Ο Kit Harington έχει κάτι να πει για το House of The Dragon

Η γνώμη του μετράει, μετράει πολύ.

Γράφει: Τίμος Σαλαμές 16 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Kit Harington -ο άνθρωπος, ο ηθοποιός, ο σταρ του Game of Thrones- που ερμήνευσε στην εμβληματική πλέον σειρά του HBO τον Jon Snow, γνωστό και ως Βασιλιά του Βορρά, μπορεί να μην παίρνει μέρος στο House of The Dragon, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει το δικαίωμα να σχολιάσει το spin-off της σειράς που του χάρισε μεγάλες στιγμές δόξας. Κι αφού έχει το δικαίωμα, δεν το άφησε ανεκμετάλλευτο.

Όσα είπε στο Entertainment Tonight Canada

Κατά τη διάρκεια μιας νέας του συνέντευξης, ο ηθοποιός των Eternals δεν δίστασε να πει ότι στο House of The Dragon, μέχρι τώρα, έχει γίνει φοβερή δουλειά. "Απολαμβάνω πραγματικά τη σειρά", είπε ο Harington στο Entertainment Tonight Canada. "Ο φίλος μου ο Miguel [Sapochnik] του έδωσε και κατάλαβε, οπότε πραγματικά το διασκεδάζω. Πιστεύω ότι έκαναν φανταστική δουλειά".

Ο Kit Harington έχει κάτι να πει για το House of The DragonHBO

"Είναι παράξενο το να ξεκινάς ένα ολοκαίνουργιο show το οποίο να λαμβάνει χώρα στο ίδιο 'σύμπαν' [με ένα που έχει προηγηθεί] κι αυτό να αποκτάει τη δική του ζωή", συνέχισε, για να προσθέσει ότι πραγματικά ο στόχος επετεύχθη.

Σε άλλα νέα

Την προηγούμενη εβδομάδα ανακοινώθηκε ότι ο φιλαράκος του Harington, ο Sapochnik, θα περιορίσει τη συμβολή του στο House of the Dragon. Επίσης, θα αποσυρθεί από co-showrunner και σκηνοθέτης της σειράς, παρ' όλα αυτά δεν θα εξαφανιστεί τελείως από δαύτη, ενώ θα συνεχίσει να αναφέρεται στα credits της ως executive producer.

> Διάβασε ακόμα: 20 ενδιαφέροντα trivia για το House of The Dragon

Στην ήδη επιβεβαιωμένη δεύτερη σεζόν της σειράς, μοναδικός showrunner θα είναι ο Ryan Condal, ενώ ο βετεράνος του Game of Thrones, ο Alan Taylor, θα αναλάβει ως σκηνοθέτης και executive producer.

Τέλος, να σημειωθεί ότι το φινάλε του House of The Dragon έχει ήδη βρεθεί αλλά κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό. "Πρωτότυπο", θα πούμε, για να κάνουμε κι εμείς το σχόλιό μας. 

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.