Σε άλλα νέα, ο Quentin Tarantino ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά

Τρία χρόνια μετά το Once Upon A Time In Hollywood, o Quentin Tarantino μοιάζει έτοιμος να επιστρέψει. Τηλεοπτικά.

Ο Quentin Tarantino αποκάλυψε ότι σχεδιάζει να επιστρέψει στην τηλεόραση, επιδιώκοντας να γυρίσει μια σειρά οκτώ επεισοδίων μέσα στο 2023. Ο σκηνοθέτης μοιράστηκε τα νέα για το πρότζεκτ το βράδυ της Τετάρτης, ενώ προωθούσε το νέο του βιβλίο, "Cinema Speculation", σε μια εκδήλωση στη Νέα Υόρκη που διοργάνωσε ο Elvis Mitchell.

Ο σκηνοθέτης δεν έδωσε άλλες λεπτομέρειες σχετικά με την πλοκή ή την παραγωγή γύρω από το έργο, αλλά η αλήθεια είναι ότι είμαστε εντάξει με αυτό. Ο Tarantino έχει ξανακάνει τηλεόραση, σκηνοθετώντας δύο επεισόδια του "CSI: Crime Scene Investigation" το 2005. Έκτοτε έχει φλερτάρει με το ενδεχόμενο να τολμήσει να επιστρέψει, καθώς τον Φεβρουάριο βρισκόταν σε συζητήσεις για να αναλάβει την αναβίωση του Justified του FX.

Tarantino, πιο αποκαλυπτικός από ποτέ

Στο μεταξύ, ο Tarantino ήταν απολαυστικός στη συζήτηση και αναφέρθηκε και σε άλλα πρότζεκτ που είχε κυκλώσει όλα αυτά τα χρόνια. Ο συγγραφέας-σκηνοθέτης δήλωσε ότι έγραψε ένα θεατρικό έργο προτού ολοκληρωθεί το "Once Upon a Time in Hollywood". Πρόσθεσε επίσης ότι τον πλησίασαν για να κάνει ένα νέο σενάριο για το reboot του "Shaft" του Samuel L. Jackson το 2000, αλλά απέρριψε την πρόταση.

Στην ερώτηση για το ποιο κόμικ θα διασκεύαζε αν του δινόταν η επιλογή, ο Tarantino ανέφερε ότι θα τον ενδιέφερε να μεταφέρει στην οθόνη το Sgt. Fury and His Howling Commandos της Marvel. Το Sgt. Fury ακολουθεί τον Nick Fury, τον οποίο υποδύεται ο Samuel L. Jackson στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, και τις περιπέτειες της ομώνυμης μονάδας του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, η οποία εμφανίστηκε το 2011 στην ταινία "Captain America: The First Avenger".

Το αν ο Tarantino θα προχωρήσει με την τηλεοπτική σειρά παραμένει κάπως αβέβαιο. Τα τελευταία χρόνια, ο σκηνοθέτης είχε ενδιαφερθεί επίσης για την παραγωγή και πιθανώς τη σκηνοθεσία μιας ταινίας του Star Trek, αφού έκανε μια πρόταση στον J.J. Abrams, αλλά αργότερα άλλαξε γνώμη.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

'Φτυστός' ο Stallone - Αυτός είναι ο ηθοποιός που θα τον υποδυθεί στο 'I Play Rocky'

Είναι έτοιμος να φορέσει τα γάντια του νεαρού Sylvester Stallone στη νέα ταινία I Play Rocky, σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ, Peter Farrelly.

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Θα επανενωθούν ποτέ οι Pink Floyd;

Σε συνέντευξή του στην The Telegraph, ο David Gilmour τοποθετείται για τους Pink Floyd και τη συνεργασία του με τον Roger Waters, αναδεικνύοντας το πολύπλοκο παρελθόν της μπάντας.

Τρομάξαμε να γνωρίσουμε τη Sydney Sweeney ως πυγμάχο στην ταινία Christy - Πότε βγαίνει στους κινηματογράφους

Κάτι είχε πάρει το μάτι μας, όμως τώρα που έχουμε στα χέρια μας όλες τις φωτογραφίες, μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι πρόκειται για κανονικότατο extreme make over, που ούτε που θα μας περνούσε από το μυαλό ως ενδεχόμενο...

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη

Οι 10 δημοφιλέστερες σειρές αυτήν τη στιγμή, σύμφωνα με τους χρήστες του IMDb

Οι τηλεοπτικές σειρές έχουν πάρει φωτιά και αυτήν τη στιγμή οι θεατές έχουν "κολλήσει" με δέκα shows που εμφανίζονται ξανά και ξανά σε λίστες. Από πολιτικά θρίλερ μέχρι σειρές αγωνίας και τρόμου, οι επιλογές είναι πολλές και ποιοτικές.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Αν θες να ζήσεις μία 'Δεύτερη Ζωή', τότε θα ταυτιστείς απόλυτα με το Παιδί Τραύμα

Το δεύτερο single "Δεύτερη Ζωή" από τον ομώνυμο δίσκο μόλις κυκλοφόρησε και στο βίντεο κλιπ που σκηνοθέτησε ο Βασίλης Κεχαγιάς, βλέπουμε μία πολύ δημοφιλή ηθοποιό της νέας γενιάς.

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη

'Βοήθεια!': O Sam Raimi επιστρέφει στον τρόμο με τη νέα του ταινία - Πρωταγωνιστεί η Rachel McAdams

Ο Sam Raimi επιστρέφει εκεί όπου ξεκίνησε: στον τρόμο. Στο Send Help, η Rachel McAdams και ο Dylan O’Brien παλεύουν για την επιβίωσή τους σε ένα νησί που αποδεικνύεται πιο εφιαλτικό απ’ όσο φαίνεται.

Γραφει Παυλος Κρουστης