Οι 'σέξι' σειρές του 2024

Απαγορευμένα ειδύλλια στη φεουδαρχική Ιαπωνία και βρώμικο σεξ στην Αλάσκα μπορεί να βρεις μεταξύ άλλων στις σειρές του 2024.

Αν νόμιζες ότι το 2023 ήταν η πιο σέξι χρονιά της τηλεόρασης, τότε περίμενε μέχρι να δεις την Jodie Foster να απαντά σε ερωτικά καλέσματα στο True Detective: Night Country ή το απαγορευμένο ρομάντζο του Shōgun στη φεουδαρχική Ιαπωνία. Φυσικά, το 2024 έφερε και τις άλλες σειρές, που διαδραματίζονται στη δεκαετία του '60, και δείχνουν πως η ζωή ολόκληρη ήταν τότε απλά πιο σέξι.

Το φετινό τηλεοπτικό πρόγραμμα είναι αρκετά καυτό έως τώρα και παρακάτω βρίσκεις τις πιο σέξι ή έστω ερωτικές σειρές του 2024 μέχρι στιγμής.

Feud: Capote vs. The Swans

Σίγουρα, ο Truman Capote είναι γνωστός για την ιστορία του "La Côte Basque, 1965", η οποία δημοσιεύτηκε στο Esquire. Αλλά στο Feud: Capote vs. The Swans, είναι κάτι περισσότερο από ένας απλός συγγραφέας που μαχαιρώνει πισώπλατα. Είναι ένας ακατάστατος εραστής με μερικά πικάντικα ειδύλλια. Μπορείς να έρθεις για το δράμα (που θυμίζει Real Housewives) και να μείνεις για τις ερωτικές περιπέτειες του Capote.

Η σειρά προβάλλεται μέσω του FX σε Cosmote TV, Vodafone TV και Nova.

Mr. and Mrs. Smith

Η αναβίωση του Mr. and Mrs. Smith από το Prime Video είναι ένα σέξι ξεφάντωμα από την αρχή μέχρι το τέλος. Στη σειρά πρωταγωνιστούν ο Donald Glover και η Maya Erskine ως John και Jane Smith, μυστικοί πράκτορες που συνεργάζονται για να υποδυθούν ένα ανεπιτήδευτο παντρεμένο ζευγάρι. Η δουλειά τους είναι να αντιμετωπίζουν το έγκλημα, αλλά, όπως φαντάζεσαι, ερωτεύονται ο ένας τον άλλον.

Η σειρά είναι διαθέσιμη στο Amazon Prime Video.

One Day

Το One Day παρακολουθεί μια 20ετή σχέση μεταξύ ενός ζευγαριού Βρετανών. Σίγουρα είναι αργή η εξέλιξη, αλλά, πίστεψέ μας, αξίζει την αναμονή. Κάθε χρόνο, οι δυο τους συναντιούνται στην επέτειο της πρώτης τους συνάντησης, μέχρι που... Καλύτερα να δεις μόνος σου.

Η σειρά είναι διαθέσιμη στο Netflix.

Palm Royale

Τι είναι πιο καυτό από το χρήμα, τη δύναμη και τα υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου; Στο Palm Royale, η Kristin Wiig πρωταγωνιστεί ως Maxine Simons, μια γυναίκα με αποστολή να γίνει μέλος της κοινωνικής λέσχης Palm Royale. Έχει βάλει το πόδι της στην πόρτα, αλλά για να μείνει, πρέπει να μάθει να ζει όπως οι πλούσιοι. Αποδεικνύεται ότι οι πλούσιοι παίζουν βρώμικα, ειδικά στα κρεβάτια τους.

Τα πρώτα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα στο Apple TV+.

Shōgun

Ίσως φαίνεται κάπως περίεργο ένα ιστορικό δράμα του 17ου αιώνα σε μια τέτοια λίστα. Αλλά στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκεται ένα καυτό ειδύλλιο μεταξύ του John -ενός Άγγλου ναυτικού που καταλήγει στην Ιαπωνία- και της διερμηνέως του, Mariko. Το μόνο που θα πούμε είναι το εξής: το Shōgun συγκρίνεται με το Game of Thrones για συγκεκριμένους λόγους.

Η σειρά είναι διαθέσιμη στο Disney+.

True Detective: Night Country

Θα μας πίστευες αν σας λέγαμε ότι το True Detective: Night Country έχει μερικές από τις πιο καυτές σκηνές σεξ της χρονιάς; Έχουμε τη σχέση την οριακά παράνομη σχέση της Danvers, αλλά και την καυτή σχέση της Navarro με τον Eddie Qavvik. Προφανώς, πάντα υπάρχει χρόνος για ρομάντζο, ακόμα και όταν κυνηγάς έναν δολοφόνο.

Η σειρά είναι διαθέσιμη στη Nova.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr