Ο δημιουργός του Peaky Blinders ετοιμάζει νέα σειρά με τον Jason Momoa

Το Peaky Blinders συναντά το Game of Thrones με ολίγη από Hunger Games και εμείς δεν μπορούμε να περιμένουμε.

H  Apple ετοιμάζεται για την πρώτη της τηλεοπτική σειρά και το ντεμπούτο της αναμένεται εντυπωσιακό.

Κι αυτό γιατί ο Steven Knight, δημιουργός του Peaky Blinders, φτιάχνει τη νέα σειρά See και η Francis Lawrence των Catcing Fire και Mockingjay, δηλαδή των πρώτων δύο ταινιών του Hunger Games, αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία της.  

Τα ακόμη καλύτερα νέα έρχονται από το γεγονός πως ο Jason Momoa, αποδέχτηκε την πρόταση των παραγωγών της Apple για να πρωταγωνιστήσει στο See.

Ο δημιουργός του Peaky Blinders ετοιμάζει νέα σειρά με τον Jason Momoa

Ο γνωστός, από τον ρόλο του Khal Drogo στο Game of Thrones αλλά και από αυτόν του Aquaman, ηθοποιός από την Χαβάη θα υποδυθεί τον γενναίο πολεμιστή Baba Voss, για τον οποίο ωστόσο δεν έχουν γίνει πολλά πράγματα γνωστά. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το See θα είναι ένα φουτουριστικό δράμα που θα αποτελείται από 10 επεισόδια. Στο σύμπαν της σειράς, θα περιγράφεται μια κοινωνία στην οποία οι άνθρωποι δεν έχουν την αίσθηση της όρασης και θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν άλλες αισθήσεις καθώς και να βρουν άλλους τρόπους επικοινωνίας, προκειμένου να επιβιώσουν. Την όλη κατάσταση θα αλλάξει η γέννηση των διδύμων μιας οικογένειας, που έχουν και τις 5 αισθήσεις τους.

ΜΟΜΟΑ 2

Η πρεμιέρα της σειράς δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, με πηγές να αναφέρουν πως κάτι τέτοιο θα συμβεί μάλλον μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2019. Μέχρι τότε, μπορείς να δεις το Aquaman, που έρχεται στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο - το πρώτο επίσημο trailer μάλιστα αναμένεται την επόμενη εβδομάδα στο Comic-Con του San Diego.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.

Ποια είναι η πραγματική stalker του Baby Reindeer

Το "Μικρό Ταρανδάκι" του Netflix έκανε τους φανς να ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ναι, την βρήκαν.

Γραφει Παυλος Κρουστης