Οι σειρές του Απριλίου

Όλες οι επιλογές που έχεις για αυτόν το μήνα - και δεν είναι λίγες.

Νέος μήνας, νέες προ(σ)κλήσεις, αλλά κυρίως νέες σειρές για να τη λίστα μας. Για την ακρίβεια, οι σειρές του Απριλίου στις απανταχού πλατφόρμες streaming δείχνουν πολλά υποσχόμενες. Αυτή η λίστα δημιουργήθηκε με έναν ιερό σκοπό: Να έχεις ανά πάσα στιγμή συγκεντρωτικά στη διάθεσή σου, όλες τις υπάρχουσες επιλογές που είτε πρόκειται για καινούργιες παραγωγές είτε για επιτυχίες που ανανεώθηκαν με άρτι αφιχθείσες σεζόν. 

Super Pumped: The Battle for Uber, Cosmote TV

Η σειρά ανθολογίας του Showtime βασίζεται στο best seller βιβλίο του Mike Isaac, Super Pumped: The Battle for Uber και επικεντρώνεται στο διευθύνοντα σύμβουλο της Uber, Travis Kalanick (Joseph Gordon-Levitt), ο οποίος τελικά εκδιώχθηκε με ένα τύπου 'πραξικόπημα' στο διοικητικό συμβούλιο. Ο Kyle Chandler ενσαρκώνει το ρόλο του μέντορα του Kalanick, Bill Gurley, έναν Τεξανό επενδυτή επιχειρηματικών κεφαλαίων που ποντάρει τη φήμη του στην επιτυχία της Uber, ενώ η Thurman την Arianna Huffington, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Uber. Τα 5 πρώτα επεισόδια του Super Pumped: The Battle for Uber είναι ήδη διαθέσιμα στην Cosmote TV.

Halo, Cosmote TV

Τι συμβαίνει όταν μία από τις δημοφιλέστερες σειρές βιντεοπαιχνιδιών μεταφέρεται στη μικρή οθόνη; Η πρωτότυπη live-action παραγωγή του Paramount+, Halo διαδραματίζεται στο σύμπαν που πρωτογνώρισε το κοινό το 2001, με την κυκλοφορία του ομώνυμου πρώτου παιχνιδιού στο Xbox®. Δραματοποιώντας μία επική σύγκρουση του 26ου αιώνα μεταξύ της ανθρωπότητας και μιας εξωγήινης απειλής, γνωστή ως "Covenant", η σειρά σκιαγραφεί προσωπικές ιστορίες με δράση, περιπέτεια και ένα όραμα για το μέλλον με πολλή φαντασία. Το πρώτο επεισόδιο του Halo είναι ήδη διαθέσιμο στην Cosmote TV.

Slow Horses, Apple TV+ (01/04)

Όταν οι πράκτορες της MI5 αποτυγχάνουν παταγωδώς σε μία αποστολή συλλογής πληροφοριών, βρίσκονται κάτι σαν εξόριστοι στο Slough House, όπου ασχολούνται με τη διαλογή εγγράφων σε γραφεία που μοιάζουν με σπηλιές, μέχρι να παραιτηθούν από πλήξη. Σύντομα όμως το Slough House εμπλέκεται σε μια συνωμοσία πολύ μεγαλύτερη απ' ό,τι είναι προετοιμασμένος οποιοσδήποτε από τους πράκτορές του. Το cast είναι πραγματικά εξωφρενικό με επικεφαλής τον Gary Oldman και τους Jack Lowden, Olivia Cooke, Jonathan Pryce να ακολουθούν κατά πόδας.

Tokyo Vice, HBO Max, (07/04)

Οι fans του Michael Mann λογικά κάπου εκεί έξω πανηγυρίζουν. Η πολυαναμενόμενη τηλεοπτική του σειρά, μία προσαρμογή του βιβλίου του Jake Adelstein για το ρεπορτάζ σχετικά με το έγκλημα στην Ιαπωνία, λίαν συντόμως πρόκειται να κυκλοφορήσει. 

Elite, Netflix (08/04)

5η σεζόν

Στο Λας Ενθίνας, κάθε νέο εξάμηνο συνοδεύεται από ένα νέο θύμα, έναν νέο δράστη και ένα νέο μυστήριο, καθώς οι μαθητές βρίσκονται πνιγμένοι μέσα στα ψέματα. Πρέπει επιτέλους να δοθούν απαντήσεις. Και αυτό δεν πρόκειται να γίνει με εύκολο τρόπο.

Ροζ Γραμμές - Dirty Lines, Netflix (08/04)

Στο Άμστερνταμ του '80, μια δραστήρια φοιτήτρια βρίσκει τυχαία δουλειά σε μία τηλεφωνική γραμμή σεξ που ξεκίνησαν δύο τελείως διαφορετικά αδέρφια.

Woke, Hulu (08/04)

2η σεζόν

Η πολύ αστεία και σουρεαλιστική σειρά της Lamore Morris (New Girl), βασισμένη στον καλλιτέχνη κόμικ Keith Knight, επιστρέφει για μία νέα σεζόν με θέμα την κουλτούρα των black nerds. 

61st Street, AMC (10/04)

Ο Michael B. Jordan είναι ο παραγωγός αυτού του νομικού δράματος του AMC για έναν ταλαντούχο μαύρο αθλητή λυκείου (Tosin Cole), ο οποίος μπλέκει με το διεφθαρμένο νομικό σύστημα του Σικάγο, όταν κατηγορείται για ένα έγκλημα που δεν έκανε. Οι Courtney B. Vance, Holt McCallany και Aunjanue Ellis είναι μεταξύ των ηθοποιών.

Hard Cell, Netflix (12/04)

Η πρώην διοργανώτρια και νυν διευθύντρια γυναικείων φυλακών Laura Willis καταγράφει τις χαρές και τα δεινά της ζωής στη φυλακή σ' αυτήν τη σειρά με στεγνό χιούμορ.

Anatomy of a Scandal, Netflix (15/04)

Βασισμένο στο best seller της Sarah Vaughan, το Anatomy of a Scandal παρακολουθεί τον James (Rupert Friend), έναν υπουργό του κοινοβουλίου, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας όταν κάτι από το παρελθόν του έρχεται στο φως. Φυσικά, η οικογένειά του, συμπεριλαμβανομένης της συζύγου του Sophie (Sienna Miller), μπαίνει στο στόχαστρο. Η Michelle Dockery στο ενδιάμεσο, τα πάει εξαιρετικά ως εισαγγελέας στην υπόθεση του James.

>Διάβασε ακόμη: Barb Wire, το story της ταινίας που τελείωσε την καριέρα της Pamela Anderson

Roar, Apple TV+ (15/04)

Από τους δημιουργούς του αγαπημένου Glow έρχεται το Roar, μία ανθολογία σκοτεινής κωμωδίας για το Apple TV+ με πρωταγωνίστριες μερικές πασίγνωστες ηθοποιούς (Issa Rae, Betty Gilpin, Cynthia Erivo και Merritt Wever) και επικεφαλής τη Nicole Kidman. Βασισμένη σε ένα βιβλίο διηγημάτων της Cecelia Ahern, η σειρά θα εξερευνήσει τι σημαίνει να είσαι γυναίκα σήμερα.

Οι Κληρονόμοι της Γης - Heirs to the Land (15/04)

Ο πολυμήχανος νεαρός Hugo Llor προσπαθεί να πετύχει στη Βαρκελώνη του 14ου αιώνα, χωρίς να αθετήσει έναν όρκο που έδωσε στην οικογένεια Estanyol.

