jason Momoa και Jack Black, προφανώς και ανυπομονούμε

Η ταινία βασίζεται σε ένα από τα δημοφιλέστερα video games όλων των εποχών.

Γραφει Παυλος Κρουστης