Το Twitter τρολάρει τον Γιάννη Στάνκογλου για τα γαλόνια του

Η στολή του Ιπποκράτη στη σειρά "Ναυάγιο", έγινε κάπως viral.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 22 Φεβρουαρίου 2024

Μία σκηνή από τη σειρά "Ναυάγιο" και τον τηλεοπτικό γάμο του Γιάννη Στάνκογλου ήταν ικανή για να ξεκινήσει το Χ να τρολάρει τον ηθοποιό ή έστω, τα γαλόνια του. 

Συγκεκριμένα, ο γάμος του Ιπποκράτη και της Ειρήνης έγιναν viral καθώς τα γαλόνια που φορούσε ο ηθοποιός στη στολή του ήταν απλώς λάθος. Στη σειρά, ο Γιάννης Στάνκογλου υποδύεται τον υψηλόβαθμο αξιωματικό του Λιμενικού που όμως, η στολή του δεν έχει μόνο διακριτικά από αυτό το αξίωμα. 

Κι αν εσύ δεν το παρατήρησες ούτε στιγμή, το έκανε για εσένα το X (πρώην Twitter), το οποίο τρόλαρε ανελέητα τα γαλόνια του Ιπποκράτη και μίλησε φυσικά, με αποδείξεις. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Halloween: 10 νύχτες τρόμου στην COSMOTE TV

Δέκα νύχτες, δέκα ταινίες τρόμου και Halloween ατμόσφαιρα που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Το COSMOTE CINEMA 1HD μετατρέπεται σε τοπίο φρίκης και σασπένς.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Οι 10 μεγαλύτερες κινηματογραφικές αποτυχίες του 2025

Το 2025 ήταν γεμάτο κινηματογραφικές υπερπαραγωγές που δεν βρήκαν ποτέ το κοινό τους. Άλλες υπερεκτιμήθηκαν, άλλες απλώς δεν έπεισαν κανέναν. Όλες όμως άφησαν πίσω τους τεράστιες ζημιές.

Γραφει Παυλος Κρουστης

"Nouvelle Vague" ή πώς μια παρέα άλλαξε την ιστορία του σινεμά

Η νέα ταινία του οσκαρικού Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ ανατρέχει στη γέννηση ενός ρεύματος που τάραξε τα κινηματογραφικά νερά για πάντα.

Επιτέλους, μάθαμε νέες πληροφορίες για το The Batman: Part II

Ο Robert Pattinson επιστρέφει ως ο Σκοτεινός Ιππότης στο πολυαναμενόμενο sequel του Matt Reeves. Το The Batman: Part II υπόσχεται να συνεχίσει την πιο σκοτεινή και ρεαλιστική εκδοχή του Gotham που έχουμε δει ποτέ.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Οι Cure έρχονται στην Αθήνα για μία συναυλία

Το Ejekt Festival φέρνει τον Robert Smith και την παρέα του τον ερχόμενο Ιούλιο, αυτήν τη φορά για μία βραδιά στο Telekom Centre (ΟAKA) και η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου στις 11:00.

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη

Και οι Limp Bizkit στο Release Athens 2026

Μέρα με τη μέρα ανακοινώνονται και νέα ονόματα που μας κάνουν να ανυπομονούμε ολοένα και περισσότερο για τα 10 χρόνια Release Athens. Σημειώνεις την ημερομηνία, 15 Ιουνίου 2026. ενώ σύντομα θα μάθουμε ποιοι άλλοι θα τους πλαισιώσουν.

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη