Πρώτο trailer για την 4η σεζόν του Succession

Όσοι το έχετε δει ξέρετε. Όσοι δεν το έχετε δει, έχετε έναν μήνα σχεδόν να δείτε τους τρεις πρώτους κύκλους. Το Σαιξπηρικό Succession, μία από τις καλύτερες σειρές στην τηλεόραση επιστρέφει.

Γράφει: Esquire Editors 22 Φεβρουαρίου 2023

Είναι σοβαρό τώρα να χτυπήσει η καρδιά σου γρηγορότερα με την είδηση ενός σίριαλ; Όχι πολύ, αλλά συμβαίνει. Συμβαίνει συγκεκριμένα με το Succession, γιατί όποιος έχει πάθος με το storytelling δεν μπορεί παρά να πάρει μολύβι και χαρτί και να προσπαθήσει επεισόδιο- επεισόδιο σε μια προσπάθεια να αποκρυπτογραφήσει την τέχνη του σεναριογράφου Jesse Armstrong. Γιατί πρώτα απ' όλα η επιτυχία του σίριαλ βασίζεται σε ένα φανταστικό σενάριο που θα έπρεπε να διδάσκεται για το πώς χτίζονται και εξελίσσονται οι χαρακτήρες και πως η πλοκή αποτελεί απόρροια των χαρακτήρων και δεν πέφτει από τον ουρανό. Με μια λέξη; Αριστούργημα.

Να πέσει το trailer

Η σειρά του HBO (που στην Ελλάδα είδαμε από τη Vodafone TV κι έπειτα από τη Nova) δείχνει τη ζωή της οικογένειας των Roy, της οποίας επικεφαλής είναι ο Logan Roy, σύμβολο της απόλυτης πατριαρχίας. Ιδιοκτήτης εταιρίας με ΜΜΕ, πάρκα αναψυχής και κρουαζιέρες η βαθύπλουτη οικογένεια Roy βουτά στα σκοτάδια του καπιταλισμού και και των αμείλικτων στρατηγικών που δεν θα σταματήσουν ασφαλώς λόγω αξιών, όπως π.χ η οικογένεια.

Η συνέχεια στο WomanToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος