Ποιες σειρές να δεις αν σου άρεσε το Succession

6 σειρές που θα "γεμίσουν" το κενό που σου άφησε το τέλος του Succession.

Η δημοφιλής σειρά Succession προχθές "έριξε αυλαία" με το τελευταίο (και πολυαναμενόμενο) επεισόδιο της 4ης σεζόν, αφήνοντας πίσω τους φανς της στην καθιερωμένη "θλίψη" που -κακά τα ψέμματα- όλους μας καταβάλλει όταν αποχαιρετούμε μία αγαπημένη μας σειρά.

Ευτυχώς για εσένα που τώρα έχεις "ξεμείνει" από υλικό για binge watching, υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές, σε παρόμοιο στυλ και ύφος, με τις οποίες μπορείς να εθιστείς εξίσου- αν όχι και περισσότερο.

Μία νέα δυσλειτουργική οικογένεια, γεμάτη μυστικά, προδοσίες και μία γερή δόση σκοτεινή χιούμορ, μπορεί να βρίσκεται στην επόμενη "γωνία". Ξεκίνα την αναζήτησή σου από την παρακάτω λίστα και -που ξέρεις- μπορεί να συναντήσεις και κάτι ακόμη καλύτερο:

Industry (Vodafone TV)

Αν έχεις μία αδυναμία με τα οικονομικά, το χρηματιστήριο και τις μετοχές τότε το Industry είναι η ιδανική επιλογή για εσένα. Πρόκειται για μία δραματική σειρά, που διαδραματίζεται στο Λονδίνο και επικεντρώνεται σε τρεις πτυχιούχους που παλεύουν καθημερινά με απαίσια αφεντικά, ατελείωτη προμήθεια ναρκωτικών και μια ασταθή χρηματιστηριακή αγορά.

The Great (Cosmote TV)

Μια νεαρή νύφη φτάνει στη ρωσική αυλή για να παντρευτεί έναν απεχθή αυτοκράτορα. Το καθήκον της; Να κάνει παιδιά. Η φιλοδοξία της; Να αλλάξει την πορεία της διακυβέρνησης της χώρας. Στον ρόλο της Μεγάλης Αικατερίνης, η ταλαντούχα Elle Fanning και στον ρόλο του συζύγου της, ο Nicholas Hoult.

Loot (Apple TV+)

Η διαζευγμένη από έναν δισεκατομμυριούχο Molly (την οποία υποδύεται η πάντα αξιοπρόσεκτη Maya Rudolph) παλεύει να βρει μια ζωή για τον εαυτό της έξω από τον αποτυχημένο γάμο της. Στην προσπάθειά της αυτή, χαρίζει αρκετό γέλιο και αποδεικνύει όπως επιβεβαίωσε περίτρανα και το Succession, πως τα χρήματα δε φέρνουν την ευτυχία.

The Rise of the Murdoch Dynasty (Amazon Prime)

Έχουν γίνει αρκετοί παραλληλισμοί μεταξύ αυτής της σειράς και του Succession, και όχι άδικα. Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ που αποτελείται από 3 μέρη και επικεντρώνεται στην οικογένεια που ενέπνευσε το Succession. Η πραγματικότητα, ωστόσο, είναι πιο κακόγουστη και δεν παραλείπει να ιντριγκάρει αλλά και να εξοργίζει, με κάθε αφορμή.

Suits (Netflix)

Δεν αποτελεί έκπληξη πως το Suits περιλαμβάνεται σε αυτή τη λίστα, ειδικά με τόσους υπέρκομψους, υπερστιλάτους και γοητευτικούς χαρακτήρες που απαρτίζουν αυτή τη σειρά (μεταξύ των οποίων και η Meghan Markle στις πρώτες σεζόν). Διαφωνούν για υποθέσεις, επιλύουν άλλες, αλλά κυρίως πρόκειται απλώς για μια εθιστική σειρά με πανέξυπνες ατάκες και ενδιαφέρουσα πλοκή.

Platonic (Apple TV+)

Πρόκειται για μία κωμωδία που περιστρέφεται γύρω από παλιούς φίλους, τους οποίους υποδύονται εξαιρετικά ο Seth Rogen και η Rose Byrne. Οι δυο τους ξανασυναντιούνται στη μέση της ζωής τους. Το Platonic είναι μία feel good σειρά που υπενθυμίζει πως υπάρχουν και καλοί άνθρωποι στον κόσμο, χωρίς όμως να κινδυνεύει να γίνει γλυκανάλατη.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr