6 ενδιαφέρουσες σειρές ντοκιμαντέρ του Netflix σε ένα επικό trailer

Η αρχή θα γίνει αυτον τον Νοέμβριο με το "Our Universe" και τον Morgan Freeman.

Αν το Netflix είχε μείνει σε κάτι πίσω όλα αυτά τα χρόνια της παντοκρατορίας του, αυτό είναι οι σειρές ντοκιμαντέρ. Και μπορεί τα ιστορικά ντοκιμαντέρ να είχαν τη δυναμική τους στην πλατφόρμα, ωστόσο πλέον η πλατφόρμα streaming έρχεται να καλύψει το κενό με την είσοδο 6 κορυφαίων παραγωγών. Η ανακοίνωση ήταν επική και το ξεκίνημα ακόμη πιο εντυπωσιακό. 

> Διάβασε ακόμη: Οι ταινίες του Netflix για τον Noέμβριο

Το Netflix δημοσίευσε ένα trailer που μας προϊδεάζει για όλα όσα έρχονται, με το ξεκίνημα να γίνεται αυτόν τον Νοέμβριο με τον Morgan Freeman και το "Our Universe". Η υπηρεσία streaming έχει δεσμευτεί να διευρύνει την περιέργεια και τις γνώσεις των θεατών για όλα τα φυσικά πράγματα, από την άγρια φύση και τα μυστήρια ενός 95% ανεξερεύνητου ωκεανού, μέχρι μικροσκοπικούς οργανισμούς αόρατους με γυμνό μάτι.

Τι περιλαμβάνει η πρόταση του Netflix

Η σειρά περιλαμβάνει 6 νέες πρωτότυπες σειρές ντοκιμαντέρ που θα κάνουν το ντεμπούτο τους μέσα στα επόμενα τρία χρόνια. Η πρώτη είναι η σειρά Our Universe με την αφήγηση του Morgan Freeman, η οποία θα εξερευνήσει τους δεσμούς μεταξύ των ηλιακών μας συστημάτων και της εκθαμβωτικής άγριας ζωής που ζει δίπλα μας.  

Οπαδοί του Jurassic Park, αυτή μάλλον είναι η στιγμή μας! Το Life on Our Planet, το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του το 2023 και θα έχει επίσης αφηγητή τον Freeman, περιλαμβάνει φανταστικούς δεινόσαυρους CGI που μοιάζουν υπερβολικά αληθινοί. Ακολουθεί το Our Planet II, με το απόλυτο είδωλο του nature-doc, τον David Attenborough να επιστρέφει ως αφηγητής για μια θαυμαστή καταγραφή των αγαπημένων μας πλασμάτων σε δράση.

> Διάβασε ακόμη: Οι σειρές του Netflix για τον Νοέμβριο

Με τόσο μεγάλο μέρος των ωκεανών μας να αποτελεί ακόμη μυστήριο, το 2024 θα είναι διαθέσιμη η σειρά ντοκιμαντέρ Our Oceans που έχει ως στόχο να ασχοληθεί με τον απόκοσμο κόσμο των ανεξερεύνητων βυθών. Το Our Living World, που θα κάνει πρεμιέρα επίσης το 2024, θα δώσει έναν νέο και ενημερωμένο ορισμό για τη ζωή στη Γη, αναδεικνύοντας τη διασύνδεση του κόσμου. 

Το Our Water World από την άλλη, θα προβληθεί το 2025 και θα ρίξει φως στη σημασία των υδάτινων σωμάτων γλυκού νερού στη Γη και στα ζώα που βασίζονται σε αυτά. Από νέα κινούμενα σχέδια δεινοσαύρων μέχρι τις έντονες φιλίες μεταξύ πεταλούδων και ζώων 10 φορές μεγαλύτερων από το μέγεθός τους, υπόσχεται μία συναρπαστική νέα εποχή αποκάλυψης των μυστηρίων της άγριας ζωής.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Δε θα ξεχάσουμε ποτέ το Mezzanine των Massive Attack

Το magnum opus της κολεκτίβας από το Μπρίστολ γίνεται σήμερα 26 χρονών!

Στον φανταστικό κόσμο της Kandè ζουν πλάσματα σκοτεινά

Το video clip του νέου της single Fury of War έχει κάτι μεταφυσικό.

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.