The First Lady, Cosmote TV (18/04)

H βραβευμένη με Oscar, Emmy και Tony, Viola Davis αναλαμβάνει να υποδυθεί τη Michelle Obama και αυτό είναι αρκετό από μόνο του για να θέλουμε να παρακολουθήσουμε τη σειρά First Lady του Showtime. To cast συμπληρώνουν οι Michelle Pfeiffer ως Betty Ford και η οσκαρούχα Gillian Anderson ως Eleanor Roosevelt. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Απριλίου στις 23:00 (Cosmote Series HD), αμέσως μετά τις ΗΠΑ.

Better Call Saul, Netflix (20/04)

6η σεζόν


Όπως και η σειρά από την οποία προήλθε, το (αναμφισβήτητα καλύτερο spin-off του Breaking Bad) Better Caul Saul, φτάνει τελικά στο τέλος του. Οι λεπτομέρειες της πλοκής είναι λιγοστές, αλλά γνωρίζουμε ότι αυτή θα είναι η σεζόν κατά την οποία ο γλοιώδης δικηγόρος Jimmy McGill του Bob Odenkirk θα αποδεχτεί επιτέλους την προσωπικότητά του Saul Goodman. Πολλοί από τους χαρακτήρες του Breaking Bad εμφανίζονται στη σειρά, όπως ο Gus Fring (Giancarlo Esposito) και ο Mike Ehrmantraut (Jonathan Banks), αλλά το μεγάλο ερώτημα καλά κρατεί: Θα ξανασυναντηθούν Saul και Walter White;

Ρωσική Κούκλα - Russian Doll (20/04)

Σεζόν 2

Αφού περνούν την πιο τρελή νύχτα της ζωής τους, την οποία ζουν ξανά και ξανά, η Nadia και ο Alan μπλέκουν σε μια ακόμα αλλοπρόσαλλη υπαρξιακή περιπέτεια.

They Call Me Magic, Apple TV+ (22/04)


Η τηλεόραση που αφορά στο μπάσκετ έχει πάρει τα πάνω της και στο πλαίσιο αυτό (συν της επιτυχίας του The Last Dance), το εν λόγω τετραμερές ντοκιμαντέρ σκαλίζει τη ζωή και την καριέρα του θρυλικού Earvin "Magic" Johnson. 

Heartstopper, Netflix (22/04)

Οι έφηβοι Charlie και Νick ανακαλύπτουν ότι η απρόσμενη φιλία τους μπορεί να εξελίσσεται σε κάτι μεγαλύτερο, καθώς εξερευνούν παρέα το σχολείο και τον νεανικό έρωτα.

Gaslit, Starz, (24/04)

Πώς η Julia Roberts βρέθηκε να πρωταγωνιστεί σε σειρά στο Starz είναι μία συζήτηση που μεταθέτουμε για μία άλλη στιγμή. Όπως και να έχει, υποδύεται τη Martha Mitchell, την ειλικρινή σύζυγο ενός στελέχους του Richard Nixon που έγινε ένας από τους πρώτους πληροφοριοδότες του Watergate. Η Roberts, η οποία έκανε τη μετάβαση στην τηλεόραση με το εξαιρετικό Homecoming του 2018, πλαισιώνεται από ένα απίθανο cast (Sean Penn, Betty Gilpin, Dan Stevens, Chris Messina, Allison Tolman και Patton Oswalt).

Barry, HBO (24/04)

3η σεζόν


Η 2η σεζόν του Barry τελείωσε το 2019 και η μακρά αναμονή για περισσότερη δράση του δολοφόνου παύλα ηθοποιού επιτέλους φτάνει στο τέλος της. Η πανδημία έβαλε μια παύση στην παραγωγή, αλλά η 3η σεζόν έρχεται επιτέλους τον Απρίλιο, συνεχίζοντας από εκεί που έμεινε το φινάλε της 2ης σεζόν, με το δάσκαλο υποκριτικής (Henry Winkler), Gene Costeau, να συνειδητοποιεί τελικά την αλήθεια για τον Barry, καθώς συλλαμβάνεται για τη δολοφονία της φίλης του.

>Διάβασε ακόμη: Κάποια πράγματα που μάθαμε από τον 'Aπατεώνα του Tinder' στο Netflix

Shining Girls, Apple TV+ (29/04)

Η συμμετοχή της Elisabeth Moss σε τηλεοπτικό δράμα από μόνη της αποτελεί κίνητρο για να την παρακολουθήσει κανείς. Σε αυτή τη διασκευή του δημοφιλούς μυθιστορήματος της Lauren Beukes, υποδύεται μια αρχειοφύλακα εφημερίδας ονόματι Kirby, η οποία παρατηρεί παραλληλισμούς μεταξύ μιας επίθεσης που επέζησε πριν από χρόνια και ενός πρόσφατου φόνου, οδηγώντας την ίδια και έναν συνάδελφό της (Wagner Moura) να ερευνήσουν την ταυτότητα του δολοφόνου.

Οι 7 Ζωές της Λεά - The Seven Lives of Lea (28/04)

Η Lea ξυπνάει επτά φορές στο παρελθόν, σε διαφορετικά σώματα. Όταν μπλέκεται στο μυστήριο του θανάτου ενός νεαρού άνδρα, προσπαθεί να τον αποτρέψει – με συνέπειες.

Ozark (29/04)

Σεζόν 4 - Μέρος 2

Αντιμέτωποι με απειλές από παντού, ο Μάρτι κι η Γουέντι παλεύουν να κρατήσουν χαρούμενους το καρτέλ, το FBI και τα παιδιά τους - ώσπου να πάρουν πίσω τη ζωή τους.

>Διάβασε ακόμη: Ώρα να δώσουμε στο Ozark την αναγνώριση που του αξίζει

Grace and Frankie (29/04)

Σεζόν 7

Πριν από επτά χρόνια, οι ζωές της Grace και της Frankie ανατράπηκαν όταν οι μακροχρόνιοι σύζυγοί τους, τις άφησαν ο ένας για τον άλλον. Οι δυο τους συνεχίζουν να δείχνουν στον εαυτό τους, στις οικογένειές τους και στους θαυμαστές τους τι σημαίνει να ζεις τη ζωή στο έπακρο, άφοβα και μη απολογητικά.

The Offer, Cosmote TV

Ο Michael Tolkin (The Player) πήγε στο Paramount+ και τους πρότεινε αυτή την εκπομπή για το making of του Νονού. Η μίνι σειρά 10 επεισοδίων εξερευνά την εμπειρία του παραγωγού Al Ruddy κατά τη δημιουργία του κλασικού έργου του Francis Ford Coppola, με τον Miles Teller να αναλαμβάνει τον ρόλο του Ruddy και τον Dan Fogler τον αντίστοιχο του σκηνοθέτη.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το Challengers δεν είναι μία ακόμα ταινία για το τένις

Zendaya σε ταινία με στοιχεία θρίλερ, σεξ, ζήλειας και προδοσίας. Θέλουμε.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Οι Blur έδωσαν την τελευταία συναυλία τους στο Coachella

Ή τουλάχιστον έτσι υποστηρίζει ο Damon Albarn.

Το νέο τραγούδι των Pearl Jam είναι εμπνευσμένο από τον Donald Trump

Ο τραγουδιστής και συνθέτης Eddie Vedder, είπε στους Times ότι το τραγούδι αντιπροσωπεύει μια έκκληση για ενότητα.

Αυτό που κάνει η Τάμτα στο Smut δε θα το δεις πουθενά αλλού

Βρεθήκαμε στο show με το οποίο η Τάμτα αλλάζει την κλασική αθηναϊκή νυχτερινή διασκέδαση.

Νέο trailer για το Deadpool & Wolverine με τους Ryan Reynolds και Hugh Jackman

Όλα όσα πρόκειται να δούμε στις 26 Ιουλίου.

Ο Tom Holland έχει κάτι να πει για το Spider-Man 4

"Οφείλω τη ζωή και την καριέρα μου στο Spider-Man...".