Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής της Φάρμας-κέρδισε 50.000 ευρώ

Η Μαρία Γιαννοπούλου και ο Φίλιππος Σωτηρόπουλος μονομάχησαν για τον τίτλο του φετινού νικητή και φυσικά, για το διόλου ευκαταφρόνητο χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Γράφει: Νίκη Κοντομηνά 23 Δεκεμβρίου 2024

Μετά από έναν τελικό που για να φτάσει στο τέλος του οι δύο συμμετέχοντες πέρασαν δια πυρός και σιδήρου -σχεδόν κυριολεκτικά-, μεγάλη νικήτρια της Φάρμας για φέτος αναδείχθηκε η Μαρία Γιαννοπούλου, αφήνοντας πίσω της τον Φίλιππο Σωτηρόπουλο

Οι δύο φιναλίστ δέχτηκαν επισκέψεις από τα αγαπημένα τους πρόσωπα κι ύστερα μονομάχησαν για τον τελικό σε δύο φάσεις, διεκδικώντας το χρηματικό έπαθλο των 50 χιλιάδων ευρώ και φυσικά, τον τίτλο του μεγάλου νικητή.

Αρχικά, ο παρουσιαστής Λεωνίδας Κουτσόπουλος τους υποδέχθηκε, μαζί με όλους τους παίκτες που συμμετείχαν στο παιχνίδι για ένα μίνι συμβούλιο ανασκόπησης και νοσταλγίας στο οποίο θυμήθηκαν τις στιγμές που έζησαν, καλές και κακές. 

Οι δύο διαγωνιζόμενοι μονομάχησαν σε 7 δοκιμασίες, εκ των οποίων οι δύο ήταν επιλογές των ίδιων των παικτών και έλαβαν χώρα στον αχυρώνα, ενώ λίγο αργότερα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος καλωσόρισε τον επιστάτη της Φάρμας, Αλέξανδρο Τζόρβα, για να τους ευχηθεί και αυτός με τη σειρά του "καλή επιτυχία", αλλά και να αποχαιρετήσει το κοινό. 

Στο μεγαλύτερο μέρος των δοκιμασιών, η Μαρία ήταν εκείνη που προηγούνταν, αν και ο Φίλιππος δεν το έβαλε ποτέ κάτω. Ωστόσο δε μπόρεσε να κάνει την ανατροπή και έτσι, η Μαρία πήρε τη νίκη. "Λίγοι χάρηκαν που κέρδισα, αλλά δεν με νοιάζει καθόλου", δήλωσε λίγο πριν το τέλος. 

Να πέσει το βίντεο:

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Ποια είναι η superhero ταινία που προκαλεί μαζικές αποχωρήσεις θεατών από τα πρώτα λεπτά-Είναι τόσο χάλια;

Οι πρώτες προβολές ενός νέου remake προκαλούν διχασμό στο κοινό. Η ακραία αισθητική του σοκάρει κάποιους, ενώ άλλοι το θεωρούν τολμηρή επιστροφή σε cult σινεμά.

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Πρώτο trailer για το 28 Years Later: The Bone Temple - Επιστρέφει ο Cillian Murphy

Το πρώτο trailer του 28 Years Later: The Bone Temple είναι εδώ. Ο Ralph Fiennes επιστρέφει σε μια ζοφερή μετα-αποκαλυπτική Αγγλία, ενώ ο Cillian Murphy κάνει μια πολυαναμενόμενη cameo εμφάνιση.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Σταματήστε ό,τι κάνετε: Οι Radiohead ανακοίνωσαν περιοδεία, την πρώτη μετά από 7 χρόνια αποχής

Να μας συγχωρήσει κύριος Yorke για την προπολεμική φωτογραφία, αλλά αυτός κι η παρέα του μας είχαν συνδέσει με Κάιρο από το 2018 και μετά, οπότε πάλι καλά να λένε. Αναμένουμε νέο υλικό τώρα που ξαναβγαίνουν στον δρόμο, για να δημοσιεύουμε αναλόγως.

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη

Όσα γνωρίζουμε για το sequel του The Thursday Murder Club στο Netflix

Για εμάς, δε θα έπρεπε να είναι ταινία, αλλά σειρά. Όπως και να έχει, επειδή το Netflix αποφασίζει και όχι εμείς, τουλάχιστον ας μας εγγυηθεί κάποιος ότι στη συνέχεια της ταινίας, θα ξαναδούμε τον Lucifer....εεε τον Tom Ellis εννοούμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Μόλις ακούσαμε -και κολλήσαμε με- τα 2 ολοκαίνουργια τραγούδια των Spoon

Το καλοκαίρι υπήρξε πάρα πολύ παραγωγική περίοδος για τους Spoon, οι οποίοι, μετά το σοβαρό come back τους το 2022 έπειτα από 5 χρόνια δισκογραφικής αγρανάπαυσης, μοιάζουν ασταμάτητοι.

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη

Ο Nicolas Cage υποδύεται τον Ιωσήφ στην ταινία ‘βιβλικού τρόμου’, The Carpenter's Son

Ο Nicolas Cage γίνεται Ιωσήφ και μας οδηγεί σε μια σκοτεινή ιστορία βιβλικού τρόμου. Το The Carpenter’s Son φέρνει την οικογένεια του Χριστού αντιμέτωπη με υπερφυσικές δυνάμεις.

Γραφει Παυλος Κρουστης