10 σειρές δράσης του Netflix

Ιδανικές για όσους λατρεύουν γρήγορους ρυθμούς και αγωνία. Αλλά όχι μόνο γι' αυτούς.

Yπάρχουν αρκετές σειρές που είναι διαθέσιμες στο Netflix για να ικανοποιήσουν τους λάτρεις της δράσης. Ένα σωρό παραγωγές της πλατφόρμας streaming βρίθουν από φρενήρεις πλοκές, ατελείωτη περιπέτεια, αναπάντεχα σκαμπανεβάσματα και υπερήρωες σε κάθε πιθανή περίοδο του χρόνου ικανοποιώντας όσους τις προτιμούν επειδή μεταξύ άλλων βαριούνται πολύ εύκολα. Παρακάτω βρίσκεις 10 από τις πιο ενδιαφέρουσες σειρές δράσης του Netflix:

Αποικία - Colony (2018)

Το Colony είναι μια δυστοπική ιστορία που τοποθετείται κάπου στο εγγύς μέλλον και επικεντρώνεται στην ιστορία της οικογένειας Bowman, με επικεφαλής την Katie (Sarah Wayne Callies) και τον Will (Josh Holloway). Οι δυο τους πρέπει να πάρουν δύσκολες αποφάσεις για να διατηρήσουν την ισορροπία στην οικογένεια και να παραμείνουν ενωμένοι για να επιβιώσουν.

O Εκτελεστής - Shooter (2018)

Αυτό το θρίλερ αφηγείται την ιστορία του Bob Lee Swagger (Ryan Phillippe), ενός ειδικού ελεύθερου σκοπευτή, ο οποίος έχοντας απογοητευθεί από τον πόλεμο, ζει πλέον στην εξορία, αφιερώνοντας την καθημερινότητά του στα πυροβόλα όπλα. Εκεί που δεν το περιμένει, τα πράγματα περιπλέκονται τόσο πολύ που καλείται να υπερασπιστεί την οικογένειά του και τον εαυτό του με κάθε κόστος.

>Διάβασε ακόμη: Αξίζει τελικά να δεις το "Επιχείρηση Άνταμ" στο Netflix;

Arrow (2019)

Σε αυτή τη σειρά 8 σεζόν που βασίζεται στο "Green Arrow" της DC Comics, ένας πλούσιος πλέιμποϊ μετατρέπεται σε εκδικητικό υπερήρωα, που μάχεται για την πόλη του οπλισμένος μόνο με ένα τόξο και ένα βέλος. 

Χάος - Fauda (2020)

Ο Abu Ahmed καταζητείται για την πραγματοποίηση επιθέσεων στις οποίες σκοτώθηκαν 116 Ισραηλινοί. Ο πράκτορας ανήκει σε μια εξειδικευμένη μονάδα που ενεργεί με αιφνιδιασμούς και έτσι να συλλαμβάνει τους πολιτοφύλακες. Αρκετά χαοτικά γεγονότα προκύπτουν μετά τη σύλληψη του λεγόμενου Pantera. 

The Last Kingdom (2020) 

Καθώς ο Alfred ο Μέγας υπερασπίζεται το βασίλειό του από τους Σκανδιναβούς εισβολείς, ο Uhtred, ένας Σάξονας που μεγάλωσε ανάμεσα σε Βίκινγκς, προσπαθεί να διεκδικήσει τα προγονικά του δικαιώματα. Πρόκειται για μία από τις μεγάλες επιτυχίες του Netflix που εξελίσσεται σε πέντε σεζόν.

Μπεταάλ - Betaal (2020)

Εδώ έχουμε μία ινδική μίνι σειρά τεσσάρων κεφαλαίων που συνδυάζει δράση και τρόμο. Μία αστυνομική δύναμη που κινητοποιείται για να εκτοπίσει μία φυλή πέφτει πάνω σε μια παλιά κατάρα και έναν στρατό από στρατιώτες ζόμπι.

Hit&Run (2021)

Ένας άνδρας που προσπαθεί να ανακαλύψει και να αποκαλύψει την αλήθεια για το θάνατο της γυναίκας του, βρίσκεται μπλεγμένος σε έναν επικίνδυνο ιστό μυστικών και ίντριγκας που εκτείνεται από τη Νέα Υόρκη μέχρι το Τελ Αβίβ. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο Lior Raz, ο οποίος παίζει και στο προαναφερθέν Fauda .

Ιαγουάρος - Jaguar (2021)

Ισπανία, δεκαετία του '60: Ένας επιζών του Ολοκαυτώματος εντάσσεται σε μία ομάδα κατασκόπων που αναζητά εκδίκηση για τους Ναζί που κρύφτηκαν στη χώρα μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Ποιος είπε ότι δεν υπάρχουν αξιόλογες ισπανικές σειρές δράσης;

Το όνομά μου - My Name (2021)

Μετά τη δολοφονία του πατέρα της, μία γυναίκα με δίψα για εκδίκηση αποφασίζει να εμπιστευτεί το ισχυρό αφεντικό ενός εγκληματικού δικτύου και διεισδύει στην αστυνομία υπό τις διαταγές του. Οκτώ σεζόν γεμάτες από κορεάτικη δράση σε μία από τις καλύτερες σειρές του Netflix για το 2021.

>Διάβασε ακόμη: Οι νέες σειρές της άνοιξης

Βίκινγκ: Βαλχάλα - Vikings: Valhalla (2022)

Εκατό χρόνια έχουν περάσει και μία νέα γενιά θρυλικών ηρώων ξεσηκώνεται για να σφυρηλατήσει το δικό της πεπρωμένο και να γράψει ιστορία σε αυτή τη συνέχεια των Βίκινγκς. Βίκινγκς και Άγγλοι βάζουν δύσκολα ο ένας στον άλλον και το ζήτημα είναι προφανώς το ποιος θα επικρατήσει.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η ζωή της Brigitte Macron γίνεται σειρά

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Ένας θεός μόνο ξέρει γιατί δε θα δούμε το The Movie Critic, την 'τελευταία ταινία' του Quentin Tarantino

Φαίνεται πως ο διάσημος σκηνοθέτης άλλαξε γνώμη για την ταινία που σκόπευε να γυρίσει.

2 επικές ταινίες από τον Martin Scorsese με αγάπη

Όλα όσα περιμένουμε προσεχώς από τον σπουδαίο σκηνοθέτη.

To Oldboy γίνεται σειρά από τον Park Chan-wook

Ο δημιουργός της κορεατικής ταινίας του 2003 επανέρχεται με την τηλεοπτική εκδοχή της.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Νέο trailer για το 'Εκατό Χρόνια Μοναξιά' του Gabriel García Márquez στο Netflix

Το παγκόσμιο best seller έγινε σειρά και αυτές είναι οι πρώτες εικόνες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Στο Orlando Bloom: To the Edge, ο Orlando Bloom φτάνει στα άκρα

Από τις αρχές της καριέρας του μέχρι σήμερα, ο Bloom φαίνεται πως δε φοβάται να εκτεθεί στον κίνδυνο.

Γραφει Γιαννης Σπανος