Οι σειρές του Netflix για τον Ιούλιο

Ολοκαίνουριες σειρές και προσθήκες νέων σεζόν στις ήδη επιτυχημένες μας επιφυλάσσει ο Ιούλιος.

Έντεκα καινούργιες παραγωγές και τρεις που έχουμε ήδη αγαπήσει και περιμένουμε τα νέα τους επεισόδια είναι η συγκομιδή του Ιουλίου για τη δημοφιλή πλατφόρμα streaming που ξεκινά τη νέα χρονιά με στόχο να μη μας αφήσει να παραμελήσουμε την καθημερινή μας συνήθεια. Ανάμεσα στις πρωτότυπες σειρές του Netflix βρίσκεις το 2 μέρος της 4ης σεζόν του Stranger Things που κυκλοφόρησε χθες, καθώς και την 4η του Virgin River.

ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

Stranger Things 4: Μέρος 2 - Stranger Things 4: Volume 2 (01/07)

Μακριά ο ένας από τον άλλο, αλλά με απόλυτη αποφασιστικότητα, οι φίλοι μας έρχονται αντιμέτωποι με ένα τρομακτικό μέλλον. Αυτό όμως είναι μόνο η αρχή. Η αρχή του τέλους.

King of Stonks (06/07)

Αποζητώντας διακαώς τη δόξα, ένας υπερφιλόδοξος οικονομολόγος λέει ψέματα, εξαπατά και μηχανορραφεί για να κάνει την αναξιόπιστη startup εταιρεία του επιτυχημένη.

Boo, Bitch (08/07)

Δύο κολλητές στο λύκειο κάνουν μια τελευταία προσπάθεια να τις προσέξουν. Αλλά όταν η μία γίνεται φάντασμα, θα πρέπει να ζήσει τη ζωή στα κόκκινα — όσο ακόμα μπορεί.

>Διάβασε ακόμη: To Spiderhead του Netflix βασίζεται σε αληθινή ιστορία;

Η Πιο Μεγάλη Νύχτα - The Longest Night (08/07)

Ένοπλοι περικυκλώνουν μια ψυχιατρική φυλακή και διακόπτουν κάθε επικοινωνία. Σκοπός τους είναι να συλλάβουν τον κατά συρροή δολοφόνο Σιμόν Λάγο. Έξι επεισόδια. Μία νύχτα.

Resident Evil (14/07)

Σχεδόν τρεις δεκαετίες μετά την ανακάλυψη του ιού Τ, μια επιδημία φανερώνει τα σκοτεινά μυστικά του Ομίλου Ομπρέλα. Σειρά βασισμένη στη γνωστή σειρά βιντεοπαιχνιδιών.

Farzar (15/07)

Ο Φάικλ ζει σε μια αποικία ανθρώπων σε έναν εξωγήινο κόσμο και αποφασίζει να απαλλάξει τον πλανήτη από το κακό. Αλλά μαθαίνει ότι ο μπαμπάς του είναι ο υπέρτατος κακός.

Άλμπα - Alba (15/07)

Η Άλμπα ξυπνά σε μια παραλία φέροντας ίχνη βιασμού, αλλά δεν θυμάται τίποτα από το χθεσινό βράδυ. Μετά μαθαίνει ότι οι βιαστές της είναι φίλοι του αγοριού της.

Η Πόλη Δίπλα στο Ποτάμι: Σεζόν 4 - Virgin River: Season 4 (20/07)

Η Μελ έρχεται αντιμέτωπη με τη νέα πραγματικότητα, το παρελθόν του Τζακ απειλεί το μέλλον του και νέα πρόσωπα βάζουν φωτιές στο Βέρτζιν Ρίβερ.

  

Ο Κακός Εξορκιστής: Σεζόν 2 - Bad Exorcist: Season 2 (20/07)

Από τα κολασμένα καρτέλ των ναρκωτικών μέχρι ένα αλεξίσφαιρο τέρας που τρελαίνεται για πατάτες, ο Μπόνερ επιστρέφει για να αντιμετωπίσει ολοκαίνουργιες προκλήσεις.

DI4RIES (26/07)

Πρώτοι έρωτες, πρώτα φιλιά, πλάκες με φίλους και καβγάδες με αντίζηλους. Στους διαδρόμους του Γυμνασίου Γαλιλέο Γαλιλέι, η καθημερινότητα είναι γεμάτη εκπλήξεις.

>Διάβασε ακόμη: Κι αν το τέλος του Netflix είναι εδώ;

Πάρε Ανάσα - Keep Breathing (28/07)

Όταν ένα μικρό αεροπλάνο συντρίβεται στην άγρια φύση του Καναδά, μια γυναίκα πρέπει να παλέψει με τα καιρικά φαινόμενα και με τα προσωπικά της τραύματα για να επιβιώσει.

Fanático (29/07)

Όταν ο σούπερ σταρ της Ισπανίας πεθαίνει σε μια συναυλία, ένας φαν αρπάζει την ευκαιρία για να ξεφύγει από τη βαρετή ζωή του, υιοθετώντας την περσόνα του ειδώλου του.

Uncoupled (29/07)

Όταν ο φίλος του τον εγκαταλείπει μετά από 17 χρόνια σχέσης, ένας μεσίτης στη Νέα Υόρκη πρέπει να ξαναθυμηθεί πώς να είναι single στα 40 του.

Rebel Cheer Squad: Μια Σειρά του Get Even - Rebel Cheer Squad: A Get Even Series (29/07)

Τρεις τσιρλίντερ σε ένα ελίτ ιδιωτικό σχολείο αναβιώνουν τη λέσχη των συμμαθητών τους κατά του μπούλινγκ και πολεμούν την αδικία, σε αυτό το εφηβικό θρίλερ.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το νέο τραγούδι των Pearl Jam είναι εμπνευσμένο από τον Donald Trump

Ο τραγουδιστής και συνθέτης Eddie Vedder, είπε στους Times ότι το τραγούδι αντιπροσωπεύει μια έκκληση για ενότητα.

Αυτό που κάνει η Τάμτα στο Smut δε θα το δεις πουθενά αλλού

Βρεθήκαμε στο show με το οποίο η Τάμτα αλλάζει την κλασική αθηναϊκή νυχτερινή διασκέδαση.

Νέο trailer για το Deadpool & Wolverine με τους Ryan Reynolds και Hugh Jackman

Όλα όσα πρόκειται να δούμε στις 26 Ιουλίου.

Ο Tom Holland έχει κάτι να πει για το Spider-Man 4

"Οφείλω τη ζωή και την καριέρα μου στο Spider-Man...".

Αν σου λείπει το Line of Duty, τότε ξέρουμε τι πρέπει να δεις

Η εν λόγω παραγωγή έρχεται για να καταδείξει τα κακώς κείμενα της αστυνομίας στη σύγχρονη εποχή.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Το Rebel Moon - Part Two: The Scargiver δεν έσωσε τον Zack Snyder

Μεταξύ μας, σπάνια ένα sequel είναι καλύτερο από τον προκάτοχό του.

Γραφει Γιαννης Σπανος