Οι καλύτερες σειρές του Netflix αυτή τη στιγμή

Οι σειρές που βλέπουν όλοι τώρα στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming.

Υπάρχει λόγος που κάθε μήνα στο Esquire διαβάζεις ένα άρθρο με αυτόν τον τίτλο (ναι, μιλάμε για την καθιερωμένη πια ενημέρωση για τις καλύτερες σειρές του Netflix). Σαφέστατα οι σταθερές αξίες ξεχωρίζουν διαχρονικά στην πλατφόρμα streaming, ωστόσο ανάλογα με τις κυκλοφορίες, διαμορφώνονται και οι προτιμήσεις των χρηστών. Οπότε, λέγοντας 'οι καλύτερες σειρές' εννοούμε αυτές που στην παρούσα φάση συγκεντρώνουν τις περισσότερες θεάσεις και ασφαλώς παρουσιάζουν ενδιαφέρον, γιατί προφανώς σιγουράκια όπως το The Blacklist που κάθε εβδομάδα ανανεώνεται με νέο επεισόδιο ή το Οzark παραμένουν σταθερά στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού. 

O Δικηγόρος με τη Λίνκολν (The Lincoln Lawyer)

Ο Mickey Haller (Manuel Garcia-Rulfo) έχτισε καριέρα υπερασπιζόμενος σχεδόν τους πάντες, κατατρεγμένους, καταπιεσμένους ακόμη και απεχθείς ανθρώπους στην Καλιφόρνια και ακριβώς επειδή βρίσκεται από ραντεβού σε ραντεβού η μισή δουλειά του βγαίνει όσο είναι εν κινήσει, στο πίσω κάθισμα μιας Lincoln. Περισσότερα για τη σειρά διαβάζεις εδώ.

Ποιος σκότωσε τη Σάρα

Μετά από 18 χρόνια στη φυλακή, ο Alex προσπαθεί να πάρει εκδίκηση από την οικογένεια Lazcano, η οποία τον παγίδευσε για τη δολοφονία της αδελφής του Sara για να σώσει τη φήμη της. Η σειρά διανύει με επιτυχία την 3η της σεζόν.

Entrevias: Σκληροί δρόμοι

Όταν η έφηβη εγγονή του πέφτει θύμα των εμπόρων ναρκωτικών που αλωνίζουν στη γειτονιά του, ένας μπουχτισμένος βετεράνος πολέμου παίρνει την κατάσταση στα χέρια του.

Έρωτας, Θάνατος & Ρομπότ 

Πολύ καιρό μετά την πτώση της ανθρωπότητας, τρία ρομπότ (K-VRC, XBOT 4000 και 11-45-G) περιπλανώνται σε μια μετα-αποκαλυπτική πόλη, προσπαθώντας να καταλάβουν πώς ζούσαν οι άνθρωποι με βάση τις περιορισμένες γνώσεις τους γι' αυτούς και τα πράγματα που άφησαν πίσω τους.

>Διάβασε ακόμη: Μία εντελώς Τσίου επιστροφή

Καλώς ήρθατε στην Εδέμ

Μια παρέα νεαρών ενηλίκων πηγαίνουν σ' ένα πάρτι σε ένα απομακρυσμένο νησί, αλλά ο δήθεν παράδεισος που συναντάνε δεν είναι όπως φαίνεται.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Dear God, the Parthenon is still broken, το πρώτο φωτογραφικό βιβλίο του Γιώργου Λάνθιμου

Στην εισαγωγή του Dear God, the Parthenon is still broken υπάρχει ένα ακυκλοφόρητο ποίημα της Patti Smith το οποίο έγραψε με έμπνευση την ταινία.

Ήξερες πως ο Freddie στο Ripley είναι το non-binary παιδί του Sting;

Tο Eliot Sumner είναι o σικάτος φίλος του Dickie και ένας πολύ καλός λόγος επίσης να δεις τη σειρά στο Netflix.

Γραφει Γεωργια Πρεζα

Το 'Landmarks II - Το Σινεμά στο Κέντρο' συνεχίζεται στα ιστορικά σινεμά της Αθήνας

4 ιστορικά σινεμά στο κέντρο της Αθήνας, 4 θεματικές προβολές, 13 ταινίες για την Αθήνα.

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.