3 Body Problem, νέο trailer για τη σειρά sci-fi από τους δημιουργούς του Game of Thrones

Οι showrunners του Game of Thrones "μαγείρεψαν" κάτι πραγματικά απόκοσμο για το Netflix.

Οι δημιουργοί του Game of Thrones, David Benioff και D.B. Weiss, επιστρέφουν με το 3 Body Problem, μια νέα σειρά επιστημονικής φαντασίας, που θα γίνει διαθέσιμη στο Netflix.

Όπως είχαμε αναφέρει και στο παρελθόν, πρόκειται για μία από τις πιο πολυαναμενόμενες σειρές του 2024 και πλέον έχουμε νέο trailer, που εξηγεί περισσότερα.

Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τότε που το Netflix ανακοίνωσε για πρώτη φορά την επερχόμενη σειρά επιστημονικής φαντασίας. Η ιστορία, που εκτείνεται σε διάφορες γενιές, είναι υπό την καθοδήγηση των showrunners του Game of Thrones, David Benioff και D.B. Weiss, μαζί με τον συν-συγγραφέα του The Immortal Life of Henrietta Lacks, Alexander Woo.

Μετά την επιτυχία του Game of Thrones, κοινό και κριτικοί σίγουρα ελπίζουν ότι το επόμενο έργο του διδύμου θα μπορέσει να επαναλάβει τον θρίαμβο της σειράς φαντασίας του HBO.

Λίγα λόγια για την ιστορία

Το 3 Body Problem ξεκινά κατά τη διάρκεια της Κινεζικής Πολιτιστικής Επανάστασης στη δεκαετία του 1970, όταν μια αστροφυσικός (Rosalind Chao) λαμβάνει ένα εξωγήινο σήμα. Η απόφασή της να ανταποκριθεί στην εκπομπή αυτή στέλνει μια κυματική επίδραση στο σήμερα, στην εποχή που τα πιο λαμπρά μυαλά του πλανήτη προετοιμάζονται για την απειλή ενός διαγαλαξιακού πολέμου.

Για να προετοιμαστούν για την πιθανή σύγκρουση, ο ντετέκτιβ Da Shi (Benedict Wong), ο θεωρητικός φυσικός Jin Cheng (Jess Hong), ο βοηθός Saul Durand (Jovan Adepo), η ιδιοφυΐα της νανοτεχνολογίας Auggie Salazar (Eiza González), ο φυσικός Jack Rooney (John Bradley) και ο καθηγητής Will Downing (Alex Sharp) πρέπει να συνεργαστούν σε μια εμπειρία εικονικής πραγματικότητας -που θυμίζει Ender's Game- για να λύσουν τη μεγαλύτερη απειλή που αντιμετώπισε ποτέ η ανθρωπότητα.

Τι είναι το "πρόβλημα των τριών σωμάτων";

Στο νέο trailer της σειράς, η γενναία ομάδα επιστημόνων λαμβάνει τα headsets εικονικής πραγματικότητας και "βουτάει" στο παιχνίδι. Επικρατεί χάος, καθώς οι παίκτες χρησιμοποιούν τις ικανότητές τους στην επιβίωση για να λύσουν σενάρια καταστροφής. Ο απώτερος στόχος είναι να λύσουν το "πρόβλημα των τριών σωμάτων (3 body problem)": μια αναπάντητη θεωρία της φυσικής.

Ουσιαστικά, δηλώνει ότι όσο περισσότερο αλληλεπιδρούν τρεις οντότητες μεταξύ τους στο χρόνο, τόσο πιο δύσκολο είναι να προβλεφθεί το μέλλον τους. Μην ανησυχείς, δε θα χρειαστείς κάποιο πτυχίο για να κατανοήσεις το σενάριο. Τελικά, το 3 Body Problem είναι μια ιστορία για τον αγώνα επιβίωσης της ανθρωπότητας.

Βασισμένο σε μυθιστόρημα

Η σειρά βασίζεται στο δημοφιλές κινεζικό μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας, The Three-Body Problem του Liu Cixin, το οποίο ήταν το πρώτο ασιατικό μυθιστόρημα που κέρδισε το βραβείο καλύτερου μυθιστορήματος στα βραβεία Hugo. Ο Cixin έλαβε σημαντικούς επαίνους από τον συγγραφέα του Game of Thrones, George R.R. Martin, κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του μυθιστορήματος για το βραβείο Hugo και τώρα, θα δει την τηλεοπτική προσαρμογή από τους showrunners που έφεραν το Game of Thrones στο HBO.

"Μας αρέσουν τα ίδια πράγματα στα βιβλία που αρέσουν και σε τόσους άλλους θαυμαστές", δήλωσε ο Weiss στο Netflix. "Κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να ζωντανέψουμε αυτήν την ιστορία με τον καλύτερο, πιο εντυπωσιακό τρόπο. Αλλά η ανάγνωση των βιβλίων δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να κατανοήσετε ή να απολαύσετε τη σειρά".

Στις 21 Μαρτίου, το Netflix θα κυκλοφορήσει ολόκληρη την πρώτη σεζόν των οκτώ επεισοδίων του 3 Body Problem.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι φοβόταν o Alfred Hitchcock

Και ο μέτρ του σασπένς είχε τις δικές του στιγμές αγωνίας.

Κι όμως, ο αριθμός τηλεφώνου στο Fallout είναι αληθινός

Αν μάλιστα τον καλέσεις, αυτό που ακούς είναι αρκετά τρομακτικό...

Γραφει Γιαννης Σπανος

O Pierce Brosnan επιστρέφει ως κατάσκοπος στο θρίλερ In The Wind

Ένας μοναχικός, πρώην κατάσκοπος, βγαίνει από την κρυψώνα του με αφορμή τον αινιγματικό νέο γείτονά του.

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.