H 2η σεζόν του House of the Dragon μας υποδέχεται με δύο χορταστικά trailers

Μάθαμε και ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας επιτέλους.

Ετοιμάσου για ένα καυτό καλοκαίρι, καθώς το House of the Dragon θα κάνει την πρεμιέρα του στις 16 Ιουνίου, μετά από ένα σχεδόν διετές διάλειμμα από το ντεμπούτο του.

Η Warner Bros. Discovery έδωσε στη δημοσιότητα όχι ένα, αλλά δύο trailers για τη δεύτερη σεζόν, τα οποία παρουσιάζουν τη διχασμένη οικογένεια Targaryen, υπονοώντας μια επικείμενη σύγκρουση στην επερχόμενη σεζόν.

Καθυστερήσεις λόγω των απεργιών

Ακολουθούν spoilers για την 1η σεζόν του House of the Dragon.

Με καθυστέρηση λόγω των απεργιών του Χόλιγουντ το 2023, η παραγωγή του House of the Dragon αντιμετώπισε τις δικές της προκλήσεις. Η σειρά, γνωστή για το περίπλοκο post-production της, υπόσχεται την επική επιστροφή της, με δύο αντίθετες πλευρές να αναδύονται στον εμφύλιο πόλεμο των Targaryen.

Μετά τον θάνατο του βασιλιά Viserys I, οι εντάσεις κλιμακώνονται μεταξύ της κόρης του, Rhaenyra, και της συζύγου του, Alicent, θέτοντας τις βάσεις για μια συναρπαστική ιστορία αγώνων οικογενειακών ρήξεων και αγώνων για την εξουσία. Με τη δεύτερη σεζόν να εμβαθύνει στη σύγκρουση για τον Σιδηρούν Θρόνο, οι θαυμαστές μπορούν να περιμένουν μια καθηλωτική ιστορία που θα εκτείνεται σε οκτώ επεισόδια.

Καθώς ο συνδημιουργός Ryan Condal αναλαμβάνει το τιμόνι ως showrunner χωρίς τον Miguel Sapochnik, το cast διευρύνεται με νέους χαρακτήρες που υποδύονται ταλαντούχοι ηθοποιοί όπως οι Clinton Liberty, Jamie Kenna, Kieran Bew, Tom Bennett, Tom Taylor και Vincent Regan.

Το Max στην Ευρώπη

Το House of the Dragon θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιουνίου στο ΗΒΟ, στις ΗΠΑ, ενώ θα είναι και διαθέσιμο για streaming στο Max. Εν τω μεταξύ, η Warner Bros. Discovery ανακοίνωσε πως το Max ετοιμάζεται επιτέλους για το λανσάρισμά του στην Ευρώπη στις 21 Μαΐου 2024, με την πρεμιέρα της 2ης σεζόν του House of the Dragon να είναι προγραμματισμένη για τις 17 Ιουνίου, μόλις μία ημέρα μετά το ντεμπούτο της στις ΗΠΑ. Δεν είμαστε σίγουροι ακόμη αν συμπεριλαμβάνεται και η Ελλάδα στις χώρες που θα καταφθάσει το Max. Προς το παρόν, μπορεί να παρακολουθήσει κανείς το περιεχόμενο του καταλόγου του Max στο Vodafone TV.

Να πέσουν τα trailers:

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης