Το cast του Griselda στα κανονικά του

Πώς είναι στην καθημερινότητά τους οι ηθοποιοί της μίνι σειράς που σαρώνει στο Netflix;

Γράφει: Γιάννης Σπανός 09 Φεβρουαρίου 2024

Τελευταία, στα προτεινόμενά σου στο Netflix, σίγουρα έχει εμφανιστεί το Griselda- αν δεν έχεις ήδη διαβάσει εδώ γι' αυτό. Η Sofia Vergara πρωταγωνιστεί ως η κολομβιανή βαρόνη ναρκωτικών Griselda Blanco, και έχουμε ήδη αναφέρει πολλάκις πόσο μας αρέσει σε αυτόν τον ρόλο. Τη σειρά υπογράφουν οι δημιουργοί του Narcos, Eric Newman και Andrés Baiz, και πέρα από πολλές θεάσεις, έχει επίσης προκαλέσει τις αντιδράσεις των παιδιών της Blanco. 

Η πλοκή 

Η Griselda λοιπόν, είναι η βαρόνη των ναρκωτικών του καρτέλ του Μεντεγίν, γνωστή και ως Νονά, η οποία τη δεκαετία του '70 και του '80 έχτισε την αυτοκρατορία της μέσω της μεταφοράς κοκαΐνης από την Κολομβία στο Μαϊάμι. Αν και η επιχείρηση αυτή ήταν ανδροκρατούμενη, η Griselda Blanco κατάφερε να πετύχει τα σχέδιά της χρησιμοποιώντας βία, απειλές και μία... μαύρη λίστα. 

Το cast

Εκτός φυσικά από τη Sofia Vergara, στη σειρά του Netflix πρωταγωνιστούν κι άλλοι, πολλοί ηθοποιοί, οι οποίοι λόγω της σειράς έχουν γίνει κάπως αγνώριστοι. Για την ακρίβεια, όλοι οι ηθοποιοί, μεταξύ των οποίων και η Vergara, έχουν αλλάξει το παρουσιαστικό τους ούτως ώστε να ταιριάζουν και στην εποχή αλλά και στους αληθινούς χαρακτήρες. Παρακάτω, τους βλέπεις "πριν και μετά"το Griselda.  

1. Griselda Blanco

Η Griselda, ή αλλιώς "νονά της κοκαΐνης", διοικεί στη σειρά το κύκλωμα ναρκωτικών του συζύγου της, στην Κολομβία και τη Νέα Υόρκη, για να εγκατασταθεί η ίδια και οι τρεις γιοι της στη Φλόριντα.

Sofia Vergara

2. Darío Sepúlveda

O Darío Sepúlveda, τον οποίο υποδύεται ο Alberto Guerra πηγαίνει στη Φλόριντα για να δολοφονήσει την Griselda. Ωστόσο, καταφέρνει τελικά να γίνει ο τρίτος σύζυγός της. 

Alberto Guerra

3. Arturo Mesa

Ο Arturo Mesa, σύμφωνα με το Netflix, ήταν ένας από τους πρώην συνδέσμους της Blanco στην Κολομβία, όπου εργαζόταν ως λογιστής για εκείνη και τον πρώην σύζυγό της. Ο ίδιος, θα βοηθήσει την πρωταγωνίστρια στην εγκατάστασή της στο Μαϊάμι.

Christian Tappan

4. Rivi Ayala

O Rivi Ayala είναι ο υπολοχαγός ενός από τους αντιπάλους της Blanco, όταν αυτός τη συναντά για πρώτη φορά. Όταν θα δει από πρώτο χέρι τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει η Blanco, πηγαίνει να δουλέψει για εκείνη.

Martín Rodríguez

5. June Hawkins

Η Hawkins είναι μία αξιωματικός που συνεχώς προσκρούει στον μισογυνισμό των ανδρών συναδέλφων της ενώ ερευνά συνεχώς την Blanco. Σύμφωνα μάλιστα με τους Financial Times, η πραγματική Hawkins έδωσε κάποιες συμβουλές στους παραγωγούς της σειράς. 

Juliana Aidén Martinez

6. Carmen Gutiérrez

Η Carmen Gutiérrez συνεργάζεται με την Blanco στην επιχείρηση της ίδιας και του συζύγου της στη Νέα Υόρκη. Και δε θέλει να εμπλακεί στην επιχείρηση κοκαΐνης της Blanco στο Μαϊάμι...

Vanessa Ferlito

7. Chucho Castro

Και ο Chucho Castro μπαίνει στη σειρά έχοντας μία πολύ συγκεκριμένη δουλειά. Στο τέλος βέβαια, καταλήγει και αυτός να δουλεύει για την Griselda Blanco. 

Fredy Yate

8. Karol G

Η Carla κατάγεται από το Μεντεγίν και ταξιδεύει στο Μαϊάμι μαζί με άλλες σεξεργάτριες. Στο παρελθόν ήταν μία από τις στενές φίλες της Blanco στην Κολομβία και παραμένει κοντά της και στη Φλόριντα.

Carolina Giraldo Navarro

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι φοβόταν o Alfred Hitchcock

Και ο μέτρ του σασπένς είχε τις δικές του στιγμές αγωνίας.

Κι όμως, ο αριθμός τηλεφώνου στο Fallout είναι αληθινός

Αν μάλιστα τον καλέσεις, αυτό που ακούς είναι αρκετά τρομακτικό...

Γραφει Γιαννης Σπανος

O Pierce Brosnan επιστρέφει ως κατάσκοπος στο θρίλερ In The Wind

Ένας μοναχικός, πρώην κατάσκοπος, βγαίνει από την κρυψώνα του με αφορμή τον αινιγματικό νέο γείτονά του.

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.