H Nτένη Μαρκορά ήταν πιο πράσινη κι από το ίδιο το τριφύλλι

Η Ντίνα Κώνστα έφυγε από τη ζωή αφήνοντας πίσω της την πιο ανατρεπτική ηρωίδα-φίλαθλο του Παναθηναϊκού.

H τύπισσα που έμαθε στην Ελλάδα τι είναι το Evian, είχε (φανταστική) φίλη τη Νινέττα και που μπορούσε να σε αποστομώσει με μία και μόνο ατάκα, από χθες δε μένει πια εδώ. Η απίστευτη ερμηνεία της Ντίνας Κώνστα ως Nτένη Μαρκορά σε συνδυασμό με τις άπειρες επαναλήψεις των Δύο Ξένων, οδήγησαν στην άρρηκτη σύνδεση έως ταύτισή της με το πιο επιτυχημένο ρόλο που υποδύθηκε ποτέ στην τηλεόραση. 

Οι βιτριολικές ατάκες

Η κυρία του καλού κόσμου που κυκλοφορούσε πάντα και παντού μαζί με την οικιακή βοηθό της, τη Μαρούσκα, είχε μία ακόμη αδυναμία - πέρα από το μοναχογιό της, Κωνσταντίνο- τον Παναθηναϊκό. Το δίδυμο Ρήγα-Αποστόλου, χωρίς ενδεχομένως να το συνειδητοποιεί εκείνη την περίοδο, δημιούργησε την πιο viral φίλαθλο του τριφυλλιού που βάσει σεναρίου έφτασε μέχρι να πετάξει κινητό στον Παναγιώτη Φασούλα "για να μιλήσει με τη Μάσα", όπως είχε δικαιολογηθεί στην αστυνομία εκ των υστέρων. Το στιγμιότυπο μάλιστα, δημοσίευσε ο ίδιος ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ως αποχαιρετιστήριο στην ηθοποιό. 

 

Ναι, η Ντένη ήταν... χούλιγκαν και γι᾽αυτό και η σύλληψή της, κατά την οποία μεταφέρθηκε με κλούβα κιόλας στο τμήμα, έχει μείνει στην ιστορία. Εκεί πρώτα από όλα, δήλωσε: "Ντένη Μαρκορά, Θύρα 13", ενώ φρόντισε στο ενδιάμεσο να αυτοσαρκαστεί ως συνήθως, παραδεχόμενη την κακή πορεία της ομάδας στο ποδόσφαιρο: 

>Διάβασε ακόμη: Ο Γιάννης Μπέζος είναι αλλού

"Ε, πού να το ξεδιπλώσω; Στο ποδόσφαιρο; Μας έχετε δει πώς παίζουμε στο ΟΑΚΑ; Έχουμε καταντήσει σαν ταινία του Αγγελόπουλου. Μέχρι να κατεβάσουμε την μπάλα από την μια περιοχή στην άλλη θέλουμε μια αιωνιότητα και μια μέρα".

Ποιος ξέχασε επίσης, όταν έκοβε αποκόμματα για το αρχείο της ομάδας, μαζί με τη Μαρούσκα; Τότε, έλεγε για τον Ολυμπιακό "Δεν υπάρχει βλέπεις και κανένα ΝΑΤΟ να τους βομβαρδίσει για ανθρωπιστικούς λόγους".

Η θεά Ντένη, δεν τα βρήκε σκούρα ούτε όταν η συμπεθέρα της, Ζωίτσα, προσπάθησε να της πάει κόντρα, υποστηρίζοντας τον Ολυμπιακό.

Αντίο λοιπόν, στη Ντίνα Κώνστα, που έδωσε σάρκα και οστά, στην πιο φανατική υποστηρίκτρια του Παναθηναϊκού στην ελληνική τηλεόραση. Το ταμπεραμέντο της, θα λείψει σε όλους, πράσινους και μη. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος