To Maestro επιστρέφει για να εξηγήσει και να εξηγηθεί
Το πρώτο επεισόδιο της 3ης σεζόν κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Mega και εντός βρίσκεις όλα όσα πρέπει να περιμένεις μαζί με φωτογραφίες. Πώς προέκυψε η ανατροπή του τελευταίου επεισοδίου της 2ης σεζόν;
Τι στο καλό συνέβη και οι Ιταλοί εκτέλεσαν τον Φάνη; Πόσο κοντά έχει φτάσει ο Δημοσθένης στην αλήθεια, την οποία προσπαθούν όλοι να κρύψουν; Η ώρα του Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έφτασε, και το πρώτο επεισόδιο της 3ης σεζόν κάνει πρεμιέρα απόψε στις 22:00 αποκλειστικά στο Mega για να συνεχίσει με τα υπόλοιπα ταυτόχρονα στο Mega και το Netflix.
Για την ακρίβεια, τα υπόλοιπα τρία επεισόδια θα προβληθούν back-to-back στο μεγάλο κανάλι την ίδια ώρα, την Τρίτη 3, την Τετάρτη 4 και την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου.
Στο μεταξύ, μέχρι πρότινος, γνωρίζαμε πως επρόκειτο για τα τελευταία επεισόδια της σειράς, ωστόσο, στη συνέντευξη τύπου στην οποία προηγήθηκε, δε δόθηκε ξεκάθαρη απάντηση επ' αυτού με αποτέλεσμα να αναπτερωθούν οι προσδοκίες των φανς ότι θα υπάρξει εν τέλει και περαιτέρω συνέχεια.
Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο
Βρισκόμαστε χρονικά πριν την εκτέλεση του Φάνη και παρακολουθούμε την πορεία της έρευνας του Δημοσθένη, ο οποίος έχει αρχίσει να υποψιάζεται τον Αντώνη και τον Σπύρο. Όλοι οι ήρωες συνεργάζονται προκειμένου να εξαφανιστεί το όπλο από τον τόπο του εγκλήματος και να αποπροσανατολίσουν τον Δημοσθένη, ο οποίος γνωρίζει ότι όλοι του λένε ψέματα.
Ο Ορέστης και η Κλέλια ζουν για πρώτη φορά ελεύθερα τον έρωτα τους, πράγμα που μπερδεύει ακόμα περισσότερο τον αστυνομικό.
Οι Ιταλοί πιέζουν τον Φάνη να κάνει τα πάντα προκειμένου να σταματήσει η αστυνομική έρευνα.
Η Χάρις και η Μαρία αρχίζουν πάλι να οργανώνουν το Φεστιβάλ.
Θυμήσου το trailer:
Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Τα τραγούδια που έγραψαν ιστορία στο Stranger Things
Μια αναδρομή στις μουσικές σκηνές που καθόρισαν το Stranger Things· από το "Master of Puppets" μέχρι την Kate Bush, σε μια αφήγηση που αναδεικνύει τη δύναμη της pop κουλτούρας.
Γραφει Γιαννης ΜπελεσιωτηςThe Offspring και Bad Religion έρχονται στο Release Athens 2026
Η συνύπαρξή τους στην ίδια σκηνή δεν είναι απλώς μια μεγάλη συναυλιακή σύμπραξη, αλλά μια συνάντηση δύο συγκροτημάτων που διαμόρφωσαν, από διαφορετικές πλευρές, το σύγχρονο αμερικανικό punk.
O Chris Isaak έρχεται για ένα special show στην Αθήνα
Ο εμβληματικός αμερικανός τραγουδοποιός με τη βαθιά, βελούδινη φωνή θα παρουσιάσει ένα ιδιαίτερο live το Σάββατο 13 Ιουνίου, στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού στο πλαίσιο του Release Athens.
Τι έλεγε το viral γράμμα του Daniel Radcliffe στον νέο πρωταγωνιστή του Harry Potter
Ο Dominic McLaughlin αποκάλυψε πως έλαβε ένα προσωπικό γράμμα από τον Daniel Radcliffe, με τον παλιό Harry Potter να του εύχεται καλή επιτυχία πριν από το HBO remake της σειράς.
Γραφει Νικη ΚοντομηναΗ καλύτερη Three Days Grace playlist για το γυμναστήριο
Οι Three Days Grace έχουν γίνει σταθερή επιλογή για gym playlists χάρη στον έντονο ρυθμό και την ενέργεια των τραγουδιών τους. Ανακάλυψε γιατί ο ήχος τους ταιριάζει τόσο στη δυναμική προπόνηση.
Γραφει Γιαννης Μπελεσιωτης10 ταινίες που πρέπει να δεις αν σου αρέσει το Stranger Things
Ανακάλυψε 10 ταινίες που αποτυπώνουν τη νοσταλγία των ’80s, την εφηβική φιλία και το υπερφυσικό μυστήριο του Stranger Things. Το ιδανικό watchlist για κάθε fan.
Γραφει Γιαννης Μπελεσιωτης