9 στις 10 πιο googlαρισμένες σειρές για το 2023 βρίσκονται στο Netflix

Τις έχεις δει;

Η Google δημοσίευσε τις λίστες της για τις δημοφιλέστερες αναζητήσεις του 2023. Ανάμεσα σε αυτές βλέπουμε και τις σειρές, που αναζήτησαν περισσότερο οι χρήστες, και τα αποτελέσματα μας εξέπληξαν. Το Netflix πρακτικά καταλαμβάνει τη μερίδα του λέοντος, με εννέα στις δέκα σειρές να είναι δικές του. Από την άλλη, το HBO έχει μία σειρά στη δεκάδα και μάλιστα αυτή βρίσκεται στην πρώτη θέση.

Ναι, προφανώς μιλάμε για το πολυβραβευμένο The Last of Us του HBO. Μάλλον αναμενόμενο θα έλεγε κανείς. Μετά από όλη τη διαφημιστική εκστρατεία, είναι πλέον μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του HBO, ενώ έχει αποσπάσει ήδη πολλαπλά βραβεία και υποψηφιότητες στις Χρυσές Σφαίρες.

Οι σειρές του Netflix

Η αγαπημένη σου σειρά στο Netflix όμως δεν είναι πολύ πίσω. Το Wednesday βρίσκεται στη δεύτερη θέση, σπάζοντας τα ρεκόρ streaming σα να μην υπάρχει αύριο. Και δεν ξεχνάμε το Ginny & Georgia, που κατέκτησε το χάλκινο βραβείο.

Η λίστα με τις δέκα δημοφιλέστερες σειρές έχει μερικές κρυφές εκπλήξεις. Μία από αυτές είναι το Kaleidoscope. Πρόκειται για μια μίνι σειρά που πρωτοτύπησε, επιτρέποντάς μας να παρακολουθήσουμε τα επεισόδια με οποιαδήποτε σειρά θέλουμε. Βέβαια, δεν κέρδισε πολλές θεάσεις, άρα ίσως οι χρήστες έψαχναν στην Google για να βρουν τα επεισόδια με τη σειρά τους. H σειρά βρίσκεται στην πέμπτη θέση.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται το One Piece, και στη συνέχεια υπάρχουν το King the Land, μια κορεατική ρομαντική κομεντί, και το The Glory, ένα κορεατικό δράμα, που εξασφαλίζουν την έκτη και την έβδομη θέση αντίστοιχα. Ίσως να σου ξέφυγαν, αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο, έκαναν αίσθηση για εβδομάδες.

Τη λίστα κλείνουν το νοσταλγικό That ’90s Show, το ανατριχιαστικό The Fall of the House of Usher και, παραδόξως, το Shadow and Bone του Netflix. Παρά την πιστή βάση των οπαδών του, μετά τη δεύτερη σεζόν, η σειρά ακυρώθηκε. Οι fans συσπειρώνονται ήδη για να το σώσουν ή τουλάχιστον να καταφέρουν να περάσει σε άλλη υπηρεσία video streaming.

Ιδού η κατάταξη με τις πιο googlαρισμένες σειρές για το 2023:

  1. The Last of Us
  2. Wednesday
  3. Ginny & Georgia
  4. One Piece
  5. Kaleidoscope
  6. King the Land
  7. The Glory
  8. That ’90s Show
  9. The Fall of the House of Usher
  10.  Shadow and Bone

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr