Πρώτο trailer - και ημερομηνία- για την 5η σεζόν του Cobra Kai

Το Netflix αποφάσισε να μας δώσει το πρώτο 'τυράκι' για την τελευταία (ενδεχομένως) σεζόν της σειράς.

Αναμονή τέλος: Με σιγουριά και ανυπομονησία αναμένουμε και επισήμως το Cobra Kai να επιστρέψει στο Netflix στις 9 Σεπτεμβρίου. Η πλατφόρμα streaming φρόντισε να μας ενημερώσει με teaser trailer και date announcement, δίνοντας έτσι μία μικρή γεύση για τον πόλεμο που πρόκειται να ακολουθήσει στο All Valley με σκοπό την εξουδετέρωση του Terry Silver. 

Το trailer και τα νέα στοιχεία

Στο βίντεο βλέπουμε την ιστορία να συνεχίζεται μετά τα γεγονότα του φινάλε της 4ης σεζόν, κατά την οποία η Tory (Peyton List) αναδείχθηκε πρωταθλήτρια του τουρνουά του All Valley βγάζοντας το φίδι από την τρύπα για το dojo της, το Cobra Kai. Παρότι γνωρίζει ότι δεν κέρδισε δίκαια -κρυφάκουσε τον Terry Silver (Thomas Ian Griffith) να παραδέχεται ότι έστησε τα αποτελέσματα- από ό,τι φαίνεται δεν αποκάλυψε την απάτη, καθώς το Cobra Kai έχει δημιουργήσει ολόκληρη αλυσίδα από dojos στην περιοχή, εξουδετερώνοντας τον ανταγωνισμό των Miyagi-Do Karate και Eagle Fang.

>Διάβασε ακόμη: Τι σημαίνει η επιστροφή του Chozen στο Cobra Kai

Το teaser επίσης αποκαλύπτει την επικείμενη συνεργασία των Daniel LaRusso (Ralph Macchio), Johnny Lawrence (Billy Zabka) και Chozen (Yuji Okumoto) που έχουν σκοπό να σώσουν την περιοχή από τη μάστιγα που λέγεται Silver. O Johnny παρεμπιπτόντως, τα βρίσκει με τον Robby Keene (Tanner Buchanan) και φεύγουν μαζί για το Μεξικό ώστε να εντοπίσουν τον Miguel Diaz (Xolo Maridueña). Χωρίς κανένα σχέδιο της προκοπής φυσικά. 

Spoiler alert: Δεν είναι καθόλου απίθανο σε αυτήν τη σεζόν να δούμε και τη Hilary Swank να επιστρέφει ως Julie Pierce, ύστερα από τη δήλωση του συνδημιουργού της σειράς στο Deadline ότι "όλα είναι πιθανά".

Να πέσει το trailer: 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος