Η Melia Kreiling ζει ανάμεσά μας

H Sofia Sideris του Emily in Paris τρώει καλαμπόκι στην Ερμού και βλέπει παραστάσεις στη Στέγη και το Ηρώδειο.

Esquire Team
Γράφει: Τίμος Σαλαμές 07 Ιανουαρίου 2023

Αν έχεις απενοχοποιήσει την αμερικάνικη pop κουλτούρα, δεν έχεις παρά να ξεκινήσεις να βλέπεις τον τρίτο κύκλο του ροδοζαχαρένιου Emily in Paris, που -για να κάνουμε το πρώτο μας spoiler- δεν είναι, δα, τόσο επιφανειακός όσο οι προηγούμενοι. Ανάμεσα στα πολύχρωμα και χαζοαθώα, γεμάτα first world problems επεισόδιά του, όπου η Πόλη του Φωτός απεικονίζεται, περίπου, ως Disneyland για fashionistas που μεγάλωσαν με MTV και Sex and the City, η παρουσία της εικαστικού Sofia Sideris θα σε κάνει να θέλεις να μάθεις ποια είναι η ηθοποιός που την υποδύεται. Αφού, λοιπόν, κάνεις μια βόλτα στο IMDb, πληροφορείσαι ότι πρόκειται για τη Melia Kreiling. Τότε είναι που συνειδητοποιείς ότι την έχεις δει κάπου, κάπου την ξέρεις.

Η Melia Kreiling ζει ανάμεσά μαςNetflix

Ποια είσαι Melia Kreiling;

Αν και η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός δεν είναι άγνωστη στην Ελλάδα -το 2017 είχε πρωταγωνιστήσει στο Τελευταίο Σημείωμα του Παντελή Βούλγαρη, τα έχει κάνει τα εξώφυλλά της και τις έχει δώσει τις συνεντεύξεις της- δεν τη λες ακριβώς κομμάτι του εγχώριου star system παρότι, ειδικά τελευταία, δεν υπάρχει τίποτα πιο glamorous από το να παίζεις σε σειρά του Netflix.

Η Kreiling, λοιπόν, γεννήθηκε στη Γενεύη και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αν αυτό έχει σημασία να ειπωθεί εν μέσω της συζήτησης που έχει ανοίξει για τα nepo babies, πατέρας της ήταν ο επιχειρηματίας Randall A. Kreiling και μητέρα της είναι η Κάτια Δημοπούλου, που έχει γράψει τη δική της μακρά ιστορία στα γυναικεία περιοδικά.

Πήγε σε αγγλικό σχολείο, μετά σπούδασε στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης και στη συνέχεια μετακόμισε στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου συνέχισε τις σπουδές της αρχικά στον χορό και μετά στο θέατρο. Έπειτα, πήγε στην Αμερική. Παρ' όλα αυτά, διατηρεί τις επαφές της με την πόλη που μεγάλωσε, αλλά και την Ύδρα. Αν τη stalkάρεις (με την καλή την έννοια) στο Instagram, θα δεις, μάλιστα, ότι μπορεί και να έχετε παρακολουθήσει τις ίδιες παραστάσεις στη Στέγη ή το Ηρώδειο, να έχετε απολαύσει το ψητό καλομπόκι που αγοράσατε από τον ίδιο πωλητή στην Ερμού.

Να πέσουν τα spoiler

H Melia Kreiling, πριν από τη συμμετοχή της στο Emily in Paris, είχε παίξει σε αρκετές σειρές και ταινίες στην αλλοδαπή. Στη σειρά του Netflix, υποδύεται τη Sofia Sideris, μια εικαστικό από την Ελλάδα που εκθέτει μία εγκατάστασή της στην γκαλερί της εγκυμονούσας Camille (Camille Razat) και στη συνέχεια συνάπτει μαζί της ερωτική σχέση, παρότι η δεύτερη διατηρεί δεσμό με τον Gabriel (Lucas Bravo).

STILL FROM "EMILY IN PARIS"Netflix

STILL FROM "EMILY IN PARIS"Netflix

Η συνέχεια, στον τέταρτο κύκλο. Ο τρίτος κλείνει με γάμο-catastrophe.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η ζωή της Brigitte Macron γίνεται σειρά

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Ένας θεός μόνο ξέρει γιατί δε θα δούμε το The Movie Critic, την 'τελευταία ταινία' του Quentin Tarantino

Φαίνεται πως ο διάσημος σκηνοθέτης άλλαξε γνώμη για την ταινία που σκόπευε να γυρίσει.

2 επικές ταινίες από τον Martin Scorsese με αγάπη

Όλα όσα περιμένουμε προσεχώς από τον σπουδαίο σκηνοθέτη.

To Oldboy γίνεται σειρά από τον Park Chan-wook

Ο δημιουργός της κορεατικής ταινίας του 2003 επανέρχεται με την τηλεοπτική εκδοχή της.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Νέο trailer για το 'Εκατό Χρόνια Μοναξιά' του Gabriel García Márquez στο Netflix

Το παγκόσμιο best seller έγινε σειρά και αυτές είναι οι πρώτες εικόνες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Στο Orlando Bloom: To the Edge, ο Orlando Bloom φτάνει στα άκρα

Από τις αρχές της καριέρας του μέχρι σήμερα, ο Bloom φαίνεται πως δε φοβάται να εκτεθεί στον κίνδυνο.

Γραφει Γιαννης Σπανος