Τι σημαίνει η επιστροφή του Chozen στο Cobra Kai

Ένας απροσδόκητος σύμμαχος για τον Daniel LaRusso στην 5η σεζόν. Ή μήπως όχι;

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 11 Ιανουαρίου 2022

Όπως συνηθίζουμε να λέμε και στο χωριό μου, desperate times call for desperate measures. Κάτι αντίστοιχο φαίνεται να ισχύει και στο φινάλε της τέταρτης σεζόν του Cobra Kai, η οποία βρίσκει τον Daniel LaRusso ηττημένο και σε κατάσταση -μάλλον- απελπισίας. Η σανίδα σωτηρίας φαίνεται να έρχεται από τον πάλαι ποτέ εχθρό του (στο The Karate Kid ΙΙ) Chozen Toguchi (Yuji Okumoto).

Πώς ο Chozen εντάσσεται στο σύμπαν του Cobra Kai 

Αν δεν έχεις παρακολουθήσει την αρχική τριλογία των ταινιών, πήγαινε κάνε το αμέσως. Στη δεύτερη εξ' αυτών, ο villain ακούει στο όνομα Chozen Toguchi και εμπλέκεται με τους Mr Miyagi και Daniel-san, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού των τελευταίων στην Οκινάουα. 

Η επιμονή του να βλάψει τον νεαρό τότε LaRusso, τον οδήγησε τελικά στην ατίμωση. Στο Cobra Kai όμως και στην αμέσως προηγούμενη σεζόν είδαμε το χάσμα να γεφυρώνεται. Με την παρέμβαση της Kumiko, γνωρίσαμε έναν μάλλον πιο zen και κατασταλαγμένο Chozen, που έχει αναγνωρίσει τα λάθη του και έχει κάθε πρόθεση να βοηθήσει τον κάποτε αντίπαλό του. 

Τι σημαίνει η επιστροφή του Chozen στο Cobra Kai
COBRA KAI ΤΣΟΖΕΝ 1
COBRA KAI ΤΣΟΖΕΝ 3

Παρεμπιπτόντως, ίσως και να είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος για να το κάνει αυτό, καθώς αποδεικνύεται πως γνωρίζει καλά κάποια πράγματα που ο Daniel δεν είχε διδαχθεί από τον Mr Miyagi. 

> Διάβασε ακόμη: Ένας ακόμη villain για το Cobra Kai

Θα είναι λοιπόν ο Chozen εκείνος που θα βοηθήσει στο να μπει τέλος στην επέλαση του Cobra Kai και του Terry Silver στο Valley; Δε γνωρίζουμε. Αλλά σίγουρα θέλουμε να μάθουμε. Και λογικά αυτό ίσως συμβεί εντός του 2022 καθώς τα γυρίσματα της 5ης σεζόν της σειράς έχουν ολοκληρωθεί.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.