Η 2η σεζόν του House of the Dragon είναι πιο κοντά απ' ό,τι περιμέναμε

Οι νέες πληροφορίες που μόλις μάθαμε είναι άκρως ενθαρρυντικές.

Η αναμονή για τη δεύτερη σεζόν του House of the Dragon φαίνεται πως φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της, καθώς μπορούμε να τη διακρίνουμε στον ορίζοντα, σύμφωνα με κάποιες νέες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν.

Ετοιμάσου να βουτήξεις ξανά στον φλογερό κόσμο του Westeros, καθώς η πολυαναμενόμενη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς θα κάνει πρεμιέρα λίγο νωρίτερα από το αναμενόμενο σύμφωνα με τον επικεφαλής του streaming της Warner Bros Discovery, JB Perrette.

Καλοκαιράκι με τους δράκους

Όταν μάθαμε πριν μερικούς μήνες ότι η 2η σεζόν θα καταφθάσει το καλοκαίρι του 2024, υποθέσαμε ότι θα κάνει πρεμιέρα τον Αύγουστο, όπως και η πρώτη σεζόν. Διαψευστήκαμε ευχάριστα όμως, καθώς επιβεβαιώθηκε ότι η 2η σεζόν θα ξεκινήσει τον Ιούνιο. Ναι, απέχουμε δηλαδή, μόλις τρεις μήνες από την κυκλοφορία της. 

Αν και η ακριβής ημερομηνία δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, η απόφαση να ξεκινήσει η σεζόν τον Ιούνιο αντί για αργότερα μέσα στο καλοκαίρι έχει ξεσηκώσει τους fans. Άρα θα δούμε τη δεύτερη σεζόν προτού φύγουμε για διακοπές. Μια χαρά.

Τι να περιμένεις από τη 2η σεζόν

Όσο για το τι να περιμένεις από τη δεύτερη σεζόν του House of the Dragon, ετοιμάσου για εντάσεις. Σύμφωνα με τον George RR Martin, ο οποίος έχει ήδη δει τα δύο πρώτα επεισόδια, οι θεατές θα έχουν μπροστά τους ένα ταξίδι γεμάτο δάκρυα, σπαραγμό και στιγμές που θα τους αφήσουν σε αγωνία.

Μετά τα τραγικά γεγονότα της πρώτης σεζόν, οι εντάσεις και οι αγώνες για την εξουσία κορυφώνονται. Μπορείς να περιμένεις λοιπόν επικές αναμετρήσεις, άγριες μάχες με δράκους και την εισαγωγή νέων χαρακτήρων που θα εντείνουν περαιτέρω το δράμα.

Επίσης, ετοιμάσου να εξερευνήσεις νέα εδάφη τόσο εντός, όσο και εκτός του "Γνωστού Κόσμου", καθώς η σειρά επεκτείνει το σύμπαν της, προσφέροντας στους θεατές μια ματιά σε αχαρτογράφητες περιοχές, που δεν είχαν εξερευνηθεί ούτε στο Game of Thrones.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι φοβόταν o Alfred Hitchcock

Και ο μέτρ του σασπένς είχε τις δικές του στιγμές αγωνίας.

Κι όμως, ο αριθμός τηλεφώνου στο Fallout είναι αληθινός

Αν μάλιστα τον καλέσεις, αυτό που ακούς είναι αρκετά τρομακτικό...

Γραφει Γιαννης Σπανος

O Pierce Brosnan επιστρέφει ως κατάσκοπος στο θρίλερ In The Wind

Ένας μοναχικός, πρώην κατάσκοπος, βγαίνει από την κρυψώνα του με αφορμή τον αινιγματικό νέο γείτονά του.

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.