Ας ξεκινήσουμε τις προβλέψεις για το τι θα συμβεί στον 8ο κύκλο του Game of Thrones

Η πρώτη σκηνή της νέας σεζόν δόθηκε στη δημοσιότητα.

Γράφει: Αργύρης Κούρσαλης 28 Αυγούστου 2018

Έναν χρόνο πριν οι ζωές μας χόρευαν σε ρυθμό Game of Thrones. Δυστυχώς όμως για εμάς το HBO έπαιξε άσχημο παιχνίδι, αφού για πρώτη φορά μετά από εφτά χρόνια δεν εξέπεμψε καινούργιο υλικό από τη γη του Westeros.

Καλοσχεδιασμένο κόλπο marketing ή απλά κακός προγραμματισμός; Δεν έχει και μεγάλη σημασία τελικά, γιατί το μόνο που έχει σημασία αυτήν την στιγμή είναι πως η πρώτη σκηνή από τον 8ο κύκλο δόθηκε στη δημοσιότητα.

Στο trailer που μόλις παρακολούθησες υπάρχει όλο το promotion του δικτύου για τις σειρές που θα προβληθούν. Ανάμεσα σε αυτές και αρκετές σκηνές από το Game of Thrones, οι περισσότερες από παλιότερους κύκλους. Στο 01:10 όμως το HBO φρόντισε να βάλει εμβόλιμα και μερικά δευτερόλεπτα από την όγδοη σεζόν.

Ας ξεκινήσουμε τις προβλέψεις για το τι θα συμβεί στον 8ο κύκλο του Game of Thrones

Το αποτέλεσμα; Ένας μικρός πανικός σε ολόκληρο το παγκόσμιο ίντερνετ. Πρώτοι και καλύτεροι οι χρήστες του Reddit που (α) αρέσκονται στη συνομωσιολογία και (β) πολύ συχνά ψάχνουν την ιστορία του Game of Thrones περισσότερο από όσο και οι ίδιοι οι παραγωγοί του.

Τα αποτελέσματα -ή μάλλον ερωτήματα- της διαδικτυακής του έρευνας, σχετικά με την σκηνή όπου ο Jon Snow αγκαλιάζει την αδερφή του Sansa είναι τα εξής: 

  1. Μήπως ο Jon έχει χτενίσει τα μαλλιά του με τον χαρακτηριστικό τρόπο που συνηθίζουν να τα χτενίζουν οι Targaryen;
  2. Ποιον κοιτά αγριεμένη η Sansa, πάνω από τον ώμο του Jon; Μήπως το δολοφονικό της βλέμμα απευθύνεται στη Daenerys;

Όπως αντιλαμβάνεσαι, αν δύο δευτερόλεπτα φρέσκου υλικού δημιουργούν τέτοιες αντιδράσεις, όταν προβληθεί το teaser ολόκληρος ο πλανήτης θα αρχίσει τις προβλέψεις και τις συνομωσιολογίες.

Από: Esquire

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Βιβλία