Πού βρίσκεται σήμερα ο αδερφός του Jeffrey Dahmer

Το ότι ενδιαφέρει τον κόσμο τι κάνει ο αδερφός ενός κατά συρροή δολοφόνου -που έχει αλλάξει δια της νομικής οδού όνομα- είναι φύσει προβληματικό.

Το πιο πρόσφατο βιογραφικό crime drama του Netflix ασχολείται με τη βίαιη, σοκαριστική ιστορία του Jeffrey Dahmer, που αποτέλεσε έναν από τους πιο επικίνδυνους κατά συρροή δολοφόνους όλων των εποχών. Αυτό που κάνει η σειρά στην ουσία της είναι μια προσπάθεια εξιστόρησης των ιστοριών των θυμάτων του, ενώ επιφυλάσσει, επίσης, στους θεατές μια δραματοποιημένη εικόνα της παιδικής ηλικίας του Dahmer, η οποία απεικονίζει τις σχέσεις του με τους γονείς, τους παππούδες και τον νεότερο αδερφό του, David.

Το ότι η σειρά δεν αποκαλύπτει πολλά για τον David οφείλεται κυρίως στην εξαφάνισή του από την πραγματική ζωή του αδερφού του. Αντίθετα με τον βιολογικό πατέρα και τη θετή του μητέρα, ο David δεν επισκέφθηκε ποτέ τον αδερφό του στη φυλακή, ούτε εμφανίστηκε σε κάποια από τις δίκες του. Τι συνέβη και γιατί δεν ακούσαμε ποτέ ξανά γι' αυτόν;

Πού βρίσκεται σήμερα ο αδερφός του Jeffrey DahmerNetflix

Η ιστορία του David Dahmer

Κανονικά δεν θα έπρεπε να μας απασχολεί καθόλου μα καθόλου η ιστορία του David Dahmer, δεν έκανε ο ίδιος κάτι κακό, κάτι που θα δικαιολογούσε το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης. Το ότι ασχολούμαστε μαζί του έχει να κάνει με αυτό που ο κοινωνιολόγος Erving Goffman θα αποκαλούσε, στο περίπου, τη μετάδοση του στίγματος από τον εγκληματία στους οικείους του. 

Σε κάθε περίπτωση, για να ικανοποιήσουμε μάλλον ταπεινά και σίγουρα στιγματιστικά ένστικτα, θα αναφέρουμε ότι ο David είχε εξ αρχής μια προβληματική σχέση με τον αδερφό του, καθώς ο δεύτερος πίστευε ότι ο μικρός απολάμβανε μεγαλύτερη προσοχή από τους γονείς τους. Τον απεχθανόταν, λοιπόν. Κάτι το σύνηθες. Συμβαίνουν τέτοια πράγματα ανάμεσα σε αδέρφια.

Γνωρίζουμε, επίσης, ότι είχαν διαφορετικές προσωπικότητες. Το 2004, όταν ο πατέρας τους εμφανίστηκε στο Larry King Live, ανέφερε ότι ο Jeffrey ήταν ντροπαλός και συγκρατημένος, ενώ ο David πιο εξωστρεφής.

> Διάβασε ακόμα: Η πραγματική ιστορία του Jeffrey Dahmer στο Netflix

Όταν οι γονείς τους χώρισαν, ο Jeffrey πήγε να μείνει με τον πατέρα τους και ο David με τη μητέρα τους. Αργότερα την ίδια χρονιά, ο Jeffrey δολοφόνησε το πρώτο του θύμα. Την ίδια περίοδο, ο David, που ήταν περίπου 12 ετών, ζούσε στο Ουισκόνσιν, χωρίς να έχουν καμία επαφή.

> Διάβασε ακόμα: Στοιχειωμένες ιστορίες μέσα από την έπαυλη του Playboy

Πού βρίσκεται τώρα ο αδερφός του Jeffrey Dahmer

Όταν ο David αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Σινσινάτι, είχε ήδη κόψει κάθε δεσμό με τον αδερφό του, που είχε συλληφθεί για τα εγκλήματά του. Όπως αποκάλυψε για εκείνον ο πατέρας του στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Larry King Live, άλλαξε δια της νομικής οδού το όνομά του, για να αποφύγει κάθε σύνδεση με τον περιβόητο κατά συρροή δολοφόνο αδερφό του.

Δεν έδωσε καμία συνέντευξη, δεν εμφανίστηκε ποτέ στην τηλεόραση, δεν έκανε καμία δήλωση για το πώς ήταν να μεγαλώνει με τον αδερφό του. Μέχρι σήμερα, που θεωρείται ότι ζει και είναι 55 ετών, δεν υπάρχει καμία δημόσια καταγραφή της νέας του ταυτότητας. Σύμφωνα με τους γονείς του, κάνει μια καλή δουλειά, είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Ζει, λοιπόν, το american dream.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.