Τι γνωρίζουμε για τη 2η σεζόν του The Lincoln Lawyer

Καταρχάς, θα υπάρξει συνέχεια στο νομικό δράμα του Netflix;

Μετά από μία φαινομενικά μακρά περίοδο ξηρασίας χωρίς ένα καλό νομικό δράμα όπως το Suits για να εθιστούμε, το The Lincoln Lawyer (Ο Δικηγόρος με τη Λίνκολν) ήρθε να διορθώσει αυτό το πρόβλημα. Για την ακρίβεια, σίγουρα κάνει κάτι καλά, διότι τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην κορυφή των θεάσεων στο Netflix. Η σειρά επικεντρώνεται στον δικηγόρο υπεράσπισης Mickey Haller (Manuel Garcia-Rulfo), ο οποίος διευθύνει το δικηγορικό του γραφείο από το πίσω κάθισμα μίας Lincoln, με πινακίδα του αυτοκινήτου να γράφει NTGUILTY. Στην πρώτη σεζόν ο Mickey ανέλαβε την υπόθεση ενός δισεκατομμυριούχου βιντεοπαιχνιδιών, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της συζύγου του και του φίλου της. Για να μην κάνουμε spoiler, θα αρκεστούμε απλά στο να πούμε ότι τα επεισόδια είναι γεμάτα ανατροπές, νομικές ορολογίες και κωμικά στοιχεία, τόσα ώστε να μη χάνουν το δραματικό χαρακτήρα τους. 

>Διάβασε ακόμη: "Ο Δικηγόρος με τη Λίνκολν": Αξίζει να το δεις στο Netflix;

Η ύπαρξη cliffhanger στο τελευταίο επεισόδιο μας δίνει το πάτημα να περιμένουμε ότι θα έχει συνέχεια. Και αυτό ακριβώς το κείμενο, στηρίζεται σε αυτό το επιχείρημα, αφού μέχρι στιγμής επίσημη ανακοίνωση από τους συντελεστές ή την πλατφόρμα streaming, δεν υπάρχει.

Καταρχάς, θα υπάρξει 2η σεζόν;

Σύντομη απάντηση: Όπως προαναφέραμε, δε γνωρίζουμε ακόμα ακόμα με σιγουριά. Δεδομένου του ότι η σειρά ξεκίνησε μόλις στις 13 Μαΐου, είναι απλά πολύ νωρίς για να πούμε πότε ακριβώς το Netflix σκοπεύει να κάνει λόγο για ανανέωση. Απλώς, τα προγνωστικά είναι υπέρ των fans, διότι η σειρά ακολουθεί το Ozark ως η δεύτερη αγγλόφωνη σειρά σε θεάσεις. Επειδή αυτά γενικά δε συμβαίνουν ούτε συχνά ούτε εύκολα ούτε μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, λογικά η πλατφόρμα streaming δεν πρόκειται να ολιγωρήσει. 

Η πλοκή

Και πάλι, μόνο υποθέσεις και εικασίες μπορούμε να κάνουμε. Η σειρά διασκευάστηκε έχοντας ως βάση τα ομώνυμα βιβλία του Michael Connelly. Μέχρι σήμερα είναι έξι στον αριθμό και η πρώτη σεζόν της σειράς του Netflix προσαρμόστηκε με επίκεντρο το δεύτερο βιβλίο ονόματι The Brass Verdict. Ποιο πρόκειται να ακολουθήσει, κανείς δεν ξέρει ειδικά εφόσον δεν ξεκίνησε από την αρχή. Πάντως ναι, δύσκολα θα ξεφύγει από την ήδη υπάρχουσα, αλλά γραπτή φόρμουλα του Connelly.

>Διάβασε ακόμη: Λένε πως αυτές είναι οι καλύτερες σειρές όλων των εποχών

Αν κρίνουμε πάντως, από το τέλος της πρώτης σεζόν, μπορούμε πιθανότατα να περιμένουμε εμβάθυνση σε ερωτήματα και ιστορίες που μπορούν να εξελιχθούν ως ανεξάρτητα κεφάλαια με δικό τους ζουμί και ενδιαφέρον. Για παράδειγμα, "ποιος είναι αυτός ο τύπος με το τατουάζ;".

Η πρεμιέρα

Λαμβάνοντας υπόψη την εξέλιξη του Netflix για τις προηγούμενες σειρές και το χρόνο που χρειάζεται για να γυριστεί και να κυκλοφορήσει μια νέα σεζόν, βλέπουμε ότι η πιο πρώιμη ημερομηνία θα είναι μία μέσα στο 2023.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.