Πρώτο teaser trailer για τη 2η σεζόν του House of The Dragon

Το prequel του εμβληματικού Game of Thrones επανέρχεται δριμύτερο.

Καθώς το House of the Dragon ετοιμάζεται για τη θριαμβευτική επιστροφή του το καλοκαίρι του 2024, το HBO έδωσε ένα δελεαστικό teaser trailer, που δείχνει τον οίκο των Targaryen βυθισμένο στη σύγχυση.

Κατά τη διάρκεια ενός πάνελ στο CCXP, στο Σάο Πάολο, παρουσιάστηκε το trailer μαζί με την ανακοίνωση για την επερχόμενη σεζόν του prequel του εμβληματικού Game of Thrones. Το καθηλωτικό teaser παρουσιάζει τον οίκο Targaryen εν μέσω συγκρούσεων. Οι εναέριες μάχες με δράκους και το απειλητικό φάσμα του πολέμου άφησαν τους θαυμαστές να περιμένουν με ανυπομονησία τη συνέχεια του έπους.

Λεπτομέρειες για τη 2η σεζόν

Ο Ryan Condal αναλαμβάνει πλέον ως μοναδικός showrunner για τη 2η σεζόν του House of the Dragon και διαδέχεται τον πρώην συνεργάτη του, Miguel Sapochnik, ο οποίος παραμένει εκτελεστικός παραγωγός. Η νέα σεζόν εισάγει πλήθος νέων χαρακτήρων, όπως ο Clinton Liberty ως Addam of Hull, ο Jamie Kenna ως Ser Alfred Broome, ο Kieran Bew ως Hugh, ο Tom Bennett ως Ulf, ο Tom Taylor ως Lord Cregan Stark και ο Vincent Regan ως Ser Rickard Thorne.

Υποσχόμενος ταχύτερους ρυθμούς, ο Condal εξέφρασε τη δέσμευση να αποδώσει το αναμενόμενο μεγαλείο, εμβαθύνοντας παράλληλα στις περίπλοκες ιστορίες των χαρακτήρων. Η επερχόμενη σεζόν είναι έτοιμη να αλλάξει ταχύτητα από το σχολαστικό χτίσιμο του κόσμου της 1ης σεζόν, προσφέροντας στους θεατές τις αναμενόμενες συγκινήσεις της μεσαίας περιόδου του Game of Thrones.

Αλώβητο από τις απεργίες

Παρά τις ταραχές σε ολόκληρη τη βιομηχανία το 2023, το House of the Dragon ξεχωρίζει ως μία από τις λίγες σειρές που διατηρούν το πρόγραμμά τους. Το prequel πέρασε αλώβητο από τις απεργίες των WGA και SAG-AFTRA, αφού γράφτηκε και γυρίστηκε πριν από την απεργί. Αυτή η ανθεκτικότητα αποτελεί καλό σημάδι για τους λάτρεις του σύμπαντος του Game of Thrones, από το οποίο περιμένουμε διάφορα spin-offs, συμπεριλαμβανομένης μιας σειράς για τον Jon Snow και ενός prequel από τις νουβέλες του George R.R. Martin, Tales of Dunk and Egg.

Καθώς η προσμονή κορυφώνεται, η 2η σεζόν του House of the Dragon αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο HBO το καλοκαίρι του 2024, υποσχόμενη τη συναρπαστική συνέχεια της ιστορίας των Targaryen. Δες το παρακάτω teaser για να πάρεις μια γεύση από την πύρινη αναταραχή που περιμένει τον ευγενή οίκο.

Να πέσει το trailer:

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι φοβόταν o Alfred Hitchcock

Και ο μέτρ του σασπένς είχε τις δικές του στιγμές αγωνίας.

Κι όμως, ο αριθμός τηλεφώνου στο Fallout είναι αληθινός

Αν μάλιστα τον καλέσεις, αυτό που ακούς είναι αρκετά τρομακτικό...

Γραφει Γιαννης Σπανος

O Pierce Brosnan επιστρέφει ως κατάσκοπος στο θρίλερ In The Wind

Ένας μοναχικός, πρώην κατάσκοπος, βγαίνει από την κρυψώνα του με αφορμή τον αινιγματικό νέο γείτονά του.

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.