Όσα γνωρίζουμε για τη 2η σεζόν του guilty pleasure μας, Wednesday

Η Jenna Ortega είναι έτοιμη να βγάλει στην επιφάνεια την πιο σκοτεινή πλευρά της Wednesday.

Wednesday Addams επιστρέφει πιο σκοτεινή από ποτέ. Αυτό θέλατε; Αυτό θα έχετε. Τουλάχιστον αυτό υπονόησε η πρωταγωνίστρια της σειράς, Jenna Ortega, μιλώντας για τη δεύτερη σεζόν της πολυαναμενόμενης σειράς. "Αποφασίσαμε ότι θέλουμε να κλίνουμε λίγο περισσότερο στην πτυχή του τρόμου της σειράς. Επειδή είναι τόσο ανάλαφρο, και με μια παράσταση όπως αυτή με βρικόλακες, λυκάνθρωπους και υπερδυνάμεις, δε θέλετε να πάρετε τον εαυτό σας πολύ στα σοβαρά", δήλωσε συγκεκριμένα η ηθοποιός.

Όσοι την (κρυφο)βλέπουμε, ήδη ξέρουμε από τον περασμένο Ιανουάριο κιόλας, ότι η σειρά ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν, ενώ όπως όλα δείχνουν, τα γυρίσματα ξεκινούν σύντομα. Συγκεκριμένα, τον Απρίλιο του 2024, το cast της σειράς θα ταξιδέψει στην Ιρλανδία ούτως ώστε να μπει σε ρυθμό. Η Jenna Ortega μάλιστα, έχει αποκαλύψει ότι θα είναι και εκτελεστική παραγωγός στη δεύτερη σεζόν, κάτι που σημαίνει ότι τα επεισόδια που πρόκειται να δούμε θα είναι εμπλουτισμένα με τις ιδέες της.

H 21χρονη ηθοποιός έχει δηλώσει ξεκάθαρα πως μία από τις επιθυμίες της είναι να βγάλει στην επιφάνεια μία ακόμα πιο σκοτεινή πλευρά της Wednesday, η οποία πρόκειται να βασιστεί κατά πολύ στην ανταγωνιστικότητα που την διακατέχει. "Θέλω κάπως να είναι πιο σκοτεινή. Θέλω να ασχολείται περισσότερο με τα πράγματα και να μην πηγαίνει στα ασφαλή γιατί υπάρχουν πολλές ατάκες για το ότι έσωσε το σχολείο και έκανε οτιδήποτε αλλά για μένα, η κύρια ώθησή της με το τέρας είναι η ανταγωνιστικότητα", είπε η Ortega στο Entertainment Tonight.

Ωστόσο, ένας από τους συνδημιουργούς της σειράς, ο Miles Millar, έχει δηλώσει ότι μπορεί η σειρά είναι επικεντρωμένη στον χαρακτήρα της Wednesday, θα ήθελε όμως να εξερευνήσει λίγο περισσότερο και τα μέλη της οικογένειάς της. Τη μητέρα της δηλαδή, Morticia, τον πατέρα της, Gomez, αλλά και τον αδελφό της, Pugsley.

Ακόμη δεν έχει οριστεί ημερομηνία κυκλοφορίας όμως όσο πιο γρήγορα ξεκινήσουν τα γυρίσματα, τόσο πιο γρήγορα θα δούμε στις οθόνες μας, μέσω της πλατφόρμας του Netflix, τις σκοτεινές περιπέτειες της Wednesday Addams που δικαίως, είναι το guilty pleasure μας.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το Confidenza του Daniele Lucchetti έχει 'για πρωινό' πολλά θρίλερ εκεί έξω

Οι άβολες αλήθειες και η τροφή για σκέψη σε σχέση με την ηθική και την αλήθεια ποτέ δεν ήταν εύκολες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Οι επικές ατάκες του Jerry Seinfeld που άφησαν εποχή

Ο διάσημος δημιουργός και πρωταγωνιστής της ομώνυμης σειράς -αλλά και πολυεκατομμυριούχος- έχει "πλάσει" την σύγχρονη ποπ κουλτούρα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

8 ωραίες σειρές για να δεις, αν σου άρεσε το Shōgun

Τώρα που τελείωσε η καταπληκτική σειρά του Disney+, κάπως πρέπει να καλύψεις το κενό. Και γι᾽ αυτό είμαστε εμείς εδώ.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι φοβόταν o Alfred Hitchcock

Και ο μέτρ του σασπένς είχε τις δικές του στιγμές αγωνίας.

Κι όμως, ο αριθμός τηλεφώνου στο Fallout είναι αληθινός

Αν μάλιστα τον καλέσεις, αυτό που ακούς είναι αρκετά τρομακτικό...

Γραφει Γιαννης Σπανος