Pistol, μία μίνι σειρά για το ροκ ταξίδι του Steve Jones των Sex Pistols

H σειρά με την υπογραφή του οσκαρούχου Danny Boyle σε παραγωγή και σκηνοθεσία είναι διαθέσιμη στο Disney+.

Οι πραγματικές ιστορίες πάντα έχουν ενδιαφέρον στη μεγάλη ή τη μικρή οθόνη, ειδικά όταν βασίζονται σε πρόσωπα πολύ δημοφιλή. Ακριβώς αυτό συμβαίνει και με την πρωτότυπη μίνι σειρά Pistol, που ακολουθεί τη ζωή του θρυλικού κιθαρίστα των Sex Pistols, Steve Jones, τα 6 επεισόδια της οποίας είναι διαθέσιμα στο Disney+.

Συγκεκριμένα, η σειρά ακολουθεί την αυτοβιογραφία του Jones, Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol που δημοσιεύθηκε το 2017 που προσαρμόστηκε για τις ανάγκες της μικρής οθόνης υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του βραβευμένου με Oscar.

Η πλοκή

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου: "Το Pistol" είναι μια πρωτότυπη μίνι σειρά έξι επεισοδίων για την επανάσταση του rock and roll. Η μανιασμένη καταιγίδα στο κέντρο της επανάστασης είναι οι Sex Pistols, ενώ στο επίκεντρο της σειράς βρίσκεται ο κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος, Steve Jones. Το ξεκαρδιστικό, συναισθηματικό και συχνά συγκινητικό ταξίδι του Jones, μας οδηγεί σε μια καλειδοσκοπική αφήγηση τριών από τα πιο επικά και χαοτικά χρόνια στην ιστορία της μουσικής. Βασισμένη στην αυτοβιογραφία του Steve Jones, 'Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol', η σειρά είναι η ιστορία μιας μπάντας φωνακλάδικων παιδιών της εργατικής τάξης, 'χωρίς μέλλον', που τάραξαν το βαρετό και διεφθαρμένο κατεστημένο στον πυρήνα του, απείλησαν να ρίξουν την κυβέρνηση και άλλαξαν για πάντα τη μουσική κουλτούρα.".

>Διάβασε ακόμη: Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες στην πρεμιέρα του Rise στα Σεπόλια

Οι συντελεστές

Στην σειρά πρωταγωνιστούν οι Toby Wallace (Steve Jones), Jacob Slater (Paul Cook), Anson Boon (John Lydon), Christian Lees (Glen Matlock), Louis Partridge (Sid Vicious), Sydney Chandler (Chrissie Hynde), Talulah Riley (Vivienne Westwood), Maisie Williams (Jordan), Emma Appleton (Nancy Spungen) και ο Thomas Brodie-Sangster (Malcolm McLaren). Το σενάριο και τη δημιουργία του Pistol υπογράφει ο Craig Pearce, ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Danny Boyle, Pearce, Tracey Seaward, Gail Lyon, Anita Camarata, Steve Jones, Paul Lee και Hope Hartman. Η σειρά είναι μία παραγωγή της FX Productions.

Να πέσει το trailer:

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.