Στο Kaos του Netflix, o Jeff Goldblum γίνεται Δίας

Πραγματικά ανυπομονούμε για αυτήν τη σειρά.

Στη νέα σειρά του Netflix, με τίτλο Kaos, ο Jeff Goldblum γίνεται ο Δίας. Ή για την ακρίβεια, γίνεται ο Θεός των Θεών σε μία βρετανική παραγωγή που φαίνεται πολλά υποσχόμενη.

Εδώ, είναι προφανές πως ο Jeff Goldblum απολαμβάνει τη δύναμη και το κύρος του. Αυτό όμως αλλάζει την ημέρα που γίνεται απόλυτα παρανοϊκός επειδή βρίσκει μια ρυτίδα στο μέτωπό του. Από τότε, πιστεύει ότι η πτώση του από την εξουσία έχει ξεκινήσει και αρχίζει να βλέπει παντού σημάδια, τα οποία προφανώς δεν βοηθούν καθόλου την κατάσταση. 

Η πλοκή 

"Ο Άδης, θεός του Κάτω Κόσμου, χάνει κρυφά τον έλεγχο της σκοτεινής του επικράτειας ενώ υπάρχουν ένα σωρό νεκροί που περιμένουν να διεκπεραιωθούν και γίνονται όλο και πιο ανήσυχοι. Από την άλλη πλευρά, η δύναμη και η ελευθερία της Ήρας απειλούνται από την αυξανόμενη παράνοια του Δία και αναγκάζεται να δράσει ενώ ο επαναστατημένος γιος του Δία, ο Διόνυσος, είναι εκτός ελέγχου και βρίσκεται σε πορεία σύγκρουσης με τον πατέρα του. Ο Ποσειδώνας, θεός της θάλασσας, των καταιγίδων και των σεισμών, ενδιαφέρεται περισσότερο για το μέγεθος της υπερπολυτελούς θαλαμηγού του και για το πού θα γίνει το επόμενο πάρτι. Η ευημερία των απλών θνητών δεν τον ενδιαφέρει και πολύ και φυσικά, σε κάποιους θνητούς, δε φαίνεται καθόλου καλό το γεγονός ότι το μέλλον τους εξαρτάται από αυτά τα όντα".

Έτσι, τέσσερις εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι θα συνδεθούν κοσμικά για να πολεμήσουν τον Δία και τους υπόλοιπους θεούς, παίζοντας ο καθένας έναν διαφορετικό αλλά θεμελιώδη ρόλο για να απελευθερωθούν μια για πάντα.

Η σειρά θα φτάσει σύντομα στο Netflix, αν και η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας της δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή. Προς το παρόν όμως, μπορείς να απολαύσεις τις πρώτες εικόνες.

Nα πέσει το trailer: 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης