Ό,τι νέο έρχεται στο Netflix τον Αύγουστο

Οι πρωτότυπες σειρές, οι ταινίες, τα ντοκιμαντέρ και όλα τα νέα shows που θα stream-άρεις στις διακοπές.

Νέες πρωτότυπες παραγωγές, από πρεμιέρες σειρών και νέες σεζόν μέχρι κωμωδίες, περιπέτειες, αληθινές ιστορίες, θρίλερ, ακόμα και κινούμενα σχέδια για ενήλικες. Απ' όλα έχει το τηλεοπτικό και κινηματογραφικό καλάθι της πιο δημοφιλούς πλατφόρμας για τον Αύγουστο.

Οι νέες, πρωτότυπες σειρές/σεζόν

I am a killer

Ό,τι νέο έρχεται στο Netflix τον Αύγουστο

Σ' αυτήν τη σειρά πραγματικών εγκλημάτων, οι πιο διαβόητοι δολοφόνοι αφηγούνται τις ιστορίες τους από το δικό τους πρίσμα και με τον δικό τους, ανατριχιαστικό τρόπο.

Πρεμιέρα: 3 Αυγούστου

GHOUL

Ένας νεοσύλλεκτος στρατιωτικός ανακριτής φτάνει σε ένα μυστικό κέντρο κράτησης και ανακαλύπτει ότι κάποιοι από τους κρατούμενους τρομοκράτες είναι από άλλο κόσμο.

Πρεμιέρα: 23 Αυγούστου

The Innocents

Όταν ένα ζευγάρι εφήβων το σκάει, το ασυνήθιστο δώρο που κατέχουν απελευθερώνει ισχυρές δυνάμεις, οι οποίες σκοπεύουν να τους χωρίσουν για πάντα.

Πρεμιέρα: 24 Αυγούστου

Ozark – 2η σεζόν

ΝΕΤΦΛΙΞ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Οι Μπερντ έρχονται αντιμέτωποι με διάφορους κινδύνους, καθώς το καρτέλ, οι Σνελ και οι Λάνγκμορ απειλούν να καταστρέψουν τη νέα ζωή που έχουν δημιουργήσει στα Όζαρκ.

Πρεμιέρα: 31 Αυγούστου

Ultimate Beastmaster: Survival Of The Fittest

Μια νέα ομάδα διαγωνιζομένων που έχουν ξεπεράσει σημαντικές δυσκολίες ενώνονται για να αντιμετωπίσουν τον πιο απαιτητικό αγώνα εμποδίων στον κόσμο.

Πρεμιέρα: 31 Αυγούστου

Paradise PD

Μια κωμική σειρά κινουμένων σχεδίων για ενήλικες των δημιουργών του Brickleberry, Ρότζερ Μπλακ και Γουέικο Ογκούιν, με θέμα ένα αστυνομικό τμήμα του οπισθοδρομικού Νότου.

Πρεμιέρα: 31 Αυγούστου

Οι νέες πρωτότυπες ταινίες

Like Father

Ξαφνικά, ο γάμος της ακυρώνεται αλλά η εργασιομανής καριερίστρια περνάει μήνα του μέλιτος σε κρουαζιέρα με τον χαμένο πατέρα της. Με τους Κρίστεν Μπελ και Κέλσι Γκράμερ.

Πρεμιέρα: 3 Αυγούστου

To All The Boys I’ve Loved Before

​​​​​​​

Η ερωτική ζωή της Λάρα Τζιν βγαίνει εκτός ελέγχου, όταν τα μυστικά της γράμματα προς τα αγόρια που έχει ερωτευτεί βρίσκουν μυστηριωδώς το δρόμο του ταχυδρομείου.

Πρεμιέρα: 17 Αυγούστου

The After Party

​​​​​​​
ΝΕΤΦΛΙΞ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Όταν ένας ανερχόμενος ράπερ γίνεται viral για λάθος λόγους, νομίζει ότι η καριέρα του τελείωσε. Αλλά ένα ξέφρενο πάρτι τού δίνει την ευκαιρία να επανορθώσει.

Πρεμιέρα: 24 Αυγούστου

Τα νέα πρωτότυπα ντοκιμαντέρ

Zion

​​​​​​​
ΝΕΤΦΛΙΞ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Γεννημένος χωρίς πόδια και έχοντας μεγαλώσει σε ανάδοχες οικογένειες επί χρόνια, ο Ζάιον Κλαρκ ελπίζει να ξεπεράσει τα εμπόδια και να γίνει ανταγωνιστικός παλαιστής.

Πρεμιέρα: 10 Αυγούστου

Follow This

​​​​​​​
ΝΕΤΦΛΙΞ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
​​​​​​​

Παρακολουθήστε τους ρεπόρτερ του BuzzFeed, καθώς ερευνούν διάφορα θέματα, όπως παράξενες ιντερνετικές τρέλες και ασφαλείς χώρους για χρήση οπιούχων.

Πρεμιέρα: 23 Αυγούστου
 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος