Οι 'Παγιδευμένοι' μας αποχαιρέτησαν λόγω Μουντιάλ με ένα χιουμοριστικό βίντεο

Οι ποδοσφαιρικές δεξιότητες του Πέτρου Λαγούτη ξεχώρισαν στο βίντεο που ανήρτησαν οι Παγιδευμένοι στο Instagram.

Γράφει: Esquire Editors 16 Νοεμβρίου 2022

Το τελευταίο επεισόδιο προβλήθηκε για την αγαπημένη δραματική σειρά του Αnt1 "Παγιδευμένοι". Όχι, η σειρά που έχει αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές δεν ρίχνει "αυλαία", απλά το κανάλι του Αnt1 θα φιλοξενήσει την διοργάνωση του φετινού Μουντιάλ κι γι' αυτόν τον λόγο η σειρά σταματάει αυτήν την εβδομάδα.

Οι συντελεστές της σειράς ανέβασαν στον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Instagram ένα πολύ έξυπνο βίντεο για να μας "αποχαιρετίσουν" για λίγο. Σε αυτό ο Δημήτρης (Μιχάλης Λεβεντογιάννης) συναντάει την Άννα ( Μάρθα Λαμπίρη - Φεντόρουφ) και τον Ανδρέα (Πέτρος Λαγούτης) και του ανακοινώνουν ότι φεύγουν βγάζοντας μια μπάλα ποδοσφαίρου. Στη συνέχεια, παίζουν όλοι μαζί ποδόσφαιρο και με ένα μήνυμα στο τέλος του βίντεο μας λένε: "Μπορεί να φεύγουμε για λίγο αλλά μένετε "παγιδευμένοι" στην καρδιά μας"!

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε η επίσημη σελίδα των "Παγιδευμένων" στο Instagram


Από: Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.