Πρώτο trailer για την 4η σεζόν του Stranger Things

Η πρεμιέρα της δημοφιλούς σειράς του Netflix έχει προγραμματιστεί για τις 27 Μαΐου.

Ήταν Φεβρουάριος όταν είδαμε το πρώτο teaser της 4ης σεζόν του Stranger Things. Καθότι ο Μάιος πλησιάζει, ήρθε η ώρα για να πάρουμε μία ολοκληρωμένη γεύση από το τι μας περιμένει στη συνέχεια. Το τρίλεπτο βίντεο αποκαλύπτει πού έχουν πάει όλοι οι χαρακτήρες από τότε που τελείωσε η 3η σεζόν, όπως επίσης και το νέο τεράστιο τέρας που θα αντιμετωπίσουν στην επόμενη περιπέτειά τους.

Για την ακρίβεια, η δημοφιλής σειρά του Netflix φαίνεται να επικεντρώνεται πλέον σε αυτό το τερατώδες μπλε πλάσμα, το οποίο φαίνεται να φέρνει τον πόλεμο στο Hawkins και ίσως στην υπόλοιπη Γη.

>Διάβασε ακόμη: Οι καλύτερες σειρές του Netflix σύμφωνα με τους κριτικούς

Εντωμεταξύ, η μόνη που προφανώς μπορεί να το σταματήσει είναι η Eleven (Millie Bobby Brown), αλλά για να συμβεί αυτό απαραίτητη προϋπόθεση είναι να καταφέρει με κάποιο τρόπο να ανακτήσει τις δυνάμεις της.

Το cast

Αν κρίνουμε από το trailer -διότι με το Stranger Things γενικά δε μπορεί να είναι κανείς σίγουρος- η 4η σεζόν επαναφέρει πολλά γνωστά πρόσωπα, όπως τον Jim Hopper του David Harbour, τη Winona Ryder ως Joyce Byers, τη Maya Hawke ως Robin, τον Joe Keery ως Steve και τον Finn Wolfhard ως Mike Wheeler.

Η πρεμιέρα της σειράς στο Netflix έχει προγραμματιστεί για τις 27 Μαΐου. 

Μέχρι τότε, ας πέσει το trailer:

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.