Οι σειρές του Netflix για τον Απρίλιο

Ολοκαίνουριες σειρές και προσθήκες νέων σεζόν στις ήδη επιτυχημένες μας επιφυλάσσει ο Απρίλιος.

Πλούσιος, αυτό είναι ο Απρίλιος για το Netflix, τουλάχιστον όσον αφορά στο περιεχόμενο που έχει προγραμματίσει να κυκλοφορήσει. Συνολικά οι πρωτότυπες νέες σειρές του Netflix ανέρχονται στις 15 - ενώ παράλληλα θα γίνουν διαθέσιμες 6 ακόμη που έχουμε ήδη αγαπήσει και ανανεώθηκαν με την επόμενη σεζόν τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των νέων παραγωγών της πλατφόρμας streaming βρίσκεις τα Divorce Attorney Shin και Florida Man, όπως επίσης τη 2η σεζόν του Welcome to Eden.

ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

02/04

War Sailor: Limited Series

Όταν ξεσπά ο Β' Π.Π., δύο ναύτες σε ένα νορβηγικό εμπορικό πλοίο αγωνίζονται να επιβιώσουν από μια σύγκρουση, στην οποία δεν τους ζητήθηκε ποτέ να συμμετάσχουν.

04/04

The Signing

Σ' αυτό το ριάλιτι, νέοι λάτιν καλλιτέχνες καλούνται να εντυπωσιάσουν θρύλους όπως οι Λεξ Μπορέρο, Τάινι και Ράου Αλεχάντρο για να υπογράψουν το συμβόλαιο της ζωής τους.

06/04

BEEF

Ένα περιστατικό διαπληκτισμού μεταξύ δύο αγνώστων –ενός αποτυχημένου εργολάβου και μιας επιχειρηματία– πυροδοτεί μια κόντρα που βγάζει τα πιο σκοτεινά τους ένστικτα.

07/04

Transatlantic

Μασσαλία, 1940. Μέσω μιας επιχείρησης διάσωσης, δύο Αμερικανοί βοηθούν καλλιτέχνες, συγγραφείς και άλλους πρόσφυγες να διαφύγουν από την Ευρώπη στη διάρκεια του Β' Π.Π.

Μέχρι Στιγμής Όλα Καλά - Thicker Than Water

Η ζωή μιας δημοσιογράφου γίνεται χαοτική, όταν προστατεύει τον αδελφό της από τον νόμο, μπλέκοντας ακούσια την οικογένειά της στο ανελέητο σχέδιο ενός βαρόνου ναρκωτικών.

08/04

Ο Δικηγόρος Διαζυγίων Σιν - Divorce Attorney Shin

Ύστερα από μια προσωπική τραγωδία, ένας πιανίστας που έγινε δικηγόρος βιώνει τον περίπλοκο κόσμο των διαζυγίων — κι αγωνίζεται για να κερδίσουν οι πελάτες του πάση θυσία.

12/04

Πεθερά απ' την Κόλαση - Smother-in-Law

Σεζόν 2

Μετά τη φυλακή, η Ιζαντίρ επιστρέφει στην ακόμα μεγαλύτερη οικογένειά της και σε νέους φίλους κι εραστές συνεχίζοντας να προκαλεί προβλήματα στον Κάρλος και στην Αλίσε.

13/04

Florida Man

Ένας ντροπιασμένος και χρεωμένος αστυνομικός επιστρέφει στη Φλόριντα για μια σκοτεινή αποστολή που τον παρασύρει σ’ ένα άγριο και θανατηφόρο κυνήγι θησαυρού.

Εμμονή - Obsession

Η σχέση ενός αξιοσέβαστου χειρουργού από το Λονδίνο με την αρραβωνιαστικιά του γιου του μετατρέπεται σε ερωτικό πάθος που απειλεί να αλλάξει τη ζωή τους για πάντα.

14/04

Queenmaker

Ένα καταξιωμένο στέλεχος ενός ομίλου στηρίζει την εκστρατεία μιας δικηγόρου πολιτικών δικαιωμάτων για τη δημαρχία, ενώ επιδιώκει να καταστρέψει τον πρώην εργοδότη της.

20/04

Η Διπλωμάτισσα - The Diplomat

Εν μέσω διεθνούς κρίσης, μια διπλωμάτισσα παλεύει να τα βγάλει πέρα με τη νέα της υψηλού κύρους δουλειά ως πρέσβειρα στο ΗΒ και τον ταραχώδη γάμο της με έναν πολιτικό.

Η Νεράιδα των Δοντιών: Όταν ο Έρωτας Δαγκώνει - Tooth Pari: When Love Bites

Ένας ασυμβίβαστος θηλυκός βρικόλακας με σπασμένο δόντι ερωτεύεται έναν ντροπαλό οδοντίατρο στην Καλκούτα. Θα τους χωρίσουν άραγε οι ανθρώπινες και μυστικιστικές δυνάμεις;

21/04

Ακατέργαστα Διαμάντια - Rough Diamonds

Όταν ο άσωτος γιος μιας οικογένειας ρίχνει την αυτοκρατορία της στα χρέη, ο αδελφός του επιστρέφει στην περιοχή των διαμαντιών της Αμβέρσας για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Προξενιό α λα Ινδικά - Indian Matchmaking

Σεζόν 3

Από το Λονδίνο μέχρι το Νέο Δελχί, η προξενήτρα Σίμα Ταπάρια βοηθά περισσότερους εργένηδες να βρουν τον έρωτα, ενώ παράλληλα τους επαναφέρει συχνά στην πραγματικότητα.

26/04

Εργαζόμενες Μητέρες - Workin' Moms

Σεζόν 7

Στη συγκινητική τελευταία σεζόν, η Κέιτ κι οι φίλες της αναζητούν την ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική ζωή. Δύσκολα τα πράγματα, αλλά το γέλιο βοηθά.

Love After Music

Κανείς δεν μπορεί και δεν πρέπει να ζει χωρίς αγάπη. Αυτή η βιογραφική σειρά παρακολουθεί τη ζωή και την καριέρα του εμβληματικού Αργεντίνου ροκ σταρ Φίτο Πάεζ.

27/04

Η Νοσοκόμα - The Nurse

Μια νέα νοσοκόμα σ’ ένα νοσοκομείο υποψιάζεται ότι η επιθυμία μιας συναδέλφου της για προσοχή μπορεί να συνδέεται με μια σειρά θανάτων ασθενών. Από αληθινή ιστορία.

Πυγολαμπίδες - Firefly

Σεζόν 2, Μέρος 2

Για την Κέιτ και την Τάλι, δεν υπάρχει εμπόδιο που μπορεί να σταθεί στη φιλία τους. Υπάρχει, όμως, κάποιο λάθος που θα μπορούσε να τις χωρίσει για πάντα;

Sweet Tooth

Σεζόν 2

Όταν πέφτει στα χέρια των Τελευταίων Ανθρώπων, ένα ελαφο-αγόρι ονόματι Γκας προσπαθεί να βοηθήσει τους νέους του φίλους να αποδράσουν, προτού είναι αργά.

28/04

The Goldin Touch: Ο Βασιλιάς των Συλλεκτών - King of Collectibles: The Goldin Touch

Ο Κεν Γκόλντιν και η ομάδα του πρωταγωνιστούν σ' αυτήν τη σειρά δράσης που διαδραματίζεται σε έναν οίκο δημοπρασιών με σπάνια συλλεκτικά είδη.

Προσεχώς

Καλώς Ήρθατε στην Εδέμ - Welcome to Eden

Σεζόν 2

Με νέες απειλές στο νησί και καμία διέξοδο, η επανάσταση πυροδοτεί μια μεγάλη μάχη για την ελευθερία, ενώ η Άστριντ συνεχίζει τα σχέδιά της για τη νέα Εδέμ.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η ζωή της Brigitte Macron γίνεται σειρά

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Ένας θεός μόνο ξέρει γιατί δε θα δούμε το The Movie Critic, την 'τελευταία ταινία' του Quentin Tarantino

Φαίνεται πως ο διάσημος σκηνοθέτης άλλαξε γνώμη για την ταινία που σκόπευε να γυρίσει.

2 επικές ταινίες από τον Martin Scorsese με αγάπη

Όλα όσα περιμένουμε προσεχώς από τον σπουδαίο σκηνοθέτη.

To Oldboy γίνεται σειρά από τον Park Chan-wook

Ο δημιουργός της κορεατικής ταινίας του 2003 επανέρχεται με την τηλεοπτική εκδοχή της.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Νέο trailer για το 'Εκατό Χρόνια Μοναξιά' του Gabriel García Márquez στο Netflix

Το παγκόσμιο best seller έγινε σειρά και αυτές είναι οι πρώτες εικόνες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Στο Orlando Bloom: To the Edge, ο Orlando Bloom φτάνει στα άκρα

Από τις αρχές της καριέρας του μέχρι σήμερα, ο Bloom φαίνεται πως δε φοβάται να εκτεθεί στον κίνδυνο.

Γραφει Γιαννης Σπανος