Τι περιμένουμε από το φινάλε του Ozark

Το beef Ruth vs. Javi, η περίπτωση του Omar Navarro και η συναισθηματική ρώσικη ρουλέτα των Byrdes.

Πριν διαβάσεις τις παρακάτω γραμμές σχετικά με το Ozark, μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές του Netflix αυτή τη στιγμή, θα πρέπει να γνωρίζεις πως ακολουθούν μπόλικα spoilers. Ωραία; Προχωράμε. 

Τα επεισόδια στο Part I της S04 του Midwestern crime-and-drugs drama έκλεισαν εντυπωσιακά. Με θανάτους και πρωταγωνιστές διψασμένους για εκδίκηση. Με μία -θρυλική πια- Ruth Langmore να είναι φρικαρισμένη και ταυτόχρονα αποφασισμένη για τα πάντα. Τι περιμένουμε/θα θέλαμε να δούμε λοιπόν στο φινάλε του Ozark, δηλαδή στο δεύτερο μέρος της τέταρτης σεζόν του, που κάνει πρεμιέρα στις 29 Απριλίου

Αρχικά, ας πέσει το νέο trailer:

Ας πάρουμε μία ανάσα και ας δούμε όλες τις παραμέτρους, μία προς μία.

Πότε θα κάνει πρεμιέρα το Part Twο της S04

Ξέρω πως θα στη σπάσω αλλά όταν το Netflix ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας για το πρώτο μέρος της 4ης σεζόν, δεν έδωσε κανένα απολύτως στοιχείο για το επόμενο.

> Διάβασε ακόμη: Ώρα να δώσουμε στο Ozark την αναγνώριση που του αξίζει

Είναι απίθανο να δώσει τα τελευταία επεισόδια σε διάστημα μεγαλύτερο του ενός έτους, δεδομένου του momentum και της δυναμικής που έχει δημιουργήσει η σειρά. Θα κάνουμε μία τολμηρή πρόβλεψη: Το φινάλε του Ozark και τα επεισόδιά του θα έρθουν στο τέλος της άνοιξης. 

Τι και ποιους θα αφορά

Το τραυματικό φινάλε του Part One θα είναι ασφαλώς το σημείο αφετηρίας των νέων επεισοδίων. Το FBI ανακαλεί ελαφρώς τη συμφωνία του με τον Omar Navarro, μετά την απροσδόκητη (ή μήπως όχι και τόσο) μεταστροφή της πράκτορα Miller. Η Wendy και ο Marty Byrde πείθουν έναν δικαιολογημένα έξαλλο Omar να οδηγήσει τον Javi σε μία αντίστοιχη συμφωνία με το FBI, την ίδια στιγμή που η Ruth είναι οπλισμένη, γνωρίζοντας ποιον θέλει να γεμίσει μολύβι. Καλά θα πάει αυτό.

Τι περιμένουμε από το φινάλε του Ozark
OZARK ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕΖΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ 1

Οπότε, το Ruth vs. Javi θα είναι ένα βασικό κομμάτι της ιστορίας, με παραμέτρους που αφορούν δεδομένα όπως πχ ποιος θα φροντίσει από εδώ και στο εξής τον μικρό Zeke.

Έπειτα, οι Byrdes. Κατά κάποιο τρόπο (θα) βρίσκονται και πάλι στη μέση όλων των γεγονότων, κινούνται και τα αντιμετωπίζουν όπως έκαναν για 3,5 έως τώρα σεζόν.

OZARK ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕΖΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ 2

Αλλά πρέπει να ρίξουμε και ένα ακόμη χαρτί στο τραπέζι: Ξεχνάς πως άρχισε ο 4ος κύκλος; Ναι, με το τροχαίο ατύχημά τους. Επέζησαν; Πέθαναν όλοι; Έμεινε ζωντανός μόνο κάποιος ή κάποιοι εξ' αυτών; Κανείς δεν έχει απαντήσεις.

Νέα πρόσωπα;

Απομένει ένα ακόμη κομμάτι για το παζλ που συνθέτουν όλα τα παραπάνω. Τι γίνεται με το καρτέλ των Navarro; Το Ozark θα εισάγει κατά πάσα πιθανότητα ένα ακόμη πρόσωπο που σχετίζεται με αυτό: Την μητέρα του Javi. Το περασμένο καλοκαίρι, το Hollywood Reporter έκανε γνωστό πως στο cast θα προστεθεί η Veronica Falcón και μάλιστα σε ρόλο-κλειδί.

"Η Falcón θα υποδυθεί την Camila, αδερφή του Omar Navarro και μητέρα του Javi Elizonndro. Η Camila κινεί σιωπηλά τα νήματα στο Μεξικό όσο ο αδερφός και ο γιος της βρίσκονται στις ΗΠΑ και αναμένεται να βγει στο προσκήνιο" αναφέρει μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ.

> Διάβασε ακόμη: Γιατί όλα είναι τόσο μπλε στο Ozark

Κανείς δε μπορεί να πει με σιγουριά τίνος το μέρος θα πάρει, ποιον θα στηρίξει και ποιον θα προδώσει καθώς και μέχρι πού είναι διατεθειμένη να φτάσει. Αυτό άλλωστε δεν είναι το Ozark;

 

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η ζωή της Brigitte Macron γίνεται σειρά

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Ένας θεός μόνο ξέρει γιατί δε θα δούμε το The Movie Critic, την 'τελευταία ταινία' του Quentin Tarantino

Φαίνεται πως ο διάσημος σκηνοθέτης άλλαξε γνώμη για την ταινία που σκόπευε να γυρίσει.

2 επικές ταινίες από τον Martin Scorsese με αγάπη

Όλα όσα περιμένουμε προσεχώς από τον σπουδαίο σκηνοθέτη.

To Oldboy γίνεται σειρά από τον Park Chan-wook

Ο δημιουργός της κορεατικής ταινίας του 2003 επανέρχεται με την τηλεοπτική εκδοχή της.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Νέο trailer για το 'Εκατό Χρόνια Μοναξιά' του Gabriel García Márquez στο Netflix

Το παγκόσμιο best seller έγινε σειρά και αυτές είναι οι πρώτες εικόνες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Στο Orlando Bloom: To the Edge, ο Orlando Bloom φτάνει στα άκρα

Από τις αρχές της καριέρας του μέχρι σήμερα, ο Bloom φαίνεται πως δε φοβάται να εκτεθεί στον κίνδυνο.

Γραφει Γιαννης Σπανος