Ο Robin δεν συμπαθεί καθόλου τον Batman στο πρώτο trailer του Titans

Μάλλον πρέπει να είχε δει τον Ben Affleck ως Batman στο Justice League.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 20 Ιουλίου 2018

Για κάποιο περίεργο λόγο, η DC θεώρησε ότι είναι καλή ιδέα να προσθέσει ακόμη ένα σκοτεινό χαρακτήρα στον ήδη ζοφερό κατάλογο των ηρώων της, στο πλαίσιο της "διαμάχης" της με τις παραγωγές της Marvel. 

Έτσι, η Warner Bros έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer του Titans, της καινούριας σειράς που θα προβάλλεται μέσω του νέου streaming site της εταιρείας. Εσωτερικοί δαίμονες, μπόλικο αίμα και σούπερ δυνάμεις είναι το τρίπτυχο πάνω στο οποίο "πατά" η ολοκαίνουργια παραγωγή. 

Στις πρώτες εικόνες, παρακολουθούμε την Raven (Teagan Croft), ένα περίεργο κορίτσι με αμφιλεγόμενες ικανότητες, να εντοπίζει τον Dick Grayson (Brenton Thwaites), έναν πρώην ακροβάτη που μεταμορφώνεται σε εκδικητή με το όνομα Robin (ναι ναι, αυτός του Batman). Βλέπουμε επίσης τους Anna Diop ως Starfire και Ryan Potter ως Beast Boy.

Με τη σειρά του, ο Robin δεν έχει κανέναν απολύτως ενδοιασμό να στέλνει στον άλλο κόσμο τους "κακούς", με βάναυσο σε αρκετές περιπτώσεις τρόπο. Τον δικαιολογούμε. Προφανέστατα, θα είδε πρόσφατα το Justice League.

Το Titans θα είναι η πρώτη σειρά που θα κυκλοφορήσει μέσω της υπηρεσίας stream της DC Entertainment, στην οποία σύντομα θα προστεθούν τα Doom Patrol και Swamp Thing - όλα βασισμένα σε κόμικ της DC.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Ταινίες

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο teaser για το πολυαναμενόμενο spin-off του Sons of Anarchy

Λιγότερο από 60 ημέρες για την πρώτη προβολή του Mayans MC.

Η Natalie Dormer ξέρει πώς θα τελειώσει το Game of Thrones

Δυστυχώς όμως, δεν έχει καμία διάθεση να το μοιραστεί μαζί μας.