Πώς θα έμοιαζε το σαλόνι των Simpsons στον πραγματικό κόσμο

Κάποιοι το σχεδίασαν και μάλιστα σε 6 διαφορετικές εκδοχές.

Αποτελώντας ένα από τα μακροβιότερα τηλεοπτικά show (ξεκίνησε να προβάλλεται τον Δεκέμβριο του 1989), οι Simpsons έχουν αφήσει έντονο το στίγμα τους στην ποπ κουλτούρα. 

Ένα από τα χαρακτηριστικότερα και πιο οικεία στον τηλεθεατή σημεία του show είναι ασφαλώς το living room της οικογένειας, το οποίο η αλήθεια είναι πως μια ανακαίνιση τη χρειάζεται. 

Η εταιρεία HomeAdvisor σε συνεργασία με το content marketing agency NeoMam ανέλαβαν να ξανασχεδιάσουν το χώρο, με διαφορετικά στυλ διακόσμησης.

Το βιομηχανικό

Πώς θα έμοιαζε το σαλόνι των Simpsons στον πραγματικό κόσμο

Ένα στυλ που θα άρεσε ιδιαιτέρως στον Homer λόγω της δουλειάς του στο εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας. Ένα industrial σαλόνι με σκυρόδεμα και εκτεθειμένα τούβλα, ξύλο και σίδερο, που αφήνουν μια ρουστίκ αλλά και κομψή αίσθηση. Τα φωτιστικά και το γκρι χρώμα συμπληρώνουν το ύφος του δωματίου.

Το παραλιακό

ΣΑΛΟΝΙ ΣΙΜΠΣΟΝ 2

Όλοι θέλουν να έχουν ένα σπίτι κοντά στη θάλασσα, χωρίς ωστόσο να συναντούν τα προβλήματα που υπάρχουν σε αυτό. Οι Simpsons λοιπόν θα μπορούσαν να έχουν μια αίσθηση τέτοιου σπιτιού αν στο σαλόνι τους κυριαρχούσαν το λευκό και το γαλάζιο χρωματικά συν κάποιες παραλιακές λεπτομέρειες στη διακόσμηση. 

Το μποέμ

ΣΑΛΟΝΙ ΣΙΜΠΣΟΝ 3

Κάτι που θα άρεσε ιδιαιτέρως στην Lisa, με τα έντονα bohemian vibes να κάνουν έντονη την παρουσία τους. Vintage έπιπλα, πολύχρωμα χαλιά και αντίστοιχης τεχνοτροπίας κάδρα διαμορφώνουν το μποέμικο σαλόνι των Simpsons, καθιστώντας το πλούσιο και γεμάτο, ζωντανό και εν μέρει σκόπιμα ακατάστατο. 

Το Shabby Chic

ΣΑΛΟΝΙ ΣΙΜΠΣΟΝ 4

Εδώ αναμιγνύονται φινιρίσματα, χρώματα και τεχνοτροπίες, παντρεύοντας το μοντέρνο με το κλασικό και το απλό με το πιο επίσημο. Η εφαρμογή του συγκεκριμένου στυλ θα έδινε απλοϊκή κομψότητα στο σπίτι των Simpsons. 

Το Χολιγουντιανό

ΣΑΛΟΝΙ ΣΙΜΠΣΟΝ 5

Όπως θα γνωρίζεις οι Simpsons έχουν πάει και Hollywood (έχοντας δική τους ταινία) οπότε γιατί να μην τολμήσουν να εντάξουν στο σπιτικό τους και ένα εξίσου ταιριαστό σαλόνι; Αυτό περιλαμβάνει ακριβά υφάσματα, καθαρές γραμμές, ασπρόμαυρο πλακάκι στο πάτωμα και εξεζητημένα αξεσουάρ.

Το ρετρο-μοντέρνο

ΣΑΛΟΝΙ ΣΙΜΠΣΟΝ 6

Αυτό το στυλ εμπνέεται από την αρχιτεκτονική και τις τεχνοτροπίες των μέσων του 20ου αιώνα, συγκεκριμένα από τα πρότυπα που ίσχυαν από το 1947 μέχρι το 1957. Το ύφος είναι μινιμαλιστικό έχοντας όμως πολυχρωμία. Καθαρές γραμμές και κομψά έπιπλα έρχονται σε συμφωνία με αποχρώσεις του πράσινου, του κίτρινου και του κόκκινου. 

Από: Esquire US

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος