Το Mr. & Mrs. Smith γίνεται σειρά από τον Childish Gambino

Ο Childish Gambino θα υποδυθεί τον John Smith, τον ρόλο που έφερε κοντά τον Brad Pitt στην τότε συμπρωταγωνίστριά του, Angelina Jolie.

Βρισκόμαστε στο έτος 2005. Η Gwen Stefani κυκλοφορεί το εμβληματικό Hollaback Girl, οι Destiny's Child ανακοινώνουν τη διάλυση του συγκροτήματος και το Office κάνει πρεμιέρα. Κάπου ανάμεσα σε αυτές τις αξιομνημόνευτες στιγμές της ποπ κουλτούρας, κυκλοφορεί και η ταινία Mr. & Mrs. Smith, δίνοντάς μας μία πρώτη γεύση από το "it" ζεύγος των επόμενων χρόνων, Angelina Jolie και Brad Pitt. Fast forward στο 2023 και έχουμε και πάλι ημερομηνία κυκλοφορίας για το Mr. & Mrs. Smith, όμως αυτή τη φορά δε θα είναι ταινία, αλλά σειρά και δε θα έχει Jolie-Pitt, αλλά Childish Gambino, τόσο στο cast, όσο και στη δημιουργία.

Πρόκειται για την τηλεοπτική διασκευή της ομώνυμης ταινίας του Doug Liman, μέσα από οκτώ επεισόδια. Μαζί με τον Childish Gambino, ή αλλιώς Donald Glover, στο ρόλο του John Smith, στο πλατό της σειράς Mr. & Mrs. Smith θα βρίσκεται και η Maya Erskine , στο ρόλο της Jane Smith.

Το Mr. & Mrs. Smith γίνεται σειρά από τον Childish GambinoAmazon Prime

Η σειρά θα αφηγείται δύο άγνωστους και μοναχικούς υπαλλήλους μιας μυστηριώδους υπηρεσίας κατασκοπείας, η οποία τους προσφέρει πλούτο, ταξίδια σε όλο τον κόσμο, ένα ονειρεμένο σπίτι στο Μανχάταν και μια ζωή ινκόγκνιτο. Η άλλη πλευρά του νομίσματος είναι η δέσμευση να πάρουν νέες ταυτότητες και να προχωρήσουν σε έναν κανονισμένο γάμο: έτσι, οι δύο υπάλληλοι γίνονται ο κύριος και η κυρία Smith.

Για τους φανταστικούς συζύγους John και Jane, οι αποστολές υψηλού κινδύνου είναι μια εβδομαδιαία ρουτίνα. Καθώς βιώνουν ακραίες καταστάσεις, η σχέση τους θα εξελιχθεί προς απροσδόκητες κατευθύνσεις.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης