Πόσα χρήματα κέρδισε ο Πάνος Δημάκης στα τηλεπαιχνίδια για να αγοράσει το σπίτι του

Το "Γεράκι"του The Chase προϋπήρξε παίκτης, και μάλιστα πολύ καλός.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 23 Ιανουαρίου 2024

Καλεσμένος στην εκπομπή "Στούντιο 4" βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πάνος Δημάκης, με αφορμή τη σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια 17 Κλωστές η οποία είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του.

Το Γεράκι του The Chase μίλησε ανοιχτά για όλα τα τηλεπαιχνίδια στα οποία έχει συμμετάσχει, από όταν ήταν κιόλας 25 ετών, αποκαλύπτοντας μάλιστα και τα χρηματικά ποσά που έχει κερδίσει. Ειδικότερα, ο δημοφιλής Chaser αποκάλυψε πως συνολικά, έχει κερδίσει από τηλεπαιχνίδια 190.000 ευρώ. Και κάπως έτσι λοιπόν, όπως ο ίδιος επεσήμανε, αγόρασε το σπίτι του. Well played, θα πούμε εμείς. 

"Στο ποδόσφαιρο είμαι άθλιος στους παίκτες, δεν μπορώ να θυμηθώ καθόλου. Αλλά είμαι πιο καλός στο στατιστικό, για παράδειγμα "πόσες φορές το έχει πάρει η τάδε ομάδα", το παίρνω στατιστικά και έτσι μου μένουν πιο πολύ. Αρκετοί με ρωτάνε και μου λένε "έλα ποιο είναι το μυστικό;". Δεν έχει βγει ποτέ κανένας παίκτης και να πει "παιδιά γίνεται έτσι είναι κομπίνα". Πήγαινα από τα 25 στα τηλεπαιχνίδια και δόξα το Θεό έχω κερδίσει μεγάλο ποσά. Έχω πάει σε 10 και έχω κερδίσει 7 - 8 και έχω πάρει το σπίτι μου από εκεί. Τότε έδιναν πολλά λεφτά. Είχα πάει στο Θησαυροφυλάκιο με το Μικρούτσικο και είχα κερδίσει 55.000 ευρώ, είχα πάει στο Είσαι πιο έξυπνος από ένα 10χρονο; είχα κερδίσει 50 .000 ευρώ, στο Still Standing 30.000 ευρώ. Σύνολο είναι 190.000 ευρώ.

Το Google για μένα είναι πολύ σημαντικό. Ότι βρω, το ψάχνω. Επέλεξαν ανθρώπους που έχουν μια γκάμα γνώσεων. Από μικρός μου άρεσε να παρακολουθώ τηλεπαιχνίδια. Πήγαινα για να κερδίσω λεφτά, δεν πήγαινα για την εμπειρία...", ήταν όλα όσα είπε ο Πάνος Δημάκης στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο αναφορικά με τα τηλεπαιχνίδια και τα χρήματα που έχει κερδίσει από αυτά. 

Να πέσει το βίντεο: 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης