Τα ντοκιμαντέρ του Netflix για τον Μάιο

Όλες οι νέες παραγωγές που καταφθάνουν προσεχώς στην πλατφόρμα streaming.

Κάθε μήνα, τα ντοκιμαντέρ του Netflix -πρωτότυπα ή μη- προσφέρουν το κάτι διαφορετικό στο περιεχόμενο της δημοφιλούς πλατφόρμας streaming. Το τελευταίο χρονικό διάστημα το εν λόγω είδος έχει γίνει πιο δημοφιλές από ποτέ, οπότε μέσα στο μήνα θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε αρκετά προγράμματα που αφορούν τη ζωή -οποιουδήποτε είδους- στον πλανήτη. Σε περίπτωση πάντως, που αναζητάς κάποιο highlight, μάθε πως πρώτο και καλύτερο καταφθάνει το "Κράτησε την Αναπνοή: Βουτιά στον Πάγο", ενώ εμείς δε θα παραλείψουμε να δούμε και τα "Μωρά της Άγριας Φύσης" που είναι ιδανικό για στιγμές χαλάρωσης με επίκεντρο τη φύση.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ NETFLIX

Κράτησε την Αναπνοή: Βουτιά στον Πάγο - Hold Your Breath: The Ice Dive (03/05)

Ακολουθήστε τη Γιοχάνα Νόρντμπλαντ σ' αυτό το ντοκιμαντέρ, στην προσπάθειά της να καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ απόστασης κολύμβησης κάτω από τον πάγο με μια ανάσα.

>Διάβασε ακόμη: Οι ταινίες της άνοιξης

Τήξη Πυρήνα: Το Ατύχημα του Θρι Μάιλ Άιλαντ - Meltdown: Three Mile Island (04/05)

Άνθρωποι εκ των έσω θυμούνται τα γεγονότα, τα επίμαχα ερωτήματα και τις μακροχρόνιες συνέπειες του ατυχήματος στον πυρηνικό σταθμό Θρι Μάιλ Άιλαντ της Πενσιλβάνια.

Μωρά της Άγριας Φύσης - Wild Babies (05/05)

Ακολουθήστε τις περιπέτειες μωρών λιονταριών, ελεφάντων, πιγκουίνων, παγκολίνων και άλλων, καθώς μαθαίνουν να διαχειρίζονται τα σκαμπανεβάσματα της ζωής στην άγρια φύση.

>Διάβασε ακόμη: Πολυαναμενόμενα albums της φετινής χρονιάς

Ο Πατέρας Μας - Our Father (11/05)

Όταν το τεστ DNA μιας γυναίκας αποκαλύπτει ότι έχει πολλά ετεροθαλή αδέλφια, ανακαλύπτει μια συνταρακτική πλεκτάνη με δωρητές σπέρματος κι έναν γνωστό γιατρό γονιμότητας.

Η Λέξη από Κ με τον Άνταμ Κόνοβερ - The G Word with Adam Conover (19/05)

Είτε την αγαπάτε είτε όχι, η κυβέρνηση παίζει τεράστιο ρόλο στη ζωή μας. Ο Άνταμ Κόνοβερ εξερευνά τους θριάμβους, τις αποτυχίες της και πώς μπορούμε να την αλλάξουμε.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.