Τι να δεις αν σου άρεσε το The Lincoln Lawyer

5 σειρές που πρέπει να μπουν οπωσδήποτε στη λίστα σου.

Κάθε μήνα, το Netflix -ως άλλο βιβλιοπωλείο που αναρτά τη λίστα με τα ευπώλητα- μας ενημερώνει για τα δικά του δημοφιλή προϊόντα. Εκείνα που βλέπουν οι περισσότεροι. Η εν λόγω λίστα, μπορεί να μην αποτελεί καλή μέθοδο επιλογής των σειρών ή των ταινιών που αξίζει να δούμε, ωστόσο συχνά αντικατοπτρίζει την τάση της εποχής. Το The Lincoln Lawyer για παράδειγμα, βρίσκεται στην κορυφή των θεάσεων για τα μέσα Μαΐου, δικαιολογημένα. Η συναρπαστική ιστορία του Mickey Haller που υποδύεται ο Manuel Garcia-Rulfo) μας άφησε σε cliffhanger, ακριβώς όπως οφείλει μία σειρά που περιμένει ότι πρόκειται να έχει και συνέχεια. Δεδομένου του ότι ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επισήμως, και με το σκεπτικό ότι βρίσκεσαι σε αυτό το mood, παρακάτω βρίσκεις μερικές παραγωγές που σίγουρα θα σου αρέσουν και θα γεμίσουν επάξια το κενό του, μέχρι να έχουμε νέο υλικό.  

Suits

Ο Harvey Specter είναι μορφή, όπως ο Lucifer και ο Raymond Reddington, απλώς εκείνος αλωνίζει κοστουμάτος στα δικαστήρια του Μανχάταν, κερδίζοντας κάθε υπόθεση που αναλαμβάνει. Κατά τύχη, προσλαμβάνει για βοηθό του τον Mike Ross, έναν πανέξυπνο τύπο με φωτογραφική μνήμη, γίνονται αχώριστοι και περνούν από 1000 μύρια κύματα, διότι ο δεύτερος δεν έχει άδεια δικηγόρου. Θεωρώ λιγάκι αδύνατον να μην έχει πάρει το αυτί σου τη σειρά που ανέδειξε τη Megan Markle, αλλά ακόμη κι αν σε αποθαρρύνουν οι 9 σεζόν, είναι ένα τεράστιο must see και μόνο για τις βιτριολικές ατάκες της Donna.

How To Get Away With Murder

Η σειρά που αποτέλεσε το χρυσό εισιτήριο της Shonda Rhimes στον κόσμο των παραγωγών του Netflix. Η πρωταγωνίστρια Annalise Keating (Viola Davis), μία χαρισματική δικηγόρος και καθηγήτρια, διδάσκει μάθημα στο πανεπιστήμιο με τίτλο "Πώς να τη γλιτώσεις έχοντας διαπράξει φόνο". Κάθε χρόνο επιλέγει 5 φοιτητές για να κάνουν πρακτική μαζί της, απλώς η τελευταία επιλογή της θα τη μπλέξει σε μπελάδες που δε θα περνούσαν ποτέ από το μυαλό της. 

Inventing Anna

Αν οι απατεώνες είναι το φόρτε σου, δε χρειάζεται να ψάξεις άλλο. Το Inventing Anna βασίζεται στην αληθινή και κυρίως viral ιστορία της Anna Sorokin, μίας απατεώνισσας που προσποιούμενη ότι είναι Γερμανίδα κληρονόμος, εξαπάτησε ένα σωρό ξενοδοχεία, κοσμικούς και τράπεζες για να κάνει πραγματικότητα τη δημιουργία του δικού της πολιτιστικού ιδρύματος στη Νέα Υόρκη.

>Διάβασε ακόμη: "Ο Δικηγόρος με τη Λίνκολν": Αξίζει να το δεις στο Netflix;

Η πλοκή δεν εξιστορείται από νομική σκοπιά, αλλά ακολουθεί μία δημοσιογράφο που προσπαθεί να γράψει ένα αφιέρωμα για τα καμώματα της Anna Delvey - όπως είναι το όνομα που χρησιμοποιεί. Ωστόσο, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από ένα εξαιρετικό αφηγηματικό δράμα.

Seven Seconds

Το εν λόγω αστυνομικό δράμα εξετάζει τα επακόλουθα ενός τροχαίου ατυχήματος με θύμα έναν μαύρο έφηβο και έναν λευκό αστυνομικό που βρισκόταν πίσω από το τιμόνι. Μετά το περιστατικό, το αστυνομικό τμήμα επιχειρεί να συγκαλύψει την υπόθεση και αυτό οδηγεί σε μία έντονη δίκη κατά την οποία ο εισαγγελέας θέλει να το χαρακτηρίσει ως έγκλημα μίσους.

Unbelievable

Αυτή η μίνι σειρά του Netflix εμπνέεται από μία αληθινή ιστορία και σε ένα βραβευμένο με Πούλιτζερ άρθρο. Πρωταγωνίστριά της μία έφηβη που αφού κατήγγειλε έναν βιασμό κατηγορείται ότι λέει ψέματα. Δύο γυναίκες ντετέκτιβ αναλαμβάνουν να βρουν την αλήθεια.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